Hello där

Åh vad jag är trött! Kom precis hem från jobbet och nu ligger jag och gosar i sängen med kaffe och film. Riktigt mys!

Så jävla söt jag är, helt sjukt, heh.


Är detta ett skämt???

Hur sjutton kan jag få CSN när jag har 53% frånvaro!? Inte ska man klaga men Gud så chockad jag blev!


Jag ler ändå.

Jajamen, blev ett spikat IG på provet då, känns så underbart! Fick dessutom en fantastisk nyhet idag - ligger på 53% FRÅNvaro. Hejdå csn, de va kul så länge de varade..


Det kommer aldrig bli vi.

Kemi och jag går verkligen inte ihop. Det har liksom aldrig klickat, aldrig funnits någon kemi mellan oss. Har gett upp för länge sen. Det kommer aldrig bli bli vi två, allt det någonsin kommer bli mellan oss är ett I och ett G. Ett IG. Känns för jävligt men det är bara att inse.


Jaha, godmorgon!

Standard att jag aldrig kan sova länge när jag är ledig.. Har bara fått 7h sömn inatt och jag menar, på en skoldag kan man ju råka sova hela dagen men idag när jag faktiskt får sova hur länge jag vill, nej då ska jag vakna efter 7h. Känner mig inte direkt pigg heller. Men jaja nu har jag legat här i en timme och kämpat för att få lite sömn utan framsteg så jag ska väl försöka ta mig upp nu. Ååh vad jag önskar att de låg en 7eleven utanför mig så jag kunde handla frukost där varje morgon..
Det va allt från mig och mina knasiga morgontankar.


Goodnight.

Ligger nu i sängen och kokar.. Min kropp reagerar inte så bra på att gå från kyla till värme osv. Tänkte somna till en film nu, om jag nu lyckas. Känner mig tyvärr väldigt pigg. Men vad gör det? Är ju ledig imorgon! Ska dock spendera morgondagen med huvudet i kemiboken, mindre kul. Aja Godnatt mina vänner.


Min pärla.

Har haft en supermysig kväll med den fina pärlan nedan. Ses för sällan under vintern vilket suger, saknar tiden då bilden togs!


Kemi.

Världens bästa hund som lägger sig på skrivbordet och stöttar mig när jag pluggar.


Freedom.


Ego.

Så jävla bra film med världens snyggaste kille! Kan de bli bättre?! NI MÅSTE SE!


MuhammedAllahOsv

Nyss inkommen från en extremt kylig promenad med mitt lilla busfrö. Nu tänkte jag läsa lite om Islam, bara för att det är SÅ roligt! Och för att jag har prov imorgon. Visste ni att det finns ingen Gud utom Gud och Muhammed är Guds profet? Nu vet ni!


Me and my boyfriend❤


Förlåt.

Förlåt bloggen. Förlåt kära läsare. Förlåt världen. Det blev ett LITET uppehåll där. Bloggen var ju då inte prio ett när jag befann mig på andra sidan jorden, dvs i underbara Australien! Men känner nu ett behov av min kära blogg, så ja jag är väl tillbaka, tror jag.
Varning: denna blogg kommer förmodligen att spammas av Aussie-pics. Peace Out!


RSS 2.0