i-landsproblem

Nu har jag sett hela OC 1,5 gång sedan jag började kolla igen.. så känner att det är dags för en ny serie att checka varje kväll. Frågan är bara vad ska det bli denna gång.. scrubs? vänner? något annat? Hhhm får ta och tänka på det där alltså!

bilden säger allt


Vad har ni gjort idag då? När ni inte har blivit uppdaterade av världens bästa blogg liksom..
nej lite ironisk kan man väl va ändå. Efter en lång skoldag åkte jag iväg till enebyberg och träffade E, tog samma buss som Bella när hon slutat jobbet så blev mysigt sällskap en bit höhö. Kom hem för cirka en timme sedan och nu ska jag dricka en varm kopp té + äta wienerbröd (tjeetjockis!) som Bella/Jocke så gulligt tog med från jobbet. 


Twisting in my head


Sliten chey efter jobbet sitter nu i sängen o dricker en kopp té, mys! Tänkte städa mitt rum lite innan jag somnar ikväll då det bokstavligt talat är  K A O Z  här inne. Men först behöver jag min dagliga dos av datan!

WORK

Jobbet kallar! Dags att röra sig mot bussen.

-

Kaffe är morgonens bästa vän! ♥ Trött chey ska nu börja fixa sig 45min innan jag måste ruscha till bussen. Fasen.. jag som skulle gå upp kl 8. Livet är hårt, livet leker.


NIGHTMARE

Vaknade helt panikslagen inatt... hade en hemsk mardröm - vilket jag inte haft på år? - Vaknade mitt i natten av att jag andades så tungt och när jag lyckades somna om fortsatte drömmen.. Usch. Nu är jag i alla fall vaken och ska röra mig mot skolan om 60min ..men jag kan inte släppa den äckliga drömmen. Kan nu konstatera att barn är äckliga & läskiga!


STAY WITH ME


Plugga är det som gäller.. dock lite svårt när man blir distraherad av annat. Jaja måste spika VG på detta prov annars går allt åt helvete. KYSS&SMEK

Sharing different heartbeats


Efter en megalång skoldag sitter jag nu här i min säng med en speedad hund bredvid mig som bara söker uppmärksamhet, tror jag måste gå promenad med lillskrutten snart. Idag är en sån dag då jag verkligen ÄLSKAR min lillskrutt - kan dock bero på att jag känner stort behov av närhet.. Nu ska vi mysa lite sen blir det som sagt promenad. Matteprovet gick btw åt helvete och denna dag ska ägnas åt plugg för Samhällsprovet. KUL.

KISS AND TELL


matmatmat

Allt jag ätit idag är liite av skolans äckliga mat & 2 koppar kaffe.. nu blir de MACKOR & BLÅBÄRSOPPA. Ska bli gött! Nu blir de inte heller något mer plugg ikväll. Dags för OC!

UTSKÄLLD. KUL

Härligt att få utskällning för att jag tydligen har "sen ankomst eller frånvaro nästan varje dag" vilket jag fan i helvete inte har. Förra veckan var fasen helt GRÖN. Veckorna innan det 5 min sen på 1-2 lektioner (+försov mig förra torsdagen-vilket betyder 2timmars frånvaro på morgonen) Men annars tycker ju jag att jag varit duktig? Ska får mer utskällning för det imorgon tydligen, ser fram emot det!

promenad med anna-w


bild från sommaren 09, tjakansommarenkommatypnu?

Where are you Pablo

Har pluggat en del till samhälls provet men just nu är det matematik som gäller samtidigt som jag lyssnar på messmör - min spotifylista med lugnmusik, dvs. MESSMÖR. Håller även på att uppdaterar listan då de va ett bra tag sedan de gjordes.

Denna låt som Elin visade mig idag fick ära att ta plats på messmören, dock är det inte riktigt messmör stuk men den är grymt skön!


-


JUST NU:


Ska springa till bussen nu, baii!

snow

Gjorde en kopp kaffe o tänkte sätta mig ute på trappen en stund och njuta av vårsolen. När jag öppnar dörren får jag ju såklart en chock eftersom det har snöat?! Vilket det INTE hade gjort när jag somnade igår kl 17.30. Skönt att vintern ALDRIG tar slut.. lite lagom underbart sådär! Har fortfarande inte ätit frukost - det får bli en macka i cafét -  och måste börja göra mig iordning snart eftersom min buss går om en timme. 


