31/10

Idag har jag inte gjort mycket mer än varit med Bella och nu är jag hemma en snabbis för att sedan röra mig mot kista med Bella, Alicia och Anna för middag & bio!


Vadå jag bloggar aldrig?...

hehe stelt. Men i alla fall så känner jag inte att bloggen är prio ett osv, det kommer när det kommer. Det är ju lov nu som ni kanske vet, höstlov så satt säga och ja veckorna går riktigt snabbt.
Nog om det, är lite seg idag efter gårkvällen, bellafylldeårosv, och sitter nu ivrig som en liten unge julafton och väntar på middagen.. (har inte ätit på hela dagen, standard!) Det var allt från mig, nödvändigt inlägg osv. H ö r s.


älskar denna låt....


promenad osv

Jaa kvällen blev som den blev igår, var med Anna Alicia och Ellen i staden och sedan hamnade vi hos Älveborns med massa annat folk, standard. Vaknade för cikrus en timme sedan och är fortfarande helt d ö d. Men nu blir det promenad upp till ICA med bellaboo & pepsi.


friday night

Åååååh hatar skolfotografering!! Nu är det bara att gå och vänta till den dagen då katalogen och hela köret trillar ner i brevlådan. I vilket fall som helst hängde jag i centrum ett tag efter skolan med några brudar och just nu väntar jag på middagen. Sen börjar nog kvällen på Café 60's med några andra goa brudar.

Tjabba tjena hej osv....


Var på utvecklingssamtal tidigare idag vilket gick förvånansvärt bra, dock uppsakattar jag inte att min metor leker psykolog och försöker utvärdera mig som person. Som att hon tex sa "förra året var du i en depression men nu har det hänt något här *håller på hjärtat*". Överdriv lite mer snälla! Tror hon valde lite fel jobb om man säger så. Om en timme och 20min ska jag återvända till skolan för fotografering. *håller tummarna för att jag blir riktigt het!*

Jason Derulo - It Girl


Här har ni min droglåt för tillfället. S å  u n d e r b a r.
Kan inte sitta still!!


I've been looking under rocks and breaking locks

Det blev en promenad med Bella och Louise vid 9 och nu sitter jag här med en het kopp kaffe och tänkte kolla på en film, om den vill ladda ner dvs. I väntan ska jag se på det nyaste HIMYM-avsnittet som jag har missat. ciao.
såhär söt och grejer är jag just nu.. en naturlig skönhet osv..


Jag är kär.....

...i dessa skor, de högst upp. Dör typ för dom, tänkte klicka hem på dirr när jag såg de men tror ni inte att de är slut i min storlek kanske? Klart de är!

"Cowboyskorna" tyckte jag var lite balla till en början fast nee inte längre.
inte på vintern iaf.

Men de höga uggs-liknande skorna vore typ helt underbara att ha vid riktiga kalla lägen nu i vinter. Jag skulle nog tröttna på att ha så högt skaft hela hela tiden men gud jag måste nog beställa dom och dom högst upp! (när de kommer in igen dvs.)


memories from the past


Jag ligger just nu i sängen, helt död. Och så slår far min på hög musik en våning ner, och då menar jag riktigt hög musik. I vanliga fall brukar jag skrika och klaga på han. Men jag kan inte annat än att njuta av de sköna melodier som sprider sig upp till mitt rum. Den här musiken kommer alltid att koppla mina tankar till när jag var liten nog att pappa kunde hålla mig i sin famn och det gjorde han varje kväll, dansandes till dessa sköna låtar. Det var pappa för mig när jag var liten, det är det starkaste minnet jag har av honom.
Kan inte undvika att le nu, jag älskar min pappa.


home sweet home

Hemma från jobbet nu då.. idag kände jag att min arm hade blivit mycket bättre och trodde att jag skulle slippa bandaget osv imorgon. men icke, efter några timmar på jobbet så var det tusen gånger värre. fett kul. verkligen. Nu ska jag göra mig en fet kopp té och kolla på tv.
fett söt utväxt osv..

o n s d a g

Sovmorgon today, as usual. Ska dock sticka om cirkus 40 minuter så nu får jag sluta slappa i sängen och börja göra mig i ordning. Har två lektioner och sedan får jag väl ta och åka hem tills jag börjar jobbet, i vanliga fall brukar jag ju plugga i 2h på jobbet men vet ni vad? Jag har inget att plugga till denna vecka! Anyways, fixa sig vare!
Tumblr_ltapsp300i1r51wa9o1_500_large

don't call me a freak, okey?

