Back to school....


Donkeeeen

Jag lider med de som tar studenten idag! Åska och regn är inte direkt vad man önskar på sin student... Nu kom papi hem med donken till mig - bäst!


31/5

Idag hade jag lektion 10.25-11.25 och nästa börjar inte förens kl 15. Kul. Ligger därför just nu hemma i soffan och myser med vovven. Är så jäkla trött!


Onsdag

Ledig idag - helt ok. Ska ju ändå jobba snart så har inte så stor betydelse.. Ligger just nu i soffan och dricker morgonkaffet, ska snart hoppa, ja hoppa, in i duschen och fixa mig!
Men först ska jag ställa mig och diska som förr i tiden, vår diskmaskin började nämligen brinna häromdagen, kul va? Tur att vi märkte det annars hade vi varit hemlösa också.


SKOLAN ÄR ÖVER, typ.

Har nu, eller tidigare idag, skickat in den sista uppgiften i engelska och därmed är jag klar med allt i skolan, har INGET kvar. Gud så underbart! Detta ska firas: nu blir det Desperate Housewives och chirre dirre. Livet är allt bra!


OMG! - VILKEN FÖRÄNDRING

Idag var jag på det kortaste tandläkarbesöket i världshistorien!! Med mig fick jag min nattskena och ett foto - ett foto som får mig att tappa hakan! Varning för otäcka bilder.........


Sunny Sunday

Jag hoppas att folket varit ute i det fina vädret idag! Så himla härligt att sommaren är kommen.
Jag insåg precis att jag bara har en timmes skola imorgon kl 14-15 och därför känns det lite väl trist att sitta hemma helt alone - så snart blir man upphämtad utanför dörren för äventyr.


Lördaaaag

Efter att ha spenderat dagen ute sen kl 10 med brudarna är det nu dags för att slå sig ner framför datorn och plugga - kul. Har lite smått och gott som tröst iaf:


old pic' - new pic'

Kollade precis igenom lite gamla bilder på datorn, man har ju då förändrats en del på 4 år!

Muuuuuummmsss

En supergod och nyttig middag ute i solen med papi just nu!


SÅ JÄVLA LYCKLIG!!!!!! BÄSTA DAGEN I MITT LIV

 


.


Nattinlägg, typ.

Jag känner mig som ett litet barn kvällen innan julafton.. jag är så ivrig att jag inte kan somna. Om mindre än 12h är det dags - åh jag kan inte vänta!!
Att min mage skriker efter mat och att mitt huvud värker något fruktansvärt gör det inte direkt lättare att sova heller. Vad gör man åt saken.....

Detta skulle inte vara helt fel:


Inte ens ett dygn kvar nu!!!

..försökte le så man skulle se den vackra tågrälsen - resultatet blev väl sådär.. Hehe. Stelt.


Födelsedagsbarnet igår - såklart han också ska firas!


Färgar håret & hoppas på det bästa...


Idag är det fredag på en tisdag

Att det var fredagsschema idag denna tisdag gynnade mig en hel del då det innebar att jag endast hade två lektioner idag med. Planen var att sova en timme eller två efter skolan men det är då oacceptabelt att ligga inne när det är minst 20 grader och strålande sol ute. Så ja, mina vänner, här ligger jag och steker i solen. Ska även passa på att läsa engelskaboken som vi har booktalk på nästa vecka.


If I was in your shoes I'd probably do the same too

Ja då var denna skoldag över, hade endast två lektioner - het ok. När jag kommer hem, om typ 30 sekunder, är det dags att kötta matte. Kursprov på fredag - tagggga.


M Å N D A G

Befinner mig i skolan. Lektionen är Matematik - oerhört kul att sitta själv eftersom Lollo dissar. Kan inte tänka på mycket annat än att det är TRE dagar kvar nu - JAG DÖR!!


Vad annars?

Har legat i denna solstol i princip hela helgen - men det gäller ju att kötta! Nu är det dock moln på hela himlen.. Kul.


Tumba


Helt ok

Chillar i solen med Rebban och Sofia - helt ok.


19 maj - det går bra nu.

Ja ni, livet går bra nu! Igår blev det en mysig grillkväll @myplace. Imorse åt jag och frebybror en härlig frukost ute i solen, sedan roadtrip till ica och därefter hamnade jag i sollentuna och har plockat ut min SPRILLANS NYA IPHONE, SHOO. Tänk vad jag hunnit mycket och klockan är bara 12! Lite annan intressant fakta följer nedan:

-Om 5 dagar ryker tågrälsen ur käften min! Efter fyra år ska den äntligen av - fatta vilken lycka jag känner!!
-Om 22 dagar är skolan över - okej, tvåan är i alla fall över - sedan är det bara ETT år till studenten!!
-Om 37 dagar är den stora dagen vi alla väntat på kommen - jo ni vet vad jag menar - MIN 18-ÅRS DAG!!
JA, det går fan bra nu!

hemlig & jag förra helgen.......