-

Fan vad jag är trött, lyckades somna vid ett-tiden igår trots allt men på grund av olika anledningar stannar jag hemma från första lektionen vilket är engelska & sedan har vi ändå håltimme så hoppas jag lyckas gå på samhällen.


gårdagen

Ja.. ska man berätta om gårdagen då? Drog som sagt till Alicia vid 7-tiden för att äta middag, senare kom Rebecca och då drog vi en café 60 kväll tänkte vi - men det slutade med att vi efter stan befann oss i Enebyberg, chillkrök, härliga människor o en bra kväll. Spenderade även natten där och åkte direkt till jobbet 14.30-16.00. Somnade på dirr när jag kom hem och vaknade inte en enda gång förens FEM timmar senare. Heytröttchey, kanske beror på att vi typ inte sov något inatt.

detta inlägg blir bildlöst, då jag faktiskt har några bilder från kvällen men död som jag är orkar jag knappast föra över de nu. Fan asso jag skulle ju plugga efter jobbet, men där sket det sig!

MOT ALICIA


BUS

Klockan är nu strax över 6 och jag har inte pluggat ett skit.. har varit upptagen med en annan sak - vilket jag inte kan skriva om här eftersom det är en grej till Alicia. Men jag kan knappt hålla mig för jag blev så nöjd med det jag gjort nu under dagen. tihi. Okej förvänta dig inte FÖR mycket nu Alicia men.. vill ge dig NU NU NU!

Favorit-butiken i Spanien, HELT KLART!

ändrade planer

Ikväll skulle Mikaela ha tjejmiddag vilket jag verkligen såg fram emot då jag knappt träffar henne längre, tyvärr är bruden nu sjuk så det blir inställt.. Får se vad som händer ikväll istället. Under dagen måste jag plugga SÖNDER rent ut sagt. Har Matteprov på tisdag & Samhällsprov på onsdag. FAN VAD BRA DET KOMMER GÅ. Är så grymt sugen att dra in till stan o shoppa mer.. heyshopfreak. Men plugget måste tyvärr gå före ibland..


TRÖTTCHEY

Skriver oftast ett inlägg på kvällarna som jag sedan inte hinner publicera förens jag råkar somna med datan på. Grymchey! Igår rörde jag mig mot Mörby runt 10 tiden för att möta upp Elin & Milla och så åkte vi in till staden ännu en gång för den dagen och drog en fika på café 60. Precis vad jag klarade av då jag 15 minuter innan jag tog bussen höll på att somna i sängen framför OC.
Tumblr_lilx3vjlck1qzyrwvo1_500_large


SHOPPAGALET

Sista lektionen blev inställd idag vilket betyder att jag slutade så tidigt som 12.20! Åkte till Stinsen & Sollentuna C med Sofie och fick med mig två skitsnygga linnen, en kofta & ett par svarta jeans (dock fick jag en 20% rabatt på den butiken senare vilket betyder att jag skulle betalat 80kr mindre, AMAGAD) När Elin slutade skolan kl 16 åkte vi och mötte upp Milla i stan för att shoppa galet på Belle. Där blev det TVÅ par skor för 200kr. Underbart! Blev även en väska för 200kr.

Förlåt Elin för att jag råkade falla för ett par skor som du tydligen redan hade köpt.. & att jag hittade en skitsnygg väska som visade sig vara likadan som fin fast i svart.... Men vad gör man inte när det är rea?... pusspådig♥

(randombild, ejskornapåbilden)

webbdesign

Som vanligt på fredag morgon sitter jag här på en uttråkande webbdesignslektion. Dock ska jag nog lyssna på genomgången då jag tror det är första gången jag kommer lära mig något.. +att jag måste rädda mitt betyg.


Tumblr_li1w57dzaq1qh5mi4o1_500_large


O M F G


Notera de röda rutorna..
För det första.. jag kan inte minnas senast jag hade ens i närheten av den summan på mitt konto. Jag säger bara HERREGUD. Är van vid att pengarna brukar ligga på X antal tusen.. sådär cirka 7 kanske, minst. PANIK. Men imorgon är det lön - därav siffrorna framför nuvarande 41,66 kr. + studiebidrag. + 1500 mamma är skyldig mig. Känner mig inte hel utan pengar.. vadå beroende? Jag är inte beroende av pengar..

För det andra måste jag bara notera att jag är 69.212,34 kr kvar ifrån mitt mål, dvs. 100tusen på sparkontot när jag tar studenten! Bästa målet jag någonsin haft, lovely!

Var bara tvungen att ta ut mina känslor för dessa 41,66 kr jag nu äger på personkontot.. ännu igen.. PANIK.

bangar inte

Funtar på att köra denna innan all snö försvinner, vad tycks?

