'köttar in i det sista'

Denna dag hade inte sin bästa start så att säga men det ser ut att gå mot ljusare tider.... Just nu sitter jag dock här och kämpar med en uppsats som ska in senast idag, men att skriva en engelska-uppsats om en bok som man endast läst en gång på svenska för hela 5 år sedan - det är inte det lättaste!

Btw. jag ska tydligen skriva både fysikprov och matteprov på resurstiden 13.30-16.00 den 28/3 - kompis det går bra nu!


eminemredbullkaffeoc

Eminem och godingen nedan är typ den enda livsglädjen jag har för tillfället. Godingen börjar tyvärr bli tom - sadface - men då ersätter vi det med en liter kaffe och OC så ska nog detta lösa sig.

.


23/2

Denna lilla filur finns alltid där för en när man behöver han, till skillnad från andra. just sayin'
image description

ARG

Förbannad rent ut sagt.

F-Y-S-I-K

Fysik - en långsam & plågsam död - det är vad fysik är. Orkar inte. Antingen löser jag en uppgift utan att ha en aning om vad jag gjort rätt.. eller så blir svaret helt annorlunda från facit och jag förstår absolut inte vad jag gjort för fel. Fuck it. Pallar inte. Avgår.

Söndag

Jobbat 11-19.30 idag då.. Just nu chillar jag i personalrummet med karamellkungen och väntar på att bellabo ska sluta. Har feber och mår sämst så ska snartlägga mig i massagestolen och sova.. värdefull information!


forever alone - but I like it

Spenderar kvällen halvsovandes i soffan framför en film med en het date.. - hjärtskålen med alla hjärtans dag godis i som jag fick av mor min. Det är faktiskt okej eftersom detta är min jobbhelg och jag är i princip död. Får dock besök runt tolvslaget, och då menar jag ingen skål så att säga.


.

Provet gick åt helvete. Nu ska jag möta Bella för shopping i staden!


Morgonpromenad är inte det bästa...


15/2

Befinner mig just nu i personalrummet på jobbet och taggar för ännu en dag av underbart arbetande.. det var allt för mig typ. Hehe


13/2

Det är ju aldrig fel att få en fin ros av sin pojkvän... puss på dig!

LACK.

allt är bellas fel. den andra bella alltså.

LÖK ATT HA MJUKISAR I SKOLAN..

Men det är en sån dag idag... ok? Bara 2h kvar nu sedan ska jag hem och sova för att sedan jobba 16-21.30. TAGGA.


LOVE MY LIFE

Detta skulle vara första veckan på hundramiljonerår som jag ENDAST skulle jobba EN dag. tror ni det blev så eller? NEJ. Istället blev det FYRA dagar. FAN VAD JAG ÄLSKAR MITT LIV. Älskar när lektioner är inställda och man är i skolan i 2timmar och 40minuter HELT I ONÖDAN. JAG KUNDE ÅKT HEM OCH SOVIT ISTÄLLET. tack och hej nu ska jag jobba på caden..... för det är ju så jävla roligt.


Kan inte bli mycket bättre...


Ska ju då försöka vara nyttig på vardagar, men det går bara inte att motstå när papi köpt hem min favorit.. 
För övrigt så har jag spenderat dagen med Bellabo... förvånande?


sliten tjej.

Sitter och sveper en het kopp kaffe i försök med att få igång kroppscirkulationen igen. Känner mig typ som en isskulptur. Ja, precis så känner jag mig. Ska sen lägga mig i sängen och kolla på ett efterlängtat avsnitt av vänner och äta något gott (onyttigt) för det har man ju inte fått för mycket av i helgen... absolut inte!


s h o .

Har i princip bott med Bella sen i fredags, härlig brud det där he he. stelt.
I vilket fall som helst så har jag haft en väldigt skön helg trots att det blev jobb både igår och idag. Men FY FA-AN vad det är kallt ute - och inte bara ute... det är sjuktjävlastörtkallt inne i butiken - nästan så att man fryser fast i kassan så att säga. På tal om kallt, nu ska jag ut med hunden i den underbara kylan - tur att man har hund, annars skulle det ju inte bli av att man gick en såndär härlig promenad i de -150graderna som det är ute. Hare bra, ha det jävligt bra i värmen.


Z-dag ♥

Ligger för tillfället inlindad i min mysiga filt och kollar på vänner, såklart. Har haft en såkallad Z-dag idag och har både umgåtts med Ragge, träffat Bella & varit hos tankläkaren. Goda nyheter - tandställningen ryker senast innan sommaren! Kommer då haft den i 4 år - OH MY GOD. Nu skriker min far att det är mat så måste tyvärr linda ut mig ur min mysiga filt som för övrigt får mig att se lite rysk ut på bilden, hmm..


Kul att jag missar när min bror skriver till mig på fb, verkligen jättekul. Saknar ju honom så jävla mycket.... Känns till och med fel att jag bor i hans rum nu - om 10 månader och 16 dagar ses vi igen.......

HAMILTON

Gud så trött jag blev efter bion - som btw var SJUKT BRA! - somnade innan kl 11 haha kan inte ens minnas senast jag somnade så tidigt.. dessutom har jag ju sovmorgon idag så fick hela 10h sömn, underbart! Nu har jag 70 min på mig att göra mig redo för den långa skoldagen, dvs Mattelektion i 50 minuter. Sjukt värt att åka dit, hem i 2h och sedan jobba, sjukt värt.

RSS 2.0