Utgång på G!


När jag går ner


Äntligen har det löst sig..

..så att jag kan blogga från datan istället, skönt.
Så nu ska jag genast sprida min kärlek för André....hoppas han går långt!

gymmet

Befinner mig just nu på gymmet eftersom jag har hål i 4 timmar. Fan vad duktig jag känner mig som är här redan halv 11 på morgonen.


Hos Älveborns

Efter en lång biltur är jag nu hemma hos Älveborns med Alicia. De sitter tydligen och spelar något som heter labyrint.. Så ska väl joina nu!


Ut och glida på vägarna..

Ligger just nu i soffan efter en lång skoldag och tar en 5 minuters paus för att vila benen innan jag ska ut och övningsköra med far min. Vi tänkte även köpa med oss thaimat hem efter vår lilla tur. Mums!


.

Mysig frulle med Amanda i café..


No Woman No Cry

Killen har fan vunnit mitt hjärta! Han är ju helt fantastisk på att sjunga och vilket charmtroll!! Hans ögon bara glittrar och yes.. I'm in love!


Home from work..

Yes nu är jag hemma efter jobbet och ska kolla på kvällens inspelade idol-avsnitt vilket är killarnas kväll om jag inte har helt fel? Annars är jag faktiskt inte alls intresserad. Vill ju bara se André som typ är min nya kärlek. Underbar röst och titta så söt han är.... La ju faktiskt upp hans audition för ett tag sen om ni minns det?


Godmorgon mina vänner och ovänner!

Idag har jag sovmorgon for real men något jag inte kan förstå är hur jag kan vara så trött.. Jag menar igår sov jag i princip nästan hela dagen efter skolan, tog en promenad med hunden och sedan somnade jag som en stock igen. Och nu hade jag till och med svårt att komma upp på morgonen! Konstigt. Måste säga att blogg.se har krånglat för mig enda sedan de skaffade denna app så nu blir det mobil-bloggning för hela slanten!


kul...

Att jag somnade i min säng och glömde helt bort hunden så nu har man två överdrivet förbannade föräldrar på sig. Aja är ute med vovven nu iaf, mörkt är det ute också!

update: inlägget skulle upp igår kl 22.30....

Mums!

Åh vad gott det ska bli, även lite nyttigt. Nu ska jag hugga in!


Workout!

Kom precis hem från ett hårt träningspass, känns så sjukt bra efteråt! Styrketräning är ju så underbart skönt, dock hatar jag verkligen konditionsträning så blir inte mycket av det - fast det är nog det jag behöver mest. Tränade bort min hunger då jag inte ätit under hela dagen men jag ska nog trycka i mig lite mat nu iaf.


Tummen upp för den ny appen!

Tog mig en liten sovmorgon imorse.. Är så himla slut efter denna helg så kändes behövligt. Just nu provar jag faktiskt att blogga från den nya blogg.se-appen, tummen upp på det! Nu ska jag snart röra mig till bussen.. Btw, idag har jag på mig en ny tröja som jag köpte går. Älskar den!


monday

Några dagar sedan man skrev... min helg har bestått av jobb jobb jobb & lite annat fun. Är helt slut i can tell you. Just nu har jag CAD-lektion och efter det hål. Ser fram emot att lägga mig i sängen efter skolan och sova, plugga får jag göra en annan dag.
Tumblr_lr27zegukt1qd71d4o1_500_large


Veronica Maggio

Hemma från skolan nu då! Men inte länge till.. ska snart ta bussen med Alicia till Sollentuna för att möta Lukas en stund sedan drar jag och min älskling in till grönan med några andra för att kolla Veronica Maggio! inteförattjagärsupertaggadmenvadgörmaninteförsinälskling! (jag typ HOPPAS att danieladamsray kommer dit bara för att Maggio kom till hans konsert!!)


s a k n a t  m i n a  e g o  b i l d e r ?

want want want


vill så ha den här outfiten!! tror jag ska försöka införskaffa något liknande,
yep I really need to shop!

I think I saw you in my sleep

Något av det skönaste som finns är nog att lägga sig i en varm säng efter en lång skoldag och somna! Efter att jag sovit någon timme så har jag städat/fixat i garderoben och gått promenad med lilla vovven. Nu har ja precis tagit en dusch, lagt fram kläder till imorgon och gjort en kopp té. Innan jag tänkte lägga mig och kolla på en film så är det föna & platta håret som gäller - är väl klar om ca 40min!
Tumblr_lrqxpgwqmj1qawi3uo1_500_large

Jag går som en jävla anka!