KULFETTKUL

Kul att bussen kör förbi min hållplats när jag ska kliva av. FETT KUL. Tvungen att typskrikaihelabussenatthanskastanna. Fatta att jag behövde gå typ10meterextra. Herregud, vad tror chauffören att jag är? Världens mest konditionstränande människa eller? För då tror han fel, jävligt fel.

något att tänka på kanske?

obror

Mina såkallade bordskompisar lämnar mig själv på webben.. Hatar er. Speciellt dig Elin..OBROR som fan. Oehört besviken. Ska minnas detta förevigt. PASSA DIG.


sun&snow

Sofie och jag gick ut på rasten för att ta en nypa luft.. solen sken och värmde oss gött + att det SNÖADE. Hur underbart? UNDERBART. Fast nä.
Tumblr_liiz9rijis1qh7o5g_large
Ingen mer snö nu tack.


TJAFAN

Blev lite chockad när jag såg att jag har en vän på facebook som heter "Eddul Ztnark". Läckert namn.. aight? Nu ska jag nog försöka sova. Mina ögon är faktiskt helt döda. GODNATT


KEKAR&KIKAR

Kekar kladdkaka med varmahallonsåsgegga men UTAN grädde/vanlijglass eftersom de va slut, sadface. Kikar även på OC.. som vanligt. Nu måste jag fokusera, Caleb dog nyss... D E P P M O D E  i serien.. ogillart.
Tumblr_lhtmv2ifqu1qze4yoo1_500_large

DEPPMODE

Mitt liv gick under när jag missade 30-åringen idag. FAN FAN FAN. Ska aldrig mer lämna kassan mellan 18.00-20.00 på onsdagar. LedsenBellaFårVäntaTillsNästaOnsdag.FettKul.


TACKDÅ

Alicia glömmer bort våra planer för helgen och bokar nya planer med sin pojkjevel JeanGay... ogillarhanganskasåmycketnu. Fast.. detärjuAliciasomglömmermig. SåjagogillardignuocksåAlicia.

Je Veux Te Voir

Sovmorgon and i love it! Dessutom har jag bara skola mellan 10.25 - 12.25.
Nu måste jag fixa mig, höres people!


GODNATT


GRAN CANARIA

Som sagt.. spikat och klart! GRAN CANARIA MED ALICIA I SOMMAR!!!!!!!!!! (!!!!!!!!!!!!! +typhundratillutropstecken) - du & jag. Kliar i fingrarna när jag tänker tanken, AMAGAD! Det blir av och jag är världens lyckligaste just nu. Jag älskar dig gumman


nailpolish

Har precis målat naglarna i den ljuslila färgen, är lite smått kär i den faktiskt. Nu ska jag leta fram kläder till imorgon och sedan fortsätta chilla tills mamma & hunden kommer hem så jag och Bella kan gå en promenad med honom. 

Måste införskaffa grått, det var fan snyggt!

centrum

Efter skolan blev det en sväng förbi Sollentuna centrum med Sofie, fik & lite shopping. Köpte en del av presenten till Mikaela och detta till mig själv:

Kom precis hem så ska skynda mig in i duschen nu innan middagen..

roulette

Det är inte varje dag man ser Fredrik Stenvinkel på chatroulette sverige.. höhö.
Det är i alla fall det vi underhåller oss med på Naturkunskapen.
Tumblr_lhlzooqfrq1qg99a3o1_400_large

naturkunskap

Helt ok.
Tumblr_ligiuv69ov1qcztggo1_500_large


SPIKEN ÄR SPIKAD

En helt vanlig onödig skoldag, som jag tidigare postade på facebook så ger jag belöning till personen som skjuter min mattelärare. Jävla kärring alltså! Slutade skolan 14.50 och tog en liten promenad med Alicia som hade UNDERBARA nyheter att avslöja. SPIKEN ÄR SPIKAD! (mer om det senare) Efter det mötte jag upp Bella på jobbet för att vi skulle plugga där, blev även chips o dipp på det - inte alls tjockt. Kom hem cirka halv 8 och måste erkänna att detta blev en jävligt bra dag trots allt. Nu ska jag langa duschen o chilla på livet.


GRATTIS SNYGGING


Idag fyller denna fina chey år, ETT STORT FET JÄVLA GRATTIS TILL DIG GUMMAN. Puss på dig! ♥

tired

Fråga mig inte vad jag fortfarande gör vaken.. för det vet jag inte själv. Börjar till och med piggna till nu vilket är ett väldigt dåligt tecken på att jag kommer försova mig imorgon, eller idag är det ju. Men det får inte hända så nu ska jag ställa en miljon alarm och kanske blir det ett till avsnitt av OC innan jag tvingar mina ögon att stängas av för några timmars sömn. Kanske är jag för trött för att kunna somna.. Nu är det exakt 5 timmar tills jag ska gå upp, härligt!

inandout

Har knappt hunnit plugga ett skit idag - fan. Nu ska jag iaf gå ut på promenad igen, men denna gång med pepsi och Bella. Lär väl förlora flera kl nu hehe.. När jag kommer hem blir det i alla fall att plugga hela natten, kulfan. Anyways.. ut var det!


