Every day may not be good.. but there's something good in every day.

Är helt slut efter denna heldag i skolan, okej vi fick sluta en timme tidigare idag, men det är jobbigt nog för mig! Dessutom har jag haft en underbar huvudvärk som hållt i sig hela dagen lång men det slog mig nyss att det förmodligen beror på att jag inte fått i mig något kaffe idag.. men det är lugnt då jag nyss klunkade i mig en liter eller två. Nu ska jag sätta igång en tvättmaskin - duktig som man är - och senare blir det bio.



30/1

Kaos på jobbet - som vanligt - varför ens bli chockad för? Har precis fått i mig lite mat och nu ska det finslipas på engelskauppsatsen för senare blir det prommis med Bella.
Btw.. fick tillbaka matteprovet idag och kirra VG - lycklig!

It's like I'm running in slow motion, in a nightmare that will never end.

Jag är väl i princip helt klar med min uppsats nu, hyfsat nöjd dessutom. Trots detta så kommer jag ej skicka in den ikväll, man vill ju gärna läsa igenom den en dag senare och finslipa lite så att säga. En dag sen skadar väl inte.. portalen som vi rudbeckare använder oss av har ju då varit nerstängd fram tills 24.00 ikväll så jag har helt enkelt inte fått tillgång till min lärares mailadress he he. Nu ska jag äntligen få lägga mig i sängen och kolla på min älskade serie vänner. Något sugen på chirre dirren min far köpte åt mig till helgen också.. frågan är om man orkar gå upp och hämta?


Argumentative Essay

Sitter här och kämpar med min Engelskauppsats som ska in senast ikväll - söndag - 29/1 - 2012 - kl 24.00. Jag hinner utan tvekan men när det tar stopp i hjärnan och jag inte kan komma på något mer att skriva så är det ju ganska frestande att lägga sig i soffan och ta det jävligt lugnt istället - det är ju vad jag egentligen behöver efter denna vecka. Men man får inte alltid som man vill... men min underbara mor kom precis ner med en kopp kaffe och lite smått och gott till mig så jag ska klara av pluggandet. However, då var den lilla pausen slut och nu är det back to work!

seriös tjej med brillor o grejer.


Red Bullen är slut på jobbet....

Ett riktigt f m l - moment.


finally......

Uppdateringen är ju som den är och vad jag har haft för mig de senaste dagarna kommer ni aldrig få veta. Kan dock säga att jag nu, efter 5 års längtan och tjatan äntligen har fått tillåtelse att flytta ner i källaren. Och det är där jag befinner mig just nu, i mitt nya rum. Gissa om jag är lycklig! Är däremot inte 100% klar med att flytta ner allt - är ju en del skit om man säger så. Men det löser sig. Nu ska jag ut en sväng med hunden och sedan tvinga hit Staffan.


@personalrummet

Jobbar jag idag? -nej. Är jag på jobbet ändå? -ja.
Man kan ju bara inte motstå, workaholic eller? Nej men detta är faktiskt utan tvekan BÄSTA stället att plugga på. På något sätt blir jag mycket klarare i huvudet här och det är inget som distraherar en.. Såsom sängen eller datan. Måste fortsätta kötta här med alla talen om jag ska klara av provet imorgon, så talk to you later..

 


end of story.

Då börjar denna dag lida mot sitt slut och jag borde försöka sova snart men det kommer ju icke hända... Ska tvätta bort sminket och lägga mig i sängen i alla fall så får vi se hur det går. Imorgon är det en heldag i skolan i följd av en helkväll med plugg som gäller för min del. Looking forward.


25/1 - LÖNING

Befinner mig just nu på jobbet och taggar inför ännu en dag på arbetet. Trots att jag lyckades sova cirkus 10h inatt så är jag helt slut. Men det kanske inte är så konstigt ändå.. Nu ska jag njuta av en kopp kaffe i 18 minuter innan det är dags att gå ner och sätta sig i kassan!

Hälsar er en fortsatt trevlig dag med denna vackra bild:


Young, Wild and Free


spontanjobbat

Jag hann knappt hem efter skolan innan jag fick ett samtal från jobbet så det var ju bara att pallra sig dit och jobba 17-21.30. Älskar när människor inte dyker upp så någon annan får ta smällen. Jag som skulle råplugga.....

