Lovemylife

Älskar när det går så långt att jobbet får en att bryta ihop.. Jag vill inte va kvar där längre, men ändå kan jag inte tänka tanken att inte va kvar där.. Ångest kallas det.
Nu ska jag plugga religion, mycket intressant ämne det där.. Eller?

Fin arbetsplats.......


Rolig middag!


Snöööö

Ambitiös tjej är i skolan 1,5h före hon börjar.. Hur duktig??


ÄLSKAR KEMI

Eller? Fan heller, förstår verkligen inte ett skit. Vad är ens en proton, molekyl osv? Känns ju så mycket bättre att jag läser med bara små 96or som förstår ALLT. Känns JÄVLIGT bra rent ut sagt! Nu ska jag drunkna i mina böcker, ingen sömn här inte.

FUCK YOU MODELL OCH VERKLIGHET.


Mumsig middag!

Nästan bara en vecka kvar till NT, dags att äta nyttigt!


Herre min gud!

Brukar vara van vid att ha en endaste lektion på onsdagar och idag har jag hållit igång från 8.20-NU! Väl hemma ska jag nu genast börja med pluggandet samt ta itu med en del vuxen-saker!

Såhär mysigt hade vi det på projektarbetet idag, ibland måste man älska skolan!


#knas #liksom #godnatt

Vet ni vad jag ska göra inatt mina kära vänner? Jo, jag ska sova i min underbara säng för första gången på över 6 veckor. Fy vad jag har saknat dig! Inget kan skilja oss åt nu!! -förutom alarmet som går igång om 7h..
Godnatt sötisar


Hello sexii

Att vara konstant trött tar fan på krafterna.. Ligger nu i min soffa och det är till och med ansträngande att röra på fