mr.k00l



Har varit duktig som fan vad det gäller pluggandet idag - japp jag är seriös!
Vid 7 tiden träffade jag Bella & Alex och chillade galet.

yesterday's feelings


Jävlar i havet vad kass jag är på uppdatera.. är det ens någon idé?
Hann faktiskt med en hel del igår, först blev det stinsen med Sofie efter skolan (shoppagalet), sedan hem till Bella för att "plugga" och det gick ju som det gick --> VI BESTÄLLDE 8st SOLBRILLOR - SHOOOO!! Längtar som FAN tills dom kommer woopwoop. Efter det åt vi middag tillsammans med Louise på grillen som hon kallar det av någon konstig anledning.. skum b-rud. Sist var det kassamöte på kvällen. En bra dag helt enkelt! Tack för mig, tja.


monday


Nu är det skola 8.20-10.10, jag ska skriva det sista nationella provet i engelska så är lite nervös. Måste få VG på det! Uppdaterar senare..

sneak peak


Nu ska jag sätta mig i en bil till uppsala, skoj? Nja lite segt sådär men meningen är ju att vi ska fira bror min som jag inte träffat på flera månader! Berättar om gårdagen senare och då kommer även lite pic's upp, bland annat på när Dennith strippar! Det vill man ju INTE missa?!!


var på bio igår!

 

Vet ni vad jag gjorde igår btw? Klockan halv 9 på kvällen bestämde jag och Milla oss för att kolla på bio, så det var bara att skynda sig in till stan för att spendera över 2h framför bioduken för att se fast & furious 5. GRYMMA FILMER ÄR VAD DET ÄR - så jävla kul att både jag och Millur älskar dom! Vi kunde till och med dela upp boysen utan problem! Brian är SÅ min.. rawr!

It doesn't matter if you win by an inch or a mile, winning is winning

 


guldmedalj?

Jag borde få någon typ av medalj för min grymma uppdatering, tycker inte ni det?
Idag är jag egentligen ledig men på grund av att jag missade nationella proven i engelska för någon vecka sedan måste jag pallra mig till skolan idag i alla fall för att göra det. 13.30-14.50 är det som gäller och efter det jobbar jag som vanligt 15.00-21.30. Ojoj måste gå om 17 minuter så kanske dags att släppa taget om datan nu, kyss & smek.



kommentar

Alicia: men nu äter du pizza?

Svar: Ja jag åt pizza igår lilla du.. tycker du att jag ska svälta tills smärtan har gått över?
fredagen börjar närma sig nu.. vad tycker folket: ska tältningen bli av eller ej? ni som svarat kanske fast ska komma, tryck "kommer" iställer så vi vet hur många det blir. och ni som börjar dra er ur? synd för e

aj typ

Vet ni hur ont jag har i tänderna? Jag skrek när jag åt en jordgubbe, en JORDGUBBE! för att det gjorde så ont. Vet ni hur trött jag är? jag är dödstrött, då kanske ni funderar på vad jag gör uppe tjugo över ett en vardag. Ja det var en bra fråga.. mitt svar blir helt enkelt: det är tråkigt att sova och jag är för trött för att sova!

Är ganska stolt över mig själv för jag har hunnit med att träffa först Milla på dagen, suttit o snackat med Bella på kvällen och senare hann ja med min fina vän Alicia på ett litet hörn också - bra va!

every day i see my dream

Från och med nu, eller från och med att det slutat spänna i munnen, så ska jag vara duktig flicka och använda mina jävlar gummisnoddar VARJE dag, förutom på helgerna då, för då kommer jag förhoppningsvis få bort skiten efter sommaren. WOOP WOOP! ajajaj vad det spänner.. mamma ropar att det är mat nu men jag måste ställa mig frågan: kommer jag klara av att äta? blääää.


.

Nu ska jag möta upp Millur innan jag ska till tandläkaren. kyssen.

vadå dålig update?