Har så galet ont efter träningen i tisdags, gaaassh kan det inte bara gå över? Är ju skittaggad på att träna men man ska ju inte träna de muskler man har träningsvärk i så får bara hålla ut tills det går över! vilket det måste göra innan söndag för jag måste ju träna minst 2 dagar i veckan. Herregud jag kan inte ens ligga i sängen utan att typ börja gråta av smärta!!
Tumblr_lgbtistizp1qb5gkjo1_400_large

Update: Det var en kompis till mig som sade att jag INTE skulle träna de muskler jag har träningsvärk i. Dock hade jag för mig att det var tvärtom men inte minns jag så trodde ju på detta. Men jag diskuterade detta med min bror igår och insåg att det var fel det min kompis sade.

håltimme..

Spikade VG+ på kultur&stilhistoria provet, var dock endast 2 hela poäng från mvg. Satan. Men ändå bra, eller hur?

Sitter just nu hemma i soffan då jag har hål i 2,5h.. har min sista lektion kl 15 så nu ska jag slappa lite tills dess. Åh är så sugen på att shoppa! Men lönen får man ju inte förens imorgon, tagg tagg tagg. Jag behöver dock hålla hårt i pengarna och verkligen tänka ut vad jag ska köpa, vill inte slösa bort allt som jag gjort denna månad. Har typ 2kr kvar?


Friends With Benefits

Efter en lång dag på jobbet är jag äntligen hemma igen! Herregud vad trött jag är, trodde nästan att jag skulle somna i kassan! Vill inget annat än att bara lägga mig i sängen nu och somna men icke, jag måste först ta en dusch och sedan är jag väldigt sugen på en kopp té och några avsnitt av vänner.

Just det, jag glömde berätta.. igår var jag på bio med min fina vän Alicia, vi såg på Friends with benefits trots att vi bara hade hört ont om filmen - men den var faktiskt riktigt bra.


taggad chey på väg till jobbet?


Z-dag ♥

Idag är det Z-dag för nästan alla oss rudbeckare, underbart! Skulle egentligen ha dragit till några vänner men råkade såklart somna om igen och nu har jag inte tiden för att träffa någon då jag ska röra mig mot jobbet om mindre än en timme vilket innebär att jag nu måste börja fixa mig, ser ut som ett troll...
44575_155024027847073_100000184305569_507967_2338513_n_large

love the feeling

Då kan jag ta och säga att kultur&stilhistoria provet gick mycket bättre än mina förväntningar! Jag slutade så tidigt som klockan två idag och tog en sväng förbi sollentuna och mötte lukas en stund. Efter det begav jag mig till gymmet, yes you heard me.. i'm back! Det var första gången jag tränade sen i januari så det känns bra att komma igång igen. Vill verkligen bli seriös nu med träningen och det gynnar ju även mig i skolan om jag tränar, då jag vet att jag kommer prestera bättre på prov osv. Nej hörni nu ska jag ta en fet dusch och sedan vila lite i min sköna säng. Är helt slut!
Tumblr_li25s25spg1qglcsho1_500_large

tjabbatjena


Jag är sen! Måste gå till bussen snart, hörs senare gott folk!

.


såpbubbler

Snook-fan som jag är så undrar jag hur jag har lyckats missa denna underbara låt? Man blir liksom glad av att höra den!


this ain't right....


monday




Alltid lika kul att bjuda på lite egobilder! Imorgon har jag ett jävligt svårt prov på kultur&stilhistorian, ännu bättre att jag knappt har pluggat något men oavsett om jag gör det eller ej så kommer det gå åt helvete. Måste få i mig något käk och sedan ska jag försöka banka in lite plugg i skallen!

home sweet home

Nu är jag hemma, for your information liksom. Trodde jag skulle behöva gå från Malla helt själv och tänkte fuck my life men som tur är så hittar man lilla Louise på bussen från Sollentuna och fick sällskap hela vägen hem, perfekt ju!

Nu efter mitt lilla nattbloggande tänkte jag lägga mig ned i sängen och kolla vänner, standard, måste bara informera er om att inte har ätit NÅGOT idag (undantag typ lite chips) annars har jag levt på 5 koppar kaffe, 2 redbull & några cider - vilket är jävligt illa! Och ändå är jag inte så brutalt hungrig. Skulle dock inte sitta helt fel med donken nu. men.. Godnatt!

OVER AND OUT

Gästbloggande av Alicia Gardell i de två senaste inläggen, alltid trevligt.... Vi är nu på g ut och hälsar er en trevlig kväll med ett gäng vackra bilder!




