give me some sympathy please!

Hur kan jag vara så trött när jag sovit över 8timmar i natt? Idag är det skola mellan 10.25-12.35 och efter det jobbar jag 14.30-21.30, sen blire att vara ute tills kl 03.00 då det är dags för inventering på jobbet fram till 8.00 och sedan skola 8.20-16.00. Och imorgonkväll är det ju Oskar Linnros på grönan så jag kommer inte komma hem igen förens sent på torsdagkväll = bad update! Skulle sitta fint med lite medlidande för mina närmsta 48h och inget mobbande när jag lallar runt i min onepiece i skolan tack! Nu ska jag fixa mig inför skolan.

mmmmm dipp <333

tisdag

Måste bara säga att jag är så himla nöjd med denna period i skolan! Har så extremt sköna kurser och helt ok schema. Slutade som sagt kl 2 idag och då mötte jag upp Bellaboo och åkte in till stan där vi shoppade och åt middag. Har varit hemma en stund nu och funderar på att sova ett tag då jag är helt slut, dock förstår jag inte varför. see ya later!
Tumblr_lqpzu4kn1t1qfi6z7o1_500_large

Gissa vad jag köpte idag?...


Ja ni lär ju ha gissat rätt... en OnePiece är det! Jag vet jag vet, sent ute lalala men jag är så nöjd så. Har ju velat ha en sååå länge men aldrig haft orken att åka och prova osv. Men nu är det gjort och jag skiter i vad alla säger.. Jag ska ha min OnePiece i skolan på torsdag - för jag kommer vara helt jävla död den dagen!

Good morning my friends!

Nu är det skolan som gäller, slutar 14.00.. får ser vart dagen tar mig då. ciao!
Tumblr_lqnxs1sc4b1qf3p21o1_500_large

i told a lie

Direkt efter mitt förra inlägg så låg jag i sängen i en timme i hopp om att lyckas somna, det gick inge vidare alls.. Nu efter en mysig kväll med mami ska jag göra ännu ett försök så får se hur det går. Jag ville ju helst somna utan datan på hela natten som vanligt men jag kan verkligen inte. Jag kan lova er att om jag slår på ett avsnitt av vänner nu så kommer jag slockna direkt! Jag kan även säga er att imorgon funderar jag på att dra in till staden och köpa mig en OnePiece! jajaja, jätteintressant inlägg det här - skyller på att jag har spränghuvudvärk och är megatrött!

long time no see

Har haft fullt upp denna helg eftersom min älskade-finaste-vackraste-sötaste-underbaraste Alicia fyllde år igår. Vilket innebar firande i både lördags och söndags - något jag faktiskt inte orkar skriva om då det var fullt upp från lördag morgon till inatt kl 1.00 så om ni inte är sugna på att läsa en roman så sätter vi punkt där.

Måste påpeka att jag känner mig extremt duktig idag.. efter skolan tog jag en fika med Amanda i centrum och köpte lite anteckningsblock till skolan och efter det åkte jag hem och städade mitt rum, badrummet osv, sedan har jag pluggat företagsekonomi och nu sitter jag här och laddar upp lite bilder på ansiktsboken. Det slog mig precis att jag är ensam hemma ikväll och faktiskt borde ta och få i mig lite mat.. sedan tänkte jag faktiskt sova då jag är extremt trött men jag slänger förmodligen upp ett inlägg eller två innan det!

Godmorgon!

Vaknade inte för så länge sedan och har precis slängt i mig lite frukost. Nu tänkte jag utmana ödet.. dvs försöka få detta toviga afro hår att bli rakt rakt rakt! Måste ju vara fin ikväll för min Alicia. Ciao
Tumblr_lql265gqwq1qcjjt5o1_500_large

stay with me

Kom nyss hem från en härlig kväll och tänka sig jag klarade mig hela kvällen utan att hosta! Fast självklart satte det igång igen nu när jag kom hem, har verkligen andningssvårigheter inomhus då jag behöver frisk luft. Nog om det.. tänkte nu fortsätta kolla på säsong ett av Vänner och bara slappa i min säng tills jag lyckas somna hostandes hehe.
1341640599_5_len6_large

ogillart

..tummen ner för de nya jobbskjortorna! ohett.

need to have

Dessa skor måste jag verkligen införskaffa innan de tar slut!! Kan uppfattas som lite småfula sådär men jag föll verkligen för dom när jag såg dom i butik.





i'm going afro today

Som ni ser är bloggen under ombyggnad! (om ni ej ser tryck F5) Dock funderar jag på att skaffa en sprillans ny blogg då alla bilder i gamla inlägg går utanför ramen osv osv. Alternativet är ju att man rensar alla gamla inlägg men jag vill så gärna ha kvar dem - förstå vad kul att kolla tillbaka och läsa om några år! Hmm.. kanske är lättast att bara fortsätta här. Vet ni vad, jag får ta och suga på den karamellen ett tag!


tyck synd om mig tack!

Oj så bra det går med att blogga! Nej men det är ju så att jag har haft lite fullt upp sådär men tänkte varför inte slänga upp ett inlägg nu är man ligger i sängen och tycker synd om sig själv.. Det är nämligen så att jag har gått och blivit sjuk, dock har jag ändå gått till skolan varje dag och hostat mig igenom varenda lektion - duktigt eller? Jaja, ska i alla fall försöka få igång en blogg här igen då!

natten till dag


Trött chey ska snart bege sig till jobbet.. börjar inte förens kl 10 men bussarna här i vaxmora går ju inte direkt så ofta som man önskar. Förstår inte hur jag ska klara av att jobba dessa 8,5 timmar nu, jag är bokstavligt talat helt d ö d. Jaja, 14 min tills bussen går dags att fixa sig!

chillin'

Kom hem för en liten stund sedan, tillbringat dagen at work och efter det umgicks jag med Alicia & Jr i någon timme. Nu sitter jag här i min säng med chips&dipp, ska slå på ett avsnitt av How i met your mother och bara njuta. Bye så länge!


hey!

Av någon anledning så blev jag sugen på att blogga idag, frågan är varför. Jag har ju absolut inget att skriva om. Mitt liv handlar just nu i princip enbart om jobbet. Hur kul är det att skriva om? Eller i ert fall läsa om.. Men men vi får väl se hur det blir med bloggandet. Känns bara så oehört patetiskt att sitta och skriva på en blogg, så inte 2011 liksom. Haha. 

hejcoolabrudar.

RSS 2.0