När vi ändå är inne på ämnet kan jag ju passa på och nämna vilken HELVETES vecka detta är/kommer vara! Jobbar måndag, tisdag, onsdag, kanske fredag, lördag & söndag. På fredag har jag matteprov och på söndag ska min engelskauppsats in som jag knappt hunnit börja på. Hur ska jag hinna detta?? Dessutom så flyttar jag ner i källaren på lördag - SHOOO - men det kommer ju i princip ta ALL min tid. VILL NÅGON BYTA LIV ELLER???? Imorgon är det i alla fall löning, det enda solskenet i mitt liv just nu.


Fysiklektion med Misse

Vad ska man annars göra under dessa 2h på fysiken.........

 


24/1

Fick sluta tidigare på engelskan och börjar inte förens 13.00 så nu befinner jag mig i hemmet och har gjort mig en liten frukost.


ÄLSKAR matte

Här sitter jag och pluggar flitigt.. JÄTTEkul. Verkligen. Är sjukt sugen på redbull men måste stå emot, inget onyttigt på vardagar! Istället får jag nöja mig med kaffe och frukt -mums....


23/1

Helt ok att vara ledig idag, helt ok.
Borde väl egentligen börja plugga nu, men jag lär ju inte orka. Ska faktiskt jobba 16.00-19.30 idag och då stannar jag kvar i 2h och pluggar på jobbet så det känns ju ok att slappa nu. Eller slappa och slappa.. ska nog köra ett litet träningspass här hemma annars måste jag göra det ikväll, ja så blir det!

Det är visst ok......

Man måste faktiskt unna sig något gott under helgen även om man ska bli fit for fight.


fit for fight

Efter gymmet blev det även en powerwalk hem, eller ja ett försök till en powerwalk då det är världens snöoväder ute om ni inte har märkt det ännu. Kom precis ut från en låååååååååååång sköööön dusch men nu är det dags att gå ut igen med Bellabo, ska bli fit for fight förstår ni!


Nu drar jag mot gymmet!

257690409898109755_3paaqpnd_c_large

bristpåbilder

Förutom den långa tårfyllda morgonen på Arlanda och det lilla besöket på skolan idag så har jag spenderat dagen med Bellaboo. Åt precis en väldigt god middag och snart är det dags att möta upp bruden igen för lite äventyr, men först ska man väl ta och snygga till sig lite. See ya.

T R Ö T T

Nu är jag verkligen slut, några avsnitt av vänner och sedan ligger jag däckad. Imorgon är det uppstigning redan 6.30... jag går inte ens upp så tidigt på vardagar. kul! Efter besöket på Arlanda så har jag faktiskt skola 11.40-12.10. En halvtimmes matte, på en lördag - värdelöst. Tänkte först inte gå men måste för att göra mor och far glada. Dessutom får man ju faktiskt ledigt hela måndagen utan frånvaro för den där lilla halvtimmen av mitt liv så känns ok. Nej, vänner är det som gäller nu. Godnatt.

smells like meat spirit

Jag är något brutalt hungrig och lukten av smaskigt kött gör inte saken lättare. Men snart så, snart är det mat. Det bjuds nämligen på fin-middag hos familjen Udd-Peterson ikväll, trerätters och hela köret! (för vi äter ju aldrig fin mat annars liksom nej nej absolut inte) Anledningen till detta lilla event är ju då att min bror om drygt 12h sitter på ett plan till Australien. Så ikväll blir det en rejäl familjekväll kan jag säga er. Dock missar jag tyvärr Annas "18-års kalas", vill så gärna träffa alla men men that's life.

Extremt positiv

Denna dag började med att hunden passade på att springa in i mitt rum och KISSA i min säng medans jag var i badrummet. Jävligt mogen hund det där. Världens bästa start på morgonen eller?! Slutade dock 12.30 och drog hem för att sova vilket jag sett fram emot sedan inatt. Tror ni jag fick någon sömn eller? Knappast. Inte lätt att somna om gång efter gång när folk ringer/smsar/hoppar in i mitt rum och skriker och ja ni förstår. Som grädde på moset lirar min granne trummor just nu, tar nog snart livet av mig om jag ska behöva stå ut med hans kassa musiktalang.


Satsar inlägg må jag säga!