Det är bara ätt vänja sig... dålig update på helgerna! Vad ska man göra när man inte är hemma liksom. Är fortfarande helt död efter denna helg, natten till söndag sov jag 3,5h och sedan jobbade jag 10-18.30 vilket innebär 8,5h... jobbigt? JO TACK! Idag är jag i alla fall ledig vilket är grymt skönt! Dock har jag tandläkartid 16.00, har missat mina tider i 4 månader nu hehe. Nej men vet ni vad? Nu måste jag ut och rasta hunden...


hard work work



Nu ska jag börja röra mig mot jobbet. Schmexig pussbilld va!?
ps. jag HATAR pollen!

i will take you higher

Gårkvällen började med käk tillsammans med Millur och några timmar senare hamnade vi hos en polare i täby, till en början korvfest + jag och Milla men det blev rätt soft ändå! Tog mig en jävlans lång tid att ta mig hem men jag lyckades i alla fall. Har sovit 5 timmar inatt så är d ö d och tvekar på hur jag ska göra ikväll.. spåra eller chilla hemma? I vanliga fall skulle jag aldrig ställa mig den frågan men jag är som sagt  d ö d och ska jobba 17-21.30 ikväll och 10-18.30 imorgon. hmm... får tänka på det där alltså.

OVER AND OUT

Slutade redan kl 10.40 idag, eller.. sedan hade jag engelska nationella - muntligt 13.50-14.20 och då var det ju perfekt att jag råkade stöta på min fina vän Bella på bussen, blev lite shopping (för hennes del då) sedan langades det jordgubbar & redbull i solen - s o m m a r !

Nu ska jag fixa mig lite snabbt för o m 30min ska jag ta bussen till malla och möta upp Milla, sista inlägget för idag antar jag så ha en grym kväll!

Märkte nyss att jag och Millur har inte en enda bild på oss tsm... måste ändras! istället får ni en bild på en fiiin eld från förra sommaren.

friday

När klocklan var 8.16 imorse kom jag på att jag hade tandläkartid 8.40, så tog första bästa buss men blev 8min sen och fick därför boka om en ny tid 3 månader framåt. BRA BELLA! har även missat min tandregleringstid i 2månader nu så fixade en ny sån också. Kommer ju aldrig bli av med den här skiten om jag missar tiderna hela tiden.. anyways, snart slutar webbdesignen!

ps. min lärare frågade om jag gick i trean. haha.


the world is mine

När skolan var slut träffade jag min älskling - Alicia - och det blev en typisk Belicia-time, myspys! Nu ska jag lägga mig i sängen o vila ut tills det är dags för hundens kvällspromenad. Jag vill ha en promenadkompis! (och med promenad menar jag sitta inne vid skolgården och snacka om livet..)



-

the more you care,
the more you have to lose.
Tumblr_lld2xo5it71qhslvto1_500_large


SOOFT

Började 11.35 idag, nice! I skrivande stund är det nu 8 minuter kvar på dagens sista lektion och ärligt talat känns det redan som sommarlov för min del - trots att jag har en miljon prov&uppgifter att lämna in. Men nästa vecka är jag ledig både måndag och onsdag pågrund av inställda lektioner, SOFT!

JAG ÄLSKAR DIG

..och jag menar det!

FUCK MY LIFE

yep.. this is a fuck my life moment! "30-åringen" jag spanat in så länge frågade äntligen om mitt nummer för två veckor sedan.. 2 dagar efter råkade ju min iphone hamna i toan så har ju ett tillfälligt nummer nu i två veckor till = han kan inte höra av sig som han sa att han skulle. Och han kom inte och handlade som vanligt idag så jag kunde inte ge mitt nya nummer :( bella e aaaaaaaarg. Han tror säkert att jag dissar honom och att han har skrämt iväg mig. åååångest!

NU: jobb!

det är visst k00lt att posea med brillor inomhus!

Gyptian - Hold You



lite puder, lite snyggare. Skulle egentligen ha pluggat idag.. men skönt att ha lite alone-time. Nu ska jag fixa naglarna!

already wednesday..

yes.. dagarna går snabbt. Snart är det sommarlov ju! Som sagt så är jag ledig idag, förutom jobbet då som jag ska börja röra mig mot om sådär 1,5h. Soft väder idag btw - synd att jag ska spendera det inomhus i kassan dock, but cash is king!

Crazyhair & gårdagens smink, yep that's me right now!



KYSS MIN KUK

Now.. i'm home. yepp kom nyss hem. Mötte upp Milla för lite äventyr - spårat i skogen asså! Godis för 40kr/kg på coop, soft. Så nu ligger jag här i min säng med datan i knät och min kära godispåse bredvid mig. Imorgon har jag bara en lektion 11.35-12.20 men jag bestämmer att jag är ledig så det så - skönt va?!