FAN

Fick nyss hemska nyheter... skjut mig annars skjuter jag dig.
Men först ska jag ut på promenad med Anna L! 


ILOVEU


Att en liten sak kan betyda så mycket.. Mamma kom nyss in med det här fatet på mitt rum. Så otroligt gulligt. Jag älskar dig mamma. Jag har varit på så dåligt humör hela dagen, men denna lilla omtanke hon sjänkte mig ändrade allt. Att en liten sak kan betyda så mycket..

NY HEADER!

..dock är jag inte helt klar ännu, ska justera lite i den i think. Anyways.. lite gladare än den gamla mörka.

LÖRDAGEN..

Gårdagen var.. utmattande. Mammas 50-års fest och jag ville bara fly. Dock blev jag räddad av några vänner och jag blev jävligt överraskad när jag såg min kusin som jag senast såg i vintras och gången innan det var de cirkus 5 år sedan. Grymt kul att träffa han o hela den familjen igen. Jag menar.. dom bor liksom i dalarna haha. Anyway, jag funtade på att dra och träffa Bella senare på kvällen men  tyvär däckade jag i sängen redan halv 12 trots att det lät som bara den på undervåningen. Fortfarande trött så ska dega i sängen ett tag sedan måste jag plugga. fml.

NU:

Ut med Elin & Milla!


kaoz

Och ett bra tag senare är jag klar.. eller okej jag var klar för 30 minuter sedan. Fan vilken smärta jag har i ryggen nu, usch fy blä! Chillat en sekund i sängen men back to work, det är städa rummet som gäller! ..det är kaoz. allt är kaoz. kolla... KAOZ:


badapepsi

Brandalarmet gick idag... och som topping på det hade det precis börjat snöat. Underbart! Tydligen gick det igång pågrund av ångorna i köket.. lagom härligt. Jaja nu ska jag bada pepsi, det lär ju ta ett tag. HA SÅ KUL SÅ LÄNGE!

sötnöten sist jag bada han... okejrättfulmenändå.

-

Skola, prov första lektionen, i webbdesign, hello frågetecken, måste fixa mig nu, ska gå om tjugo minuter.

FULLRULLE

Full rulle med att fira mammas födelsedag, smög dock upp en snabbis för uppdatera lite. Nu plingade det på dörren - mammas kompisar är här och överraskar henne.. Så småningom lär ju inte jag behöva sitta där och dega med dem så då smyger jag nog upp till min älskade säng igen. PUSS PÅ ER.

TACKTACKOCHÅTERTACK

Vill börja med att tacka Linus för de fina inlägget nedan. Sitter just nu på webbdesignen - dock har vi redan slutat - men var menat att jag och Alicia skulle ta en snabbis på skoltoan kl 16, notera dock snabbis eftersom jag sedan måste hem och fira min mor som btw fyller år idag. 50 BAST, TANT? KÄRRING? NJAA.. Vet inte riktigt men GRATTIS PÅ DIG. (dockläserhoninteminblogg.hoppasjag..)

SÖTISNÖTISPUTTINUTTIS..........

Den supermäktiga.

Jag vaknade i morse med en ljuv tanke. Det som gav mig den här ljuva tanken, den fina lyckliga bilden i mitt huvude. Var när jag vaknade och såg den allsmäktiga.
Ja mina läsare. Jag har upplevt gud. Jag såg han i min dröm han kom till mig likt en ängel, han var en hon i den benämning att inget existerar utan verkan. Den allsmäktiga Hen är bättre. Ingen föds i ett kön utan i en kropp. Så ja. jag har insett att alla människor är lika mycket värde. Förutom de mindre värda då de är mindre värda. Men gud är min allsmäktiga älskare. Han frälser mig likt en gud, då han är en gud.
Så kära bloggen. JAG är gud, ni är mina slavar och vi ska åter ta över världen.
BLOGGEN, VI HAR MAKTEN, VI ÄR FOLKET, LÅT OSS RÄDDA DENNA VÄRLD. LÅT GUDS GLÄDJE ÅTER FÖRENA OSS! //Mvh En frälst människa vars liv är frälst...