Inte ok när spotify har 'temporary connection error'.. vilket konto man än loggar in på. Inte ok.
Nu började det dock att funka igen, sho.

Hade ju då heldag i skolan idag och om jag ska vara helt ärlig så kan jag inte ens minnas sist jag var i skolan från 8.20-16.00, illa - skärpning bella! Ganska nice att bli hämtad med biiiiil efter skolan men dock resulterade det ju även i att jag var tvungen att umgås med chauffören - även kallad Staffan. Han har höga krav alltså, räcker det inte med dom långa minutrarna från skolan till mig liksom? Men men vad gör man inte för skjuts hem. Skjuts är ett mycket konstigt ord.

på tal om denna mysiga lilla bild så ska jag nu ner och ta en väl behövlig kopp kaffe med family för att sedan röra mig mot bellabo för fika med henne och lollimo!


Newton's third law

Till lunch serverades det Subway, inte helt fel att gå på rudbeck... Aa okej vi drog till centrum men drömma kan man ju. Jag och Misse hittade denna gullegull bilden på fysiken nyligen hehe...
Nu ska jag jobba på CADen, eller nått.


onsdag.

Klockan är nu kvart i ett. Vad hände med denna dag?
Skola 11.35-12.25 - jävligt nice! Jobb 13.00-21.30 - mindre nice, men sho pengar! Efter jobbet blev det en liten fika osv hos Bella och sedan flög tiden iväg när jag snackade med bror min. Kan inte förstå att han försvinner i ett år om bara ynka två dagar. LÄSKIGT. Jaja man borde väl ta och sova typ nu men jag är verkligen INTE trött. Kul.

jag vill utomlands NU.


Tröjan Du Hatar

Gud vad dagarna blir långa och vad mycket man får gjort när man väl tar tag i saker och ting. Jag har gjort cirkus en miljon tal i matteboken och även fått en del fysik gjort. Dessutom har jag klämt in två promenader i det. Grymt! Men detta är endast en paus för nu ska jag göra en halv sida till innan det är dags för sängen.

beroendeframkallandelåt.

Såhär ser mitt liv ut just nu....

Kaffe, choklad och plugg!


.


Godnatt

Ikväll blev det matlagning och plugg hos Bella, flitiga tjejer. Kom nyss hem och nu är det nog sova som gäller, eller ja vänner tills jag somnar dvs. Godnatt.


monday

Engelskan blev typ inställd idag så jag slutade en hel timme tidigare. Har försökt skriva min uppsats i snart två timmar nu men det går inte alls bra kan jag säga er. Svåraste är att komma på ett bra ämne men nu lutar det mest åt fildelning, dock finns det för mycket att skriva om så att det känns omöjligt.
Aja back to work eller nått.


dreams

Inatt var jag spiderman i en skräckfilm, random shit. Bara så ni vet. Nu ska jag äta kladdkaka och sedan påbörja den eviga resan till Viby.

just nu.........


Jag ser alltid så jävla blek ut i min webb....... kolla mitt korta hår btw!
Nu har de främmande kommit och jag bönar och ber för att maten ska vara klar.
Jag dör av hunger, bokstavligt talat.

Ja må han leva..... osv.


Hade en riktigt vild fredagskväll igår, by myself. Det bjöds på Ben&Jerry's och en typisk tjejfilm.
I really know how to party!
Idag fyller min far år men ändå har jag spenderat största delen av dagen i sängen. Men nu ska jag ta en dusch och fräscha upp mig lite för snart kommer främmande hit för att fira pappa. Kvällens planer för min del är dock att träffa Stalledrängen. Ciao.

fredagen den trettonde

Jag trodde jag skulle va tillräckligt frisk idag för att kunna gå till skolan och sedan jobba.. men där hade jag fel. Det blir ännu en dag hemma i sängen, får fan å n g e s t av att va hemma såhär. Ni kanske tycker jag är dum i huvudet som faktiskt VILL gå till skolan och VILL jobba men men. Nu ska jag gosa ner mig i täcket och kolla på någon typisk sjukfilm.
brist på bilder.


alltid lika kul.

Imorse vaknade jag upp med feber, halsont, förkyld mm. så det det blev en hemmadag för min del. Känns inte alls bra att missa skolan men skulle aldrig ha klarat av att gå fram tills NU. Dock skulle jag hem till pojken efter skolan med det blev ju inte av, kul............... Istället får jag ligga här HELT ensam i min säng och tycka syng om mig själv. Fast å andra sidan så har jag ju pepsi, vilket i princip är samma sak. hehe.