ÄLSKA


min brud

min brud alicia bor hos mig, nu ska vi kyssas
bai

svart, vitt och allt däremellan

Inga ord beskriver gårdagens upplevelse på grönan. D a n i e l  A d a m s - R a y. Så sjukt jävla underbart! Ni som inte gick missade verkligen något, inte nog med att Daniel gjorde en fantastisk konsert så gästade ju även Petter, Veronica Maggio & Adams Tensta, och som pricken över i:et så körde han även några snooklåtar. Kunde inte blivit så mycket bättre - förutom om man inte hade stått näst längst fram när han gick längs staketet och kramade, tog foto och skrev autografer. Satan i gatan.. men jag var ändå så lycklig!

företagsekonomi..

Har ångest inför Företagsekonomi-provet på fredag. Varför ska jag alltid börja plugga i sista sekund? Trots att jag inte ens har det jobbigt i skolan just nu. Ska fortsätta med pluggandet lite till nu ikväll, sedan får det bli intensiv pluggning på hålet imorgon för sedan är det ju Daniel Adams-Ray som gäller på kvällen! Gud vad jag är trött, ska nog göra mig en kopp kaffe innan jag fortsätter med pluggandet. Hörs!

ingen glad bella det där inte.....

hey there!

Ska gå till bussen om en kvart, har endast två lektioner men sedan blir det plugg i två timmar och efter det jobbet 15-21.30. Insåg nyss att mina onsdagar ser alltid exakt likadana ut! Jag insåg även att mina svarta favorit jeans har minst 5 hål, två st sitter på lite opassande ställen - kanske borde köpa nya?

Good morning everyone!

Vilken storm det har varit i natt, har frysit sönder! Nu sitter jag iaf med en kopp kaffe och värmer mig, ska börja fixa mig nu så jag hinner plugga lite innan jag måste åka till skolan. Skönt med sovmorgon, om man ändå hade mer än en!


I'm here without you

Tror livet är lite bättre nu. Dock gick jag precis och hämtade ett gammalt gosedjur i garderoben för jag känner mig så ensam. illa..
Tumblr_lnihhtr0g61qcnlq3o1_500_large

-

Vet inte vad jag ska skriva. Hej.

nighty

Det är så svårt att sova. Tankarna håller mig vaken. Snälla snälla jag vill bara somna och sluta tänka. Det är allt jag ber om. Ska göra ett nytt försök - stänga av datorn - & lyssna på musik tills jag somnar i mina egna floder.
G o d n a t t

varför.

varför ska livet alltid jävlas med en. varför kan inte allt bara gå percis så som man vill?

p i c  b y  m e

when he kisses you in the rain

Nyss hemkommen och möttes av en god och mysig middag här hemma. Herre min jesus vad det regnar ute! Och nu ska man ut igen, fast jag har faktiskt inget emot det. Tycker det ska bli skönt att gå i regnet, och lyssna på deppmodemusik. Jag slappnar liksom av då. Släpper tankarna fria.


sunday

Klockan bara rinner förbi på söndagar, alltid, jag menar nu är klockan redan halv 4 och vad har jag gjort idag? Legat i sängen. Nu ska jag iaf ut och göra något. Kan ju inte sitta inne hela dagen lång! Jag är faktiskt jättesugen på att shoppa & fika..


.


kärlek är ett brev skickat tusen gånger


Vad jag bryr mig om nu 
är att du kommer nära mig 
även om det är försent att älska dig 
Vad jag bryr mig om nu 
är att från samma säng 
lyssna till samma regn 

Vad jag bryr mig om nu 
är att få ut dig ur skallen 
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen 
den tar slut från kyss till kyss 
Vad jag bryr mig om nu 
är att aldrig ge hjärtat rakt ut


I LIKE IT BIG TIME


Håkan


Ska snart dra in mot Håkan då, är tydligen inga köer nu så vi får hålla tummarna att vi hinner dit innan det blir kaoz!

seeing right through you.

Beach-boy-boyfriends-girl-love-favim.com-140221_large
It's amazing how at one point in our lives we will be extremely close with someone and then later they will become a complete stranger. You will pass by them without a word. Whitout a single acknowledging look. This person, who once knew you so well, who once knew your fears, your desires, your dreams, your past, is now walking right past you, seeing right through you.

friday


nu taggar jag till skolan, ciao!

I'll be there for you

Då var denna dag snart slut.. efter skolan så hamnade jag hemma hos Alicia (mitt andra hem) och blev bjuden på en underbart god middag. Efter det blev det en sväng förbi Ludde och sedan rörde vi oss hem till mig och även frippelippe joinade. En skön kväll helt enkelt, inte ofta jag gör något på vardagarna faktiskt. Nu har de precis dragit och jag har gjort det bekvämt i sängen, dags för kvällens avsnitt av Vänner innan jag somnar och till det har jag ett glas mjölk och Oreo's kakor - kan det blir bättre?
Tumblr_lq8h1ez3v81qmvcd2o1_500_large


Emil Elton - Naive


så jävla skön!


loooong day

Kom nyligen hem från jobbet! Onsdagar är verkligen riktigt långa dagar för mig trots att jag bara har skola i 2h. Skulle vilja byta jobbpass men äsch ett år till ska jag nog klara av dessa tider sedan måste jag nog byta när jag börjar trean. Måste nämna att jag nu har varit hos tandläkaren 4 gånger på mindre än två veckor - lite medlidande tack? Dock ska jag inte tillbaka förens om 10 veckor - och då jävlar ska den här rälsen bort!!


godmorgon mina solstrålar!