ÄCKEL

Nämnde jag att en gammal gubbe stötte/flörta med mig idag? Nää tror inte det va.. FYFAN VAD ÄCKLIGT JAG VILLE BARA SPY PÅ HONOM.

jobbigtliv

Sitter här med blött hår och bara väntar på att de ska S J Ä L V T O R K A, fett med jobbigt eftersom det tar cirkus två timmar och jag kan ej somna med blött hår = KAOZ. Eller ja.. mer kaoz än vanligt i alla fall. Ska ner och göra en kopp té nu (eller blåbärsoppa, hmm svårt val..) och gissa vad jag ska underhålla mig med samtidigt som jag sörplar mitt té? En serie... som börjar på O och slutar på C. Om ni INTE listade ut den är ni  b l å s t a.

LEDTRÅD...........



ONSDAGFÖRFA-AN

Hejjaghatarblogg.seförjagharintekunnatbloggapåheladagen. fettkulassointeallsirriteradliksomnejnej. Underbart att gå i skolan mellan 10.25-12.25 på onsdagar, dock förstår jag inte hur jag lyckades försova mig när jag har sovmorgon. FAST jag kom i tid, grymchey! Sitter just nu och drogar "Suga suga how you get so fly.." och mår allmänt bra, undra varför hehe, det är ju onsdag fan! :D (göraldrigsmileysmennupassardetmegasuperduperbrain) kanjupassapånärjagändåärigångochvisamittbraigahumör :D :D :D :D :DDD


fun

Blogg.se har ju legat nere i flera timmar... och NU är det tydligen igång. Men synd för mig som ska springa till bussen om 2 minuter och inte hinner blogga. O M G. Jaja, måste klä på mig nu, skriver efter jobbet!

eldfestival

När skolan slutade idag hälsade en lite filur med namn Milla på i skolan, hänkade med henne och Elin till stan. Sushi och yakiniku till middag (JackyNiki haha, internskämt) Sedan blev det även en sväng förbi Eldfestivalen i kungsträdgården (persiskt nyår typ.. haha så ja.. där hörde vi verligen hemma, två brunetter och blondiebella. gilla!) Stötte även på några andra vänner inne i stan och påvägen hem mötte jag upp min kära vän Bella. Kom precis hem och mina fötter är DÖDA, fa-an vad kallt det var. Nu ska jag langa té och oc, kärlek till det alltså. Kom på att IMORGON ÄR DET ONSDAG = SOVMORGON. FAN VAD SKÖÖÖÖNT.


heykuk

Som sagt.. det är inte varje dag man ser en kuk i rulltrappan.
(Elins bild från dagens besök i stan)



webbbbbb

Här sitter man på webbdesignen och gör inte ett skit... prov på torsdag - kommer gå skitbra. Nästa lektion är 2h naturkunskap och då ska vi redovisa något vi inte ens skrivit klart, och just det man ska kunna allt utan till. Får inte ens ha talkort. fettmegabratyp. Kul att denna data inte ens har photoshop..... underhåller mig själv genom att byta plats på tangenterna höhö.
Tumblr_lhkgl86mn51qbv4sdo1_500_large

HOW YOU GET SO FLY

Tumblr_li3j30vc4e1qep2vko1_500_large

a l i c i a

Bilden jag la upp igår, på mig, är nu profilbild på facebook, många har sagt att den är fin, jag bryr mig inte om vad folk tycker. Men Alicia..... du blir aldrig nöjd.. du klagar alltid på mina bilder :( bella sadface.

LINUS..


jag trodde det var tisdag..

..och så är det måndag. FAN. Trodde det var desperet 21.00. Trodde det var onsdag imorgon=dagenjagserframemotvarjevecka.(+att jag har sovmorgon på onsdagar) Men det är fortfarande måndag, imorgon är det tisdag och sen är det onsdag. Kom ihåg det nu Bella. Är så jävla förvirrad.. helt lost. Behöver en paus från livet. Gå i ide. Det vore skönt. Om det ändå var så lätt..

makeupbreakup


Kände för att testa sota mina ögon MEN jag har lite speciella ögonlockar som man endast ser när jag blunder och inte annars. Därför kan jag i vanliga fall inte ha ögonskugga över huvudtaget.. (då det bara kladdar sig o blir en smet av färg h e h e) ska se om detta funkar denna gång. Blev grymt sugen på att köpa lite nytt smink då det är så jävla mycket snyggare att rama in ögonen ordentligt men jag har ingen bra eyeliner (baxademammas) Är även i stort behov av att shoppa galet, känner dock att jag inte vill slösa för mycket pengar vilket jag redan gjort tillräckligt denna månad. Ciao på er nu ska jag städa mitt rum.

chaaaasexyyy

Idag stannar jag hemma från skolan på grund av trötthet, huvudvärk & yr. Funderar på att fara iväg till min tredje och sista lektion idag 13.50. Får se hur det blir med det. Nu ska jag fortsätta med mitt glammiga liv, OC & té. 