O.M.F.G


Provet gick åt helvete kan jag ärligt talat säga er.. är så nervös nu för om jag kommer bli godkänd i denna kurs eller ej.
Blev klar så tidigt som 11.45 och efter det åkte jag och sofie till centrum för att få i oss lite lunch + köpa en present till hennes mor - supergulligt blev det. Sedan åkte vi hem till henne för att kolla på en film vi fått i uppgift att skriva om - mys! Måste säga er att den brudens rum.. det är fan underbart. Avis avis avis. Har varit hemma en stund nu och har städat mitt rum lite granna sådär, nu tänker jag låta nörden inom mig komma fram - dags för xbox! Har inte spelat sedan innan nyår - omfg!

it could be like spain but everyday...


Efter en timmes samtal med Alicia är jag nu sjukt taggad inför nästa år, 18år & JÄVLIGT många möjligheter öppnas. TAGGA BABE! Nu ska jag lägga mig i sängen med en kopp té och kolla på kvällens avsnitt av Joey. kyss


standard


Somnade som vanligt efter skolan, standard! Sitter nu och kämpar med gamla nationellaprov. Helvete vad dåligt det går! Börjar tveka på om jag ens kommer klara G på detta. FAN FAN FAN. ångest ångest ångest. skjut mig.

hey monday!


Såhär ser jag ut idag, lika söt som vanligt! ..ironisk. Min spotify-tid tog ju slut igår remember? Nu har jag plötsligt 2h & 28min kvar, what's up with that?! Men jag gillarT. Ska gå om 10 min, så dags att fixa det sista. ciao.

Alicia, har du skaffat en sån här burk än?


pain makes people change.


Finns nog inget bättre än att kunna vakna utan alarm en vardagsmorgon innan skolan, u n d e r b a r t ! Sitter nu och chillar med en kopp té och försöker bestämma om man ska köra på lockit idag eller spendera en halvtimmes av plattande, hmm.... Anyways, bussen går om 75 min så nu ska jag fortsätta med att chilla galet!


soooft


Skoldagen i morgon ser ut såhär: Samhälle 11.35-12.35
..and that's it!


love to you mami


Min mamma kom upp med tårta/glass till mig, så gulligt! Går ju inte att inte bli glad haha. Den är såå god kan jag lova er, hemmagjord, smakar nästan som sorbet med en cheesecake botten. mums! (jag älskar bilden trots att ja ser ut som ett retard!)

and if the world stops spinning


Fick med mig 5 plagg från outletten + en väska, SHOO!
Nu sitter jag bänkad vid plugget.. tagga kurpsrov på tisdag - ska spika dit ett IG! Precis som alltid blir jag sugen på att städa nu för att slippa plugga.. illa. JÄVLAR I HAVET! nu tog min spotify-tid slut, jag som snålat så på den.. jag ska köpa premium men vill inte göra det förens jag får min nya iphone - då kan man dessutom testa i 30 dagar.

I'm just gonna take a minute and let it breeze


Bloggen är jobbig på helgerna och inte heller orkar man berätta vad man har haft för sig.
Vaknade ganska nyligen och måste nu snygga till mig lite på 15 min för sedan ska jag och mami outletta. Så sjukt länge sen jag var där, måste ta igen! Dock har jag ont om pengar för tillfället och måste därför ta från de sparpengar jag har hemma. Hur gick detta till? Jag brukar alltid ha cashflow.. måste sluta spendera mina pengar så brutalt mycket.


FRIDAY FRIDAY

Vet ni vad?.. jag klarade mig igenom en hel skoldag! Eller okej det var webbdesign 2h = chillination. Efter det hade naturgruppen prov men jag vägrade göra det på grund av hur denna vecka blev. Sist hade vi Samhälle och slutade så tidigt som 12.20. Underbart! Drog till Sollentuna med Sofie & Amanda för att käka subway och lalla runt i lite butiker. Maten kallar.....


PORRIGT! det gillar vi va Alicia? langar denna i spanien, SPIK!

i skolan...