Om 100 minuter möter jag döden.....



söndag

Jag måste skärpa mig - jag måste sova mer, detta funkar inte. Är så trött att det inte finns, men ja, som man bäddar får man ligga. Idag var det då jobb mellan 11-19.30 som gällde och sedan blev det söndagsbiomys med Bella & Louise. Nu ska jag sova. Godnatt.

bild från igår - snyggaste qatten till vänster och någon random konstig brud......

SHO QATTEN

Igår blev det hockeykväll med mina qatter ja, mycket trevligt. Tror kisse försöker konvertera mig till en sån där hockeyhuligan som hon själv är, hmm. Vi tog väl farväl vid sisådär 2-tiden men då fick man annat sällskap så att säga. Fyra timmars sömn och sedan jobb 8.55-16.00 - stabilt. Nu är det vila som gäller innan kvällens äventyr närmar sig.


Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt.

Ja ni mina vänner, knappt 4 timmars sömn lyckades jag allt åstadkomma inatt - inte illa, hehe. Imorse blev det en liten tur till tele2 och nu är iphonen inlämnad igen, ja, IGEN. Dock är det prio ett på mitt ärende så om några dagar ska jag få en sprillans ny iphone, bara att hålla ut! Under tiden varnar jag er, mina kära läsare, för en dålig uppdatering. Nu ska jag lägga mig i sängen och förhoppningsvis lyckas jag somna direkt - borde inte vara några problem kan man ju tycka. Eller?

-mysig liten fika under lunchen i sommarvärmen med misse-

03.20

Okej det blev ingen köttar-mat... Men gott ska det bli! Klockan är "bara" 03.20.. och fåglarna har redan börjat kvittra - inte ok. Lycka till att sova nu liksom.


Naturlig skönhet..... Eller.

Kan inte - verkligen INTE - somna. Frågan är om man ska fortsätta ligga i sängen i timmar i hopp om att somna eller gå upp och göra något vettigt. Ja ni, det är frågan det. Vore jävligt nice att göra värsta köttar-maten, är ganska så hungrig om man säger så. Aja jag lär ju hålla er uppdaterade hela natten lång (för det är ju såå många som läser min blogg nu!)


Onsdag

Sitter i skolan med Misse och väntar in engelska nationella - kul som fan. Efter blir det jobb som vanligt. Är så jävla trött orkar inte.......


Pinglan

Det är inte varje dag man får med en borttappad kisse hem - eller ja, hem till Bella.


vi ÄLSKAR fysik

Tagga kursprov om 7dagar!!!


qatter

Helt ok att steka i solen på lunchen.


50 DAGAR KVAR!!!!


Z-dag..

..innebär oftast ledighet men inte idag inte! Istället hade jag engelska nationella tidigt imorse och ja, det gick åt helvete rent ut sagt. Nu ska jag göra någon form av mat och sedan sätta igång med plugget.


6/5

Har då haft en riktigt seg söndag, men så kan de bli ibland. Just nu sitter jag nyduschad och fräsch framför tv'n med tända ljus och hela köret - mycket mysigt (absolut inte ensamt...)


Sunday

Fan vad tiden flyger iväg! Klockan är redan tre och jag har inte gjort ett skit idag - förutom att städa mitt rum då. Anyway, nu ska jag ut på promenad med min otroligt saknade vän Anna!


Bloggar från mopeden - rebell som man är


5/5

Efter jobbet igår mötte jag upp grabbarna och hade en trevlig chillkväll. Idag tvingas jag vara hemma hela dagen för att sällskapa med hunden min - men det är väl lika bra eftersom jag är stendöd och behöver plugga (inte för att jag kommer göra det men...)


Friiiiiiiday

Slutade 12.30, träffade Bella, nu chillar jag i soffan och borde få i mig någon form av mat - om det nu går, har BRUTALT ont i munnen efter mitt tandläkarbesök igår.
Denna fredagskväll ska jag spendera i kassan på Ica med min kära vän Tina.. t a g g a d.


Seriös lektion.....


Chillin' in tha sun

ps. misse somnade under fotograferingen - se bild 2.


3/5

Sitter at the moment hos tandläkaren - fick en liten paus nu från all tortyr så tänkte uppdatera er om detta. Näst nästa gång jag befinner mig här ryker tandställningen woop woop!!


Iphonen har hittat hem igen!

Efter 7 veckor på lagning fick jag idag tillbaka den sönder - det går bra nu!
Nu ska jag spendera lite kvalitetstid med min fina bebis:


RSS 2.0