OC

Efter en hel del OC-tittande är nu delen då Oliver är med över. Och FAN vad skönt, för det är seriöst de sämsta avsnitten i hela serien. Jag sitter bara och lackar på alla som inte tror Ryan. Haha jaja back to reality. Eller... nä jag gjorde precis en kopp té så det blir nog ett avsnitt till, sedan solsidan.. sedan promenad med pepsi och efter det köttar jag sängen. Japp det är mina närmsta timmar. See ya.

Väldigtsötsötsötsötsötsötsötsötsötkille.

TJEEMAN

Dålig uppdatering på hög nivå.. känner att världen håller på att gå under. Och då menar jag inte allt som händer i Japan just nu utan att jag  I N T E  bloggar. Brutalt! Just nu ligger jag i min älskade säng efter att ha sovit cirkus 2 timmar inatt och jobbat 8.55-16.00. LIVET ÄR FAN BRA. Ironi.. men kvällen igår med Elin & Milla (samt random boys) var FAN BRA. Sköna brudar det där. Nu ska jag kolla på OC och äta baguette som blev över från min lunch.

DE COOOLA BRUDARNA OCH en henke på hörnet.

WORK

Legat i sängen hela dagen men nu är jag fixad & klar, dags att röra sig mot jobbet,16-21.30, TAGGA.


HEYTHERE

Billys pizza är inte riktigt samma sak som en  ä k t a  från pizzerian.. men vad ska man göra åt saken? Mitt liv blev nyss lite bättre, ska ta bussen till Elin för att sedan dra vidare någonstans I think. Så dags att hoppa ur mjukiskläderna och täcka mitt ledsna ansikte med 20cm lager smink!


f m l

Mina föräldrar är i stan och äter finfinfin-middag och lämnade mig pengar till mat. Ringer för att beställa hem pizza men då säger de att på helger/kvällar behöver man beställa mer än EN pizza för hemkörning. Han lät typ fett ledsen över att han inte kunde men det mättande inte min mage ett dugg. FML. Jag är så sjukt hungrig men jag orkar varken åka dit eller laga mat här hemma. Jag orkar nog inte ens träffa folk idag, vet inte vad som hänt med mig idag men.. Jag vill va med någon som förstår sig på en viss personlighet, som kan umgås i tystnad utan några konstigheter. Jaja nu ska jag fortsätta sörja i min säng. BYE

MMMMMMMMMMM FETTTTMA<3 ..OMG VI HAR INTE ENS CHIPS HEMMA. SKJUT MIG!

pepsi

Har varit på rätt dåligt humör idag.. don't know why. Men det blev bättre när jag under lunchen hälsade på Alicia hemma hos henne för att se hur hon mår. Saknat dig gumman ♥ Ligger just nu i sängen och kollar på OC och om en liten stund måste jag gå och hämta vovven hos dagvakten.


-

Detta är en så grymt tråkig lektion.. men man ska ju inte klaga på att få sitta vid datan och chilla på livet i två timmar.
Tumblr_lh50e9b9na1qdkwieo1_500_large

KAOZ

Trettio minuter på mig innan jag ska springa till bussen.. dags att göra en makeover från denna kaoz-frisyr och de svarta ringarna under ögonen. Första lektionen är webbdesign, ses där.


tihihi

Videokillen gav mig gratis mjölkchoklad, how cute?! lång historia...

naked

Nu är min lektion slut och här är en naken häst! tjaaaaarrå
Tumblr_lh5wrh1wwm1qemu87o1_500_large

RUSCHRUSCH

Om tjugo minuter ska jag ruscha - och då menar jag R U S C H A (okejdrivjagtänkerfaninteruscha) upp till jobbet för att jobba mellan 16.15-18.30. Efter det ska jag gå hem till AnnaL för att hämta mina böcker som hon var så snäll att ta igår då jag glömde de på busshållsplatsen hehe pinsamt. Och efter det... då ska jag gå tillbaka till jobbet för att plugga tills de stänger butiken 21.30. FASEN VILKET ROLIGT LIV JAG HAR. HELT GALET. FÖRSTÅR OM NI ÄR AVUNDSJUKA.
Tumblr_lh39ltpymg1qd0t11o1_500_large

webbdesignlektion

Slagsmål mellan mig och Elin över vem som ska få  M I N  data.... läraren singlar slant och vem tror ni vinner?! JAG SÅKLART! Ledsen gumman men din rank sjönk nog typnertillbottennu.
(De slogs om vem som får sitta bredvid mig //Linus :-D)