-


wanna take a swim on the road?

hoping for a better day

Kollade precis klart på första säsongen av Joey, vilket jag även började kolla på idag - illa! Ska nu göra mig klar för sängen och börja på säsong 2. Imorgon blir det förhoppningsvis skola för min del, tänk att man kan säga så.. Men det blir ju så när man legat instängd i en vecka. Hoppas på bra väder trots att jag hört att det ska bli dåligt, vill också klä mig i shorts och ett löst linne med några läckra smycken!



-

you always want what you can't have...

me and the dog


Gammal bild på vovven & jag.. tänkte precis ta med han ut på en promenad. Har inte gjort det på hela veckan på grund av sjukan men idag måste jag pallra mig ut oavsett - mamma har gäster på besök och vill inte tvinga henne göra det. Vem vet, lite frisk luft kanske är vad jag behöver. Dessutom är solen nästan borta så den är inget hot heller, tummen upp på det! ..ändrade planer, först blir det fika!

saknar dig bästavän ♥


Det värsta med att vara sjuk och endast få befinna sig i sitt eget hus.. det är att jag saknar min bästavän så SJUKT mycket. Skulle inte banga på vår idé om rymddräkten gumman!

guess what?

Fick precis sms från posten & mitt paket finns nu att hämta ut på ica edsberg! -miss that place btw. men JAA fan va glad jag blev nu hihi. Dock måste jag vänta 3 timmar till innan jag får det då pappa inte slutar förens kl 16. Visar er senare vad det är - ni kanske kommer tycka jag är lite knas but I don't care!

strawberry

Första gången ever som vi ettor är lediga på Z-dagen idag, eller okej vissa har aktiviteter andra inte, men vad det gäller mig så tror jag att det är första gången och jag är SJUK. Åååh så underbart. Folk pratar om sämre väder idag och då säger jag bara in your faces! Jag får ju ändå inte vistas i solen för länge.. (är ju vampyr - but it's a secret! schh..) Nu sitter jag här och smaskar på en skål med youghurt och jordgubbar, så sjukt gott! Snart dags att rasta hunden på tomten, det är allt jag orkar.

580020-7-1304961195392_large



r.i.p - ibaby

Jag ska få en helt ny iphone!!! eller få och få.. måste paya 600spänn men det är det ju lätt värt.. eller? JO det är det! Dock så känns det lite hemskt att byta ut min ibaby mot en ny.. fick inte ens behålla resterna som fanns kvar av honom. Nu blev detta lite väl deprimerande så ska komma till det negativa (förutom att jag måste paya 600spänn): den nya ibabyn kommer inom TRE JÄVLANS VECKOR. Ska det vara så svårt att skicka en fking mobil på posten kanske? dålig service!

vi delade många fina minnen du och jag. men nu är tiden slut och du får vila ut där uppe min kära. jag lovar att ta hand om din bror och jag ska räkna dagar till den dag då vi återförenas i himlariket.
Tumblr_lk6dfa2dnj1qhb49yo1_500_large

mami is home

Känns så himla fräscht att bära normala kläder - shorts, linne & tjocktröja - mamma kommer snart och hämtar upp mig och så ska vi åka och lämna in iphonen. Egentligen vill jag ligga i soffan med en kopp té och spana in en bra rulle men ja måste åka och det känns jobbigt att behöva vistas in public - men på med solbrillorna så löser sig nog allt! Mami ska även avgöra om det blir doktorn eller ej, gud så jag saknat min mami då vi inte setts sen i lördags och när jag är sjuk är det bara mami som gäller! Nu klev hon in genom dörren, wiho! 


i'm over my head

Måste säga att jag känner mig 20% piggare efter duschen.. piggare är en sak men jag är fortfarande lika sjuk och har fortfarande lika ont. fuck my life. Har stor ångest för skolan just nu då jag missat en hel del och inte kunnat plugga hemma då det är ansträngande nog att bara lyfta armarna eller sitta rakt upp..

Idag missar jag engelska nationella, på fredag har vi naturprov och om jag går till skolan på fredag tänker jag förklara för läraren hur det ligger till och att jag måste skjuta upp provet för min del, nästa vecka på tisdag har vi kursprov i MatteB vilket jag verkligen hade tänk att satsa på och kirra VG i men nu är det helt jävla kört och jag tror även att vi har Samhälls prov nästa vecka eller veckan efter det.. + en hel del uppsatser. Eftersom jag nu behöver skjuta upp en hel del betyder det att jag kommer få allt på samma vecka i slutet. U N D E R B A R T !

dagens novell... och så kör vi en gammal bild på det när man hade livsglädje och kunde driva! Om jag ska vara ärlig känner jag inte igen mig själv i spegeln just nu..

take a shower!

