The sun goes down, the stars come out

Gårkvällen spenderades i staden med Misse och Kisse - det blev då en lååång fika på café 60's och jag vaknade nu upp med halsont, förkylning och en liten hosta på det - det går bra nu! Hoppas det endast varar i en dag eller två. Nu ska jag ut i det fina vädret och senare möta upp bella!


.


Dansa, pausa, dansa, pausa


Men hallå där!

Det var ju då ett tag sedan.... Kom ju då hem från london i söndags kväll och jäklar vad jag hade det bra där med strålande sol och värme i princip hela tiden. Brände 5 tusen vilket resulterade i en hel del nytt i garderoben - G I L L A . Dyker nog upp några bilder från min lilla vistelse i london senare, har inte orkat gå igenom de ännu så att säga. Ikväll blir jag lämnad ensam här hemma och jag funderar på att ta tillfälle i akt och ha en liten myskväll för mig själv, känns som att det behövs - jag ska ju trots allt upp redan kl 7 imorgon och jobba! Annars får jag väl desperat hitta mig en date för kvällen. Men först ska jag nog lägga mig i sängen en stund, sköööönt.


LONDON BABY'

Hemma på söndag, byyyeee...


.

Har spenderat dagen med denna tös. nehe??? johoo....

sun-day

Hade tydligen främmande sovsällskap inatt.. JÄTTEMYSIGT. Fick inte alls panik när jag vaknade och såg det lilla krypet bredvid mig. Absolut inte. Nu ligger han så sött och sover i mitt colaglas här vid sidan om mig, snart ska han få sig en liten simtur i toaletten. Ja det är en spindel jag pratar om......
Nu ska jag snart bege mig mot bussen för fika/shopping med Sofia och Anna, mycket trevligt ska det bli att träffa dom töserna.

.


.


qatten

Chillar just nu i bunkern med qatten min. mycket trevligt.

Hands to the sky, and throw your head back


Dagarna bara flyger iväg här....... Spenderade hela gårdagen med min älskling vilket var mycket mys och på kvällen var det äntligen dags för titanic i 3D på bio - känns ju som ett måste liksom. 3D upplevelsen för min del var dock kanske inte den bästa då mina glasögon + 3D-brillorna inte riktigt går ihop, ganska suddigt så att säga. Efter att ha lämnat pojken vid bussen tidigt imorse så har jag inte gjort så mycket mer förutom lite städning, tvättning, chillning och andra sysslor - ganska skönt att för en gång skull bara vara hemma. Nu ska jag i väntan på maten kolla ett avsnitt av GCB.

what doesn't kill you makes you stronger

Befinner mig just nu i hemmet då jag har ett 3h långt hål. Helt ok att komma hem när mor har fixat lunch osv. Ska snart bege mig till min sista lektion innan lovet och sedan blir det jobb följt av lite äventyr till kvällen. Glad påsk typ!

JÄTTEkul

Hade matteprov i 2h igår för att sedan vänta i 50 min på att ha ett oerhört nödvändigt utvecklingssamtal i typ 5 min, JÄTTEkul. Sen blev det jobb i hundra timmar - sjuktjävlakul. Heldag idag och vi börjar dagen med 2h engelska - UNDERBART. Sämsta läraren någonsin - ska fan gå till rektorn. Sover förövrigt jättedåligt på nätterna och drömmer otroligt många och störda drömmar - ska man söka upp en psykolog eller??


just another day

Denna dag har väl varit rätt så lik de andra... efter skolan blev det pluggpluggplugg - va med bella - och nu pluggplugg. Skulle dock inte vara helt fel att lägga sig i sängen redan nu men icke - måste nöta lite mer matte om detta prov ska klaras. Ja det var väl allt från mig, tack och hej.


3/4

Fett kul att jag försov mig imorse.
Skyller på att det var 'fredag' igår. dvs trodde det var lördag idag.


Idag är det fredag, faktiskt.

I alla fall på ruddan (r u d b e c k) - dvs min sovmorgon försvann men slutade redan kl 12.30, tog då en liten sväng till sollentuna och mötte bellabo på en fika. Just nu sitter jag i min bunker och njuter av en redbull och surfar lite på datorn men ska snart, typ nu, bege mig ut i kylan för att möta upp den där bella igen. Vi ska plugga sönder - och då menar jag SÖNDER.

första april

Haft en mindre bra dag idag........ dessutom tänkte jag ta en powerwalk hem men precis när jag sätter foten utanför butiken börjar det hagla - underbart! Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och kolla serie i väntan på att pojken min kommer hit.

RSS 2.0