-

Hejjagtypdörvarjegångjagsertrettioåringendetärlitekonstigtmenbaralitehejdå.
5512591813_2db1f7fc66_z_large

FACEBOOKSTATUS


Höhö jadu Elin.. Har inte blivit mycket bloggande på senaste tiden då jag jämt däckar i sängen med datan på utan att klä av mig (KIINKY), utan att sätta i mobilladdaren, utan att ställa alarm osv osv. Hejjagharingekontrollpåmittlivtyp. Detta hände självklart inatt med så nu sitter jag här hemma i sängen med en latte i handen och bloggar medans min Matte lektion nu pågår i sal M33 (? omnågonharlustattbesöka!). Jag väljer att skippa hela lektionen istället för att komma en timme sent då jag inte pallar få utskällning av den bitchiga läraren..

TJOCKAHORA

En väldigt nödvändig morgon då jag fick sitta och kolla på när resten av klassen simmade/övade på livräddning (fast mest  l e k t e  dom) Efter det insåg jag hur mycket jag hatar vår nya mattelärare, jävla hora. "INTE ÄTA PÅ MINA LEKTIONER" Skiter jag fullständigt i, isåfall kunde hon radat upp sina regler lektionen innan. Har jag köpt en macka ska jag äta upp den. Hon tjatade fan hela lektionen på våra mackor. Den regeln har hon säkert eftersom hon är så tjock själv och när hon ser oss äta blir hon väl sugen själv. 
Tumblr_ldn7fteaau1qc7c3ho1_1280_large
Men jag fick VG som slutbetyg i MatteA vilket betyder gladchey!
(baraförattaliciaklagarpåattjaganvänderordethelahelahelahelahelatiden)

behovavkläder

Tumblr_lh9380ggie1qh7a1to1_500_large
Börjar få lite vårkänslor och med det har jag ett  s t o r t behov av nya kläder. MÅSTE SHOPPA.

nödvändigfakta

Idag är jag 16 år och 255 dagar & jag föddes på en söndag för 6 099 dagar sedan.
Just so you know.


ONEPIECE

Varit sugen på en OnePiece ett bra tag, jag vill ju ha en marinblå men hittar inte den längre tyvärr. Jaja ska kika vidare senare. MEN kolla vad jag hittade nu! Dom har ju fasen gjort skidkläder också, jag bangar inte på att åka runt på brädan med en såndär. FAN VAD TUNGT!



LINUS ÄR "COOL"

...MEN HAN ÄR FRAMFÖRALLT SMART:

det var det jag hade att säga, eftersom jag har no fantasy... hmm får återkomma hur det blir med dina dagar Lajnus. don't be sad and cut yourself you emo:( <3

WHAT THE FUUUUCK


WHAT THE HELL IS UP WITH THIS SHIT??!
Ser ni den röda kolumnen jag gjort.. DÄR ska typ alla facebook vännerna stå så man kan se dess spotify listor.. MEN NEJ DET ÄR FUCKING TOMT. Förutom mitt namn. Vad är grejen. HJÄLP MIG NÅGON, JAG DÖR!

Update:
Jag fixa! är man teknikare så är man.. lätt som en plätt.

i rymden finns inga känslor

Just nu langar jag film liggandes i soffan med datan i knät och som topping på det hela klunkar jag blåbärsoppa. yummy yummy yummy i got love in my tummy. Okej nu är jag irriterad.. under de 41 minuterna & 48 sekunderna jag kollat på denna film har det ringt exakt 7 ggr. Hejpopulärcheyfrågetecken.


back in school..

Det har skett en del förändringar i skolan nu..
1. Vi har fått en ny lärare i engelska = WOHOO MEGA GLAD CHEY! Den gamla läraren var en sur jävla sugga och den nya verkar perfekt.
2. Vi har fått ny lärare i matte = ? vet inte om hon är bättre eller sämre, återstår att se..
3. Många av skåpen i skolan skulle flyttas ut till barackerna men nu verkar det som att de bara har flyttas till andra koridorer i skolan. Något som stör mig är att MIN korridor har flyttat skåpen för att K-korridoren ska ta vår plats? FUCK THEM. Aja nu är vi där vi hör hemma, TEKNIKARNA.


COOLCHEY

NU ÄR JAG FUCKING HEMMA. Förstår att ni saknat mig och de måste ha varit dött här hemma utan  m i g. Har haft en grym tid med brudarna på kungsberget. Lite dött var det en kväll men det löste Milla med att ragga upp ett gammalt par! (tolka det som ni vill, men vi lärde faktiskt känna deras dotter.. förutom Milla då som satsade på de gamla paret) Har provat lite hopp&rail så nu är jag grymt taggad på att bli sådär awesome på bräda. Nästa år langar vi bästa snowboard brudarna evah! Nej men hörni nu är det såhär att jag måste uppdatera mig på ALLT som har hänt när jag varit borta nu (alltså inget) men.. jag är helt slut så ska chilla galet. Uppdaterar senare.
Nemen titta där är ju jag.. höhö

lördag


HÖHÖ SNYGG BILD. SES I BACKEN!