Uttråkad brud ligger här och degar i soffan, det är här allt händer you know! Nej vet ni vad jag ska göra? jag ska ta en feeet dusch, gud när gjorde jag det senast? haha. Hoppas jag känner mig lite fräschare och bättre efter det. Kyssen
Tumblr_liove1glqa1qg5o7wo1_1280_large

klagobloggen.se ?

Fan vilken rolig blogg man har då.. mer klagomål än vanligt. Lovar att det kommer förändras - när jag blivit av med sjukan. Febern går ner men satan vad jag mår dåligt, kanske åker in till doktorn idag eller imorgon. Ska be om något som får mig att somna in, låter bra tycker jag!

Feber, halsont + svullnad, illamående, huvudvärk, hosta, förkylning, värk i leder och muskler, allmänt seg.. + att jag börjar få ont i öronen = kanske öroninflammation på G.. ja det är nog dags att söka upp farbror doktor!


wanna be out in the beautiful sun


Vill inte spendera dessa varma soliga dagar inomhus. Jag vill ut! Ut i det fina vädret och njuta.

sick of being sick


Febern går upp o ner och jag har fortfarande svinont i halsen men jag försökte lindra smärtan genom att internetshoppa lite. Hihi. Det jag beställt ska nog dyka upp på torsdag eller fredag. Nu är jag lite gladare! Dock är det ganska surt att jag bara har 500kr kvar att leva på tills nästa lön och jag vill beställa en hel del från HM också..


sjuk chey

Här blir man bara sämre och sämre.. sist jag kollade låg febern på 39,34. Ser INTE bra ut - och min hals den är fortfarande lika svullen om inte mer. 100% på att jag stannar hemma imorgon med men känns jobbigt att missa en del lektioner. Nu ska jag fortsätta spendera min tid i sängen med tv och datorn. KUL LIV. hur fan kommer det sig att det gör ont till och med när jag sväljer vatten - detta är en plåga!

duktigt bella!

Solen lyser utomhus.. känner värmen men här ligger jag sjuk soffan. Känns verkligen bra, absolut! Min hals är helt jävla svullen + feber på det, gr8. Precis vad man behöver sista veckorna i skolan. Och inte nog med det hamnade med älskade iphone i toaletten i lördagsnatt.. den är nu död. BRA VA!!

SAY GOODBYE

Gårkvällen började med "grillning" & vattenpipa vid en sjö i sollentuna/danderyd och fortsatte sedan på ett chillkrök som faktiskt vart riktigt lyckat. Kom hem lite efter 14 idag och spenderade då dagen i solen med Milla, Alicia & pizza på fresta! Nu ska jag börja röra mig mot danderyd igen.. eller ja täby kanske man ska säga. Min
mamma tycker att jag lika gärna kan flytta till danderyd bara för att jag lever där hela helgerna.. hehe.

Nej hörni ny har jag bråttom!

I Luv You Girl

Slutade redan kl 14.30 idag, tackar för underbara lärare! Då åkte jag, Sofie & Amanda till sollentuna C för lite shopping och fika. Jag fick med mig en supersöt bikinitrosa och jag har äntligen köpt nytt skyddsplast till iphonen så nu kan ingen klaga på alla bubblor och repor längre! om 30 minuter ska jag röra mig mot Sollentuna C igen för att möta upp min underbara vän Isabell - vi bestämde nyss att det ska shoppas på stinsen innan vi åker hem till mig och myser tillsammans med Alicia - förhoppningsvis blir det även utgång senare till kvällen. 

Jag & min sötnos förra sommaren.. shit vad jag har förändrats! tycker iaf jag..

soulmate

Romantic-photos-of-kisses-part2-10_large
Sometimes i think a soulmate is someone who will make you
be the most "you" that you can possibly be.

You'll Be In My Heart


älskar denna låt!