Sovmorgon idag wiho! Dock önskar jag starkt att den kunde ligga på en annan dag då jag redan slutar 12.35 på onsdagar. Ska gå till bussen om cirkus en timme, måste säga att det är otroligt skönt att gå upp 2 timmar innan man börjar istället för att stressa på 20min! Nej nu ska jag fixa mitt hår..


My notes


I saw the sun rise, then the green grew
Weaving through the concrete cracks that we cling to
As long as I can hit my notes, I'ma
Try to keep up with my folks
I smelled rain that brought the flash flood 
With a river of permanent tear drops and rap hugs
Bad luck, play with the effortless
So I backed away from quick benefits
She'd skin of those that spit venomous
Yeah that's him, he's the one that tips generous
Still trying to define my description
A life with a little spare time for living
But even if I wanna hold the position
I gotta go, like "Daddy don't know any different"
I saw the noon sky, look at the snow melt
I left most my baggage up in a hotel
As long as I can hit my notes, I'ma
Travel down that gravel road
I heard a bird cry - it was pathetic
Man, if you can fly, spread feathers like a message
As long as I can hit my notes, I'ma
Stay on top this box of soap
I felt the track slip, but didn't pull breaks
I'm half dead, but already got a full plate
As long as I can hit my notes...


As long as I can hit my notes

Hello my friends! Har varit en helt ok skoldag, helt ok att sluta kl 2 liksom. Kom precis hem från en liten date med Alicia. Nu är jag tillbaka i sängen som vanligt. Har en sådan brutal huvudvärk fyfan den försvinner aldrig! Nu tänkte jag vila lite, för ovanlighetens skull. Sedan tänkte jag faktiskt plugga lite företagsekonomi. Men som sagt, först vila.
90210-beanie-black-black-and-white-boy-cute-favim.com-85881_large

over and out


Nu ska ja ut och träffa min kärlek en stund. ciao.

a lack of color

Dagen började med att busshoran körde förbi mig trots att den var tidig. Kom dock bara 8 minuter sent till skolan. Annars så har dagen flytit på rätt så bra, var hos tandläkaren och fick ett skönt besked om att jag slipper skära/klippa i tandköttet. Yes! Har ju gått och oroat mig i snart två veckor över det. Just nu ligger jag här i sängen och kollar på vänner, standard. Är så sjukt trött funderar på att sova snart faktiskt. Får se hur det blir med det! btw, kolla vad duktig jag är som äntligen har börjat visa mig i mitt naturliga hår!


Hej nyduschad chey!

Gud så skönt det var med den där duschen, känner mig riktigt fräsch nu! Orkar verkligen inte föna+platta håret nu så imorgon kör jag på lockigt. Måste köpa de där speciella produkterna snart så jag kan sätta igång med balsam-metoden och sluta platta håret for ever!


.


i don't understand


Hur kan mitt liv kännas så stressigt? Skolan startade precis igen och dessutom har jag väldigt sköna kurser vilket innebär att jag knappt behöver plugga. Men ändå är jag så himla stressad och trött dygnet runt. Just nu beror det ju på jobbet, kom nämligen hem ganska nyligen från en stressig dag på arbetet. Finns inget annat jag vill mer i hela världen än att lägga mig i min mysiga säng och sova just nu men icke, har en hel del annat att göra innan det är tillåtet! 


tjabba tjena mobilblogg här!

Ja nu sitter man här i skolan efter att ha jobbat sen kl 03.00, härligt att första lektionen är 2h kultur & stilhistoria.. Precis vad jag behöver just nu! (jag vet Alicia.. Borde ha klagobloggen.se!)

Nu tänker ni..

yes hon skrev ännu ett inlägg idag, tjohooo!!

Alicia är tjock. hon sitter och äter choklad. ligger menar jag. bredvid mig. och särar på benen. kinderna hänger ner som en jävla bulldog och hakan vilar tungt mot bröstet. som för övrigt hänger ner som två säckar med ris. benen täcker väl i princip hela sängen. röven ska vi inte ens nämna! något som jag dock gillar med henne är hennes bruna tänder.. fulla av smält choklad (eller vem vet.. kan ju vara bajs?)


RSS 2.0