Okej nu är det såhär.. alla har vi nog varit lite av ett twilight-freak. I alla fall jag när den första filmen kom ut. Och nu är det så att vi har gjort det förut och nu är det dags igen! Biljetterna är bokade så den 15/11 kl 15.30 ska jag och Anna se alla de tre gamla filmerna på bio och vid tolvslaget släpps den sista. Förstår ni hur många timmar det är?! Men vi är taggade till tusen och nu är det bara att vänta in den 15 november. weeho!

long time no see

Vadå länge sen jag blogga? Nu förstår jag inte riktigt....

Tänker i vilket fall som helst inte sitta här och sammanfatta de senaste dagarna, let's just say.. flippfloppad helg, jobbade 5 dagar förra veckan, skrev prov idag och håller tummarna för mvg, död chey. Och just det, jag skadade min fking hand...............................
fett värdelöst!

kul.......

Tänkte uppdatera iphonen innan jag drog imorse.. dock hann den inte klart och ja jag drog ur sladden från datan innan uppdateringen blev klar = mobilen har inte funkat på hela dagen och självklart måste jag återställa den nu så håller tummarna för att den går igång snart och att jag har kvar allt från sist jag anslöt den till itunes!
Tumblr_lswukie2ia1qf9xrno1_500_large
i miss you......

fuck wednesday

Kära vänner och ovänner.. blogg.se appen har inte funkat som den ska och därför har min uppdatering varit kass. Men nu har jag uppdaterat appen och äntligen är den igång igen! Igår efter skolan gymmade jag och sedan åkte jag till centrum med Anna, fick med mig en kofta och en skitsnygg tröja/blus hem. Även ett par nya svarta jeans från SALT då mina har hål lite här och var. Ska ta bussen om en timme så nu måste jag börja fixa mig inför skolan. Ciao


it hurts, you know


Olearys..

Nu är jag hemma efter en god middag på Olearys med några från jobbet, det förtjänade vi efter att ha städat 2,5h tidigare idag. Är helt slut så ska nog gå och göra mig en kopp té och sedan lär jag ju somna dirr. Måste dock pyssla om mig själv lite granna.
btw, dags att trycka F5 igen.


vad tycks?

Drog ihop en ny header lite snabbt sådär tidigare idag, inte nöjd direkt men den får sitta där ett tag. Måste göra något åt den halva vita ramen som är runt om, hehe men är alltid för lat för att leta reda på koden som ska bort.
Om den inte syns, tryck F5.

hemma från promenaden!

Blev då ingen träning idag eftersom middagen blev försenad och jag prioiterade promenad med Bella, Louise och Frida + godis före. Kom nyss in från regnet och kan meddela er att jag är extremt våt. Nu tänkte jag träna lite styrka här hemma -tackar gud för att vi har hantlar hemma, måste dock införskaffa lite nya tyngre. Sedan blir det mys i soffan!

bild från förra helgen.

-

Ska ut på promenad med hela vaxmora typ. kul. Godis för 49.90kr/kg. SHOO!!


mycket intressant inlägg.

Åh är så sugen på att åka och köpa en massa indredning till mitt rum, skulle verkligen vilja ha ett soffbord för det blir aldrig av att jag sitter i min soffa annars. Vill även köpa lite dekorationssaker och en ny spegel behöver jag verkligen då jag har haft en trasig ståendes på golvet sedan jag flyttande in här. Egentligen skulle jag vilja slänga ut soffan och köpa två härliga fotöljer + ett bord till det då mitt rum skulle se mycket större ut. Hmm.. får ta ett snack med föräldrarna senare!
En sån här ska köpas iaf! men hittar de endast på internet och jag vill helst köpa i butik.


SUNDAY

Känner mig så himla sliten idag.. huvudvärk och hela köret! Tänkte därför städa mitt rum nu så det blir lite mysigare så jag ikväll efter träningen kan ta ett varmt skönt bad och sedan slappna av rejält i soffan framför någon härlig film. Japp det är mina planer det, tänker inte ge en enda sekund åt pluggande idag!
typlitegammalbildsådär-saknarhåret.


it's so fking cold!

Fyfasen vilket obehagligt väder det är nu, svinkallt rent ut sagt! Kom nyss hem från en promenad med pepsi och sällskap, nu är det vila och värma upp sig i sängen som gäller. Kvällens planer ställdes in så måste fixa en plan B. Men som sagt.. först vila!
Tumblr_llwvx0o6en1qb8ql4o1_500_large

.

Det är så hemskt, brutalt, äckligt.. finns inga ord. f y f a n.

typnågonrubrikellernått

Ojoj glömde helt bort det där gladare inlägget jag skulle skriva.. Denna dag har gått något otroligt långsamt kan jag säga er. Dock fick jag redan tillbaka Företagsekonomiprovet och spikade ett VG på det - weeho! Även på CAD-provet gick det helt ok och jag är nästan klar med spelet vi gör på grafiskdesignen (haha ska ta och visa er sen någon dag vad det är vi hållt på med..) -så jag är faktiskt rätt nöjd med denna dag! Nu återstår bara kvällen och den stora frågan.. vad händer!

Tumblr_lspjr3ac6f1qgyg0ko1_400_large

Gud, har du pissat klart snart? jag börjar tröttna


titta vad jag hitta i bildarkivet på bloggen!
Det är ju bilden jag försökt ladda upp från mobilen enfkingmiljon gånger......

fettjävlamegakul

Kul att blogg-appen flippar ur så man inte kan publicera sitt inlägg pågrund av felaktigt anrop, felaktig bild mm. Ännu bättre att internet krascha när jag kom hem så inte ens datan funka.. tog bara 30 minuter av min dyrbara tid att ordna. kul. Ja, idag är en sån där klagobloggen-dag.. ska få i mig lite mat så ska ni nog få ett lite gladare inlägg om ett tag!



.


jag älskar verkligen det här citatet.

@work

Här sitter jag i personalrummet på jobbet fast än jag inte jobbar idag. Då tänker ni säkert vad fan gör du där? Jo jag sitter och pluggar på kultur&stilhistoria, extremt kul! Men om jag ska vara ärlig så blir det faktiskt extremt mycket mer gjort här än hemma.. Då det brukar se ut såhär: "nu ska jag plugga! ..ååh facebook.. nej NU ska jag verkligen plugga!! ..skulle sitta fint med lite mat.. Nej just det plugga var det ja! ..ååh vad skön min säng är kan vila i bara 5min... ..3timmar senare -fuck jag somna!!"

 


She Moves In Her Own Way

Riktigt bra update idag Bella... not. Förstår om ni har gått runt hela dagen och tänkt 'undra hur det gick för Bella på sitt prov....' och det kan jag säga er att det kändes riktigt bra! Hoppas bara inte att jag har heeeelt fel och får G på detta för då är det bara att säga tack och adjö till Mr. VG!


pluggning för hela slanten!

Hemma från jobbet nu och ska genast sätta igång med pluggandet. Fast först ska jag nog göra mig en kopp kaffe och leta efter något gott så jag klarar av denna pluggkväll!

Saknar sommarkvällarna.. detta var min födelsedag faktiskt.

Kul.

Sitter just nu på bussen efter att ha stått i 10 jävla minuter utanför hundens dagvakt och inte kommit in för att låset är fuckat. Jävigt kul. Tänkt att byta lås snart eller?....


good morning wednesday

Somnade i min onepiece inatt och jag kan ju säga er att det var något av det skönaste jag gjort! Ska gå om cirka en timme så ska vila lite nu i sängen innan jag gör mig iordning. Somnade med blött hår så idag kör jag på affro, pallar verkligen inte fixa och trixa med plattången.. 

säg hello to morgontrötta bella..


chillin'

Inte visste väl jag att Desperate Housewives började idag...
Har precis tagit en lång skön dusch och sitter nu i min onepiece med en kaffe i handen och knaprar på en chokladbit. Känner att jag har pluggat nog för idag så tänkte kolla upp om man kan se dagens DH-avsnitt nu i efterhand.. Annars lär jag väl sätta på en film eller något eftersom jag inte börjar förens 10.25 imorgon och slutar så tidigt som 11.25, helt ok!


flitig_brud

Känner att jag har hunnit med en hel del idag.. skola, gymmat, pluggat, promenad med hunden, pluggat, middag, chillat vid datan, pluggat och nu ska jag ut med hunden igen, fast denna gång får jag sällskap av Bella! Ska gå hemifrån kl 21.00 prick så borde ta röra på mig nu. Ciao!


varför slutade jag älska dig?


thaimat + promenad

Jag är ju verkligen sämst på att blogga haha. Men men alla har vi våra dåliga dagar.. Försov mig imorse men hann ändå göra CAD-provet.. annars har skoldagen varit allmänt seg men det blev en middagsdate med Bella, thaimat.. så gott! Efter det tog jag en promenad med Mickan som jag typ i princip aldrig träffar längre. Hennes reaktion när vi möttes är ju helt oförglömlig haha gumman du är så underbar.

gammal suddig bild

goodbye sunday

Då börjar helgen dra sig mot sitt slut och jag har lite söndagsångest i can tell you. Kom nyss hem från att ha träffat Lukas en stund och i väntan på bussen så stötte jag på en Alien.. härligt väder vi har ute btw! Eller ja ibland älskar jag verkligen när gud pissar på oss men inte idag inte. Tycker han kunde ha hållt sig ett tag till. Nu ska jag nog lägga mig i soffan med chirre dirre och dega framför någon film. Orka plugga till provet imorgon liksom.


RSS 2.0