ELINS DAG, EN DAG FÖRSENT


Det är den där tuffa bruden till höger jag snackar om. Som ni ser åker hon bräda, cool chey! Fast sen kan det ju diskuteras huruvida bra hon är eller ej.. Nädå hon är grym, fast bäst är hon på att absa i liften. (ROLIGT INLÄGG...... måste förbereda mig inför backen nu så ciao, ledsen det blev så kort Älin)

BYE BYE SOLLENTUNA


Nu lämnar jag er i Sollentuna, ledsen att det kom som en chock Alicia... hoppas du kan förlåta mig. höhö. Nej men jag är tillbaka på söndag dock kommer jag nog slänga in ett inlägg eller två eftersom brudarna tydligen har med sig datorerna. Fatta vad psykad jag kommer vara efter 4 dagar med Elin & Milla, de kommer spåra galet.. och då menar jag  G A L E T.

KUNGSBERGET HERE WE COME!

BLACK N WHITE




ELIN ELIN ELIN!?

Är i full gång med packandet och städandet... Måste lämna rummet skinande rent för att göra föräldrarna glada. Hmm vad ska man ha med sig på en resa till kungsberget för några dagar egentligen? ELIN HJÄLP MIG. VAD PACKAR DU NER?! Hoppas du skippar klackskorna, pälsen och tiotusenkroner-väskan nu.. this ain't danderyd!

Iphone kvalité.................

KUNGSIS

Idag åker jag iväg på en oplanerad resa till kunsberget med Elin & Milla.. därför måste jagtypgåuppnu för jag måste hinna med en massa saker innan jag packar och åker!

PIC FRÅN ROMME 2011

-


SANT


Denna lapp såg jag när jag och Louise skulle stänga butiken idag. Höhö såå sant, han ger mig fasen ett leende på läpparna för resten av dagen (förutom att mitt liv nyss förstördes då.. men annars så)

F M L

Jag som hade tänkt att vara duktig och blogga imorse och så låg blogg.se nere just då.. stackars er. Vad har liksom hela sveriges befolkning haft för sig när jag inte har bloggat på hela dagen. B R A  F R Å G A. Idag jobbade jag som sagt, för ovanlighetensskull och efter det mötte AnnaW upp mig och så tog vi vägarna förbi café 60's en stund. Dock förstördes min kväll, resten av lovet och resten av de närmsta åren med ett samtal från mamma. KUL. Är så jävla lack. Anyway.. såg precis klart säsong tre av OC (fan va sorgligt det är!) och ska börja kolla på säsong fyra trots att jag ogillar den men men man måste ju underhålla sig. GODNATT. lovar att ni kommer ha något att göra imorgon så mycket som jag ska uppdatera höhö!

ÄCKELGUBBE

Det var från början meningen att jag och Bella skulle chilla hemma hos henne inatt innan vi drog till jobbet 03.00 - 09.00. MEN det blev lite ändringar och istället hade jag en s k i t rolig kväll ute med Bella, Alex och Shervin (+någraandrasnubbarsomintehadestakenogattvaravaknahelanatten) Sen drog vi i alla fall till arbetet klockan tre och körde gärnet. Jobbade ju som sagt även på dagen 14-17.30 och jag var inte trött men fucking slut rent fysiskt.. tror ni inte att man då ska få ta en jävla massa skit och utskällningar från en äcklig gubbjävel för att han inte kan skicka sitt rek (rekomenderat brev) på det sättet han vill. SORRY MEN REGLER ÄR REGLER OCH DESSUTOM ÄR DET POSTENS REGLER INTE VÅRA. Kul att jag som står där och försöker följa dessa regler ska få ta en jävla massa skit. Pallar inte ens beskriva vilken idiot han var.. (ni som är mina närma vänner kommer i alla fall få höra mig klaga om det här i hundra år) Pinsamt nog bröt jag ihop.. vetfetttöntigt MEN om man har varit vaken i nästan ett dygn så tro mig man klarar bara inte av det. FYFAN. I vanliga fall, fine då klarar jag av skiten från idiotkunder, men inte denna gång. Gråtande tjej i kassan.. det gillar vi! 

..ja det här blev ju typ en novell. tro mig jag skulle kunna skriva en bok.

RSS 2.0