I guess it's half timing, and the other half's luck

Då är man hemma från jobbet och har precis tryckt i mig lite kvällsmat. Nu befinner jag mig i sängen och tänker inte resa på mig något mer för idag. Blir några avsnitt av vänner nu för att sedan somna in. Inte dö alltså. Har ju tyvärr ingen sovmorgon imorgon så jag tänkte försöka somna tidigt ikväll.


Andra skoldagen avklarad, är det lov snart eller?

Idag har jag både klippt mig och hämtat glasögonen, vi snackar stora förändringar här alltså. Jag kommer tjata mycket om detta så jag varnar er men  O M G  vad bra jag ser nu, är helt sjukt vilken skillnad det är. Jag har såå mycket sämre syn än vad jag visste. Det känns som att en helt ny värld öppnar sig! Även om jag inte är lycklig över att min syn är kass så är jag så lycklig och framförallt fascinerad över hur bra jag ser nu. Anyway, har lirat xbox med bror i nästan 2 timmar nu så det känns som att det är dags att sova snart även om jag inte börjar förens 11.35 imorgon, det blir ju trots allt en lång dag oavsett. Godnatt.


Back in school.....

Alltid lika kul, hör hemma bakom skolbänken så att säga. Ikväll har det diskuterats Australien här hemma och även en promenad med Bella har jag hunnit med. Nu låter jag bilden tala för sig själv... Shoo!


Ovanligt...

Gissa vad jag har gjort idag?? Jo jag har jobbat, 8.55-16.00, förvånad? Nej jag skulle inte tro det va, det är ju i princip allt denna blogg handlar om liksom. Men dagen slutar inte där... åkte och kollade bio med bella, såg filmen Shame, rekomenderas för er som gillar naket så att säga. Nu är det sängen som gäller, ännu ett härligt arbetspass väntar imorgonbitti, 11-19.30. Längtar!


myskväll

Blev myskväll med Bella efter jobbet, precis vad vi båda behövde. Ska försöka sova nu trots att jag blev superpigg när jag tvättade bort sminket.......... Men när jag vaknar imorgonbitti, då ska jag äntligen få träffa min pojke som jag i sett på nästan 3 veckor eftersom idioten tyckte det var HELT ok att dra iväg till usa bara sådär. hehe. Godnatt.


4/1

Ingen lycka i spargrisletandet men en trevlig fika och dag med Kissekatten blev det allt. Är nu på väg till jobbet och ser fram emot 6,5h arbetande!


uppe med tuppen

Ska snart iväg till Sollentuna C för att luncha med Kristine, jag ska även kolla efter en spargris haha, och sedan blir det jobb 15-21.30.

3/1

Då har man det klart för sig... jag är närsynt! Trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle behöva glasögon, aldrig. Men nu är dom beställda och om 7-10 dagar är jag en stolt glasögonorm. Kommer kännas konstigt men det är väl bara att vänja sig, blir förmodligen linser så småningom. Lär ju försöka bli av med tandställningen så fort som bara möjligt, vill ju inte se ut som en äkta  t ö n t  så att säga.

sooooovmorgon

Vaknade inte förens klockan 12, så himla underbart! Skulle egentligen spendera dagen i staden med Misse & Kisse men jag känner mig tyvärr sjuk så det blev inget för min del. Dock ska jag befinna mig i sollentuna c klockan 17.30 för att kolla min syn. Är fett nervös! Vill verkligen inte behöva ha glasögon/linser men det skulle inte va helt fel att kunna läsa texter utan problem.. Men fram till dess ska jag vila, kanske ta ett bad? Får se hur det blir med det.. ganska ansträngande ju hehe.

vadå sliten? vadå stor röd näsa? vadå?


black as the night that covers me

Jobbat idag, standard. Efter har jag umgåtts med Bella och lagade nyss den gooodaste pastan, mums! Nu ligger jag i min otroligt sköna säng och kollar vänner, standard det också. Ska verkligen försöka sova ut imorgon, har vaknat kl 9 i princip varje dag detta lov. 
btw jag är svarthårig. kaoz.

RSS 2.0