CREAM CHEESE


Gårkvällens citat av AliciaGardell: "Om någon kör över mina chips... dödar jag den som Hitler dödade nazisterna" ...och hon kallar sig smart i skolan? kanske dags att lyssna lite mer på historialektionerna gumman

Water For Elephants


Jag fick som jag ville igårkväll. Efter jobbet mötte jag upp Alicia och så drog vi till kista centrum för att kolla bio - det blev filmen Water For Elephants - Robert Pattinson skulle tydligen ha huvudrollen och då måste ju filmen bara va GRYM. Och tro mig, det var den! Otroligt bra film enligt oss och jag rekomenderar absolut er att se den!

kvällens negativa: besvikelsen som uppstår när man beställer kycklingkebabtallrik och inser att man fått vanlig kebabtallrik.... ogillarT

TORSDAG


Nu slutar strax dagens sista lektion och då ska jag skynda mig upp till jobbet för att jobba till 18.30. Efter det ska jag tillbringa resten av kvällen med sötaste Alicia Gardell!

-


I'm the author of my life.
Unfortunately I'm writing in pen so I can't erase my mistakes.


COCA COLA


yummy yummy yummy i got love in my tummy!
nej men seriöst coca-cola cigg? haha undra hur det kan smaka..

HAFF PÅ GUBBEJÄVEL!

Jävlar i havet vilken seg dag detta har varit! Vad har hänt på jobbet idag då? En skitsnygg kille berömde mig för min fina tatuering jag har på armen (made by Amanda) - haff?

En annan kund:
*Står i postenkassan utan kunder och en gubbe går förbi*
Han: Hejsan!
Jag: hejhej
Han: En tant där ute frågade mig varför jag inte handlar på vivo istället.. då sa jag att där kan man ju inte handla!
Jag: vadårå?
Han: Nej men där sitter det ju bara gamla kärringar i kassan. Här är det så roligt att handla för de jobbar så unga vackra flickor här!
Jag: Hehe mm..
Han: jaa så hit är det så trevligt att komma!

osv osv osv... ÄCKLIG GUBBE! handlar på ica för att spana in vackra små flickor.

love in this club


Är så jävla skoltrött.. idag är det även nationella prov i engelska som gäller. 10 minuter efter det börjar jag jobbet. Detta blir en lång dag..

stilig vovve


Här har ni min stiliga fästman! - julen 2009 - det är denna lilla skit jag nu ska gå ut med i det äckligt kalla vädret. Men det blir nog mysigt? aa fast nä.

Fick btw ihop 44spänn på min pant idag! Bella fick 49.. men det är bara för att hon är en bättre uteliggare än mig...

OVER AND OUT


Nu ska jag ut o möta Bella!


mockingbird


Nu: två timmar naturkunskap kvar. tagga!

pop it

bilden beskriver mina känslor jävligt bra just nu.

even when you laugh

Så som bilden nedan skulle jag vela kunna klä mig idag.. men icke sa nicke! Nu ska jag snart röra mig mot skolan, uppdaterar förmodligen under webblektionen. ciao!

det snöar. jag strejkar!

"Försov" mig med flit idag eftersom det snöar + idrott är första lektionen och jag känner mig inte helt frisk. Fick dessutom höra att läraren kom 25min sent så langar hon frånvaro är det bara att säga att jag väntade i 20 min sen gick jag. smartchey där! 

looking good!


Nu har jag fyllt två svarta sopsäckar med en jävlans massa skräp, looking fking good! Det enda jag egentligen har kvar nu här i mitt rum är att slänga lite mer skit men precis som mor min får jag ångest av att kasta saker - hur kan man göra sig av med saker? Tog mig 2 år att ge bort kläder som är för små haha. Hm.. jag har varit tillräckligt duktig idag, kanske kan spara resten till imorgon! -ja det låter bra.

färg eller svart/vit?

Fotade denna bild för nästan exakt två år sedan.. fotgraf nästa eller? haha nej nej. -jag ser bara minnen i bilden och min fråga är färg eller svart/vit? hmmmmm....

hej tja tjena


Blogga under helgerna är inte riktigt min grej känner jag...
min valborg var iaf helt ok. Hade dock föredragit om jag inte hade behövt jobba.. men livet är inte alltid lätt. What ever vad jag gjorde i helgen.. nu sitter jag och dricker té och taggar in för skola! ..not

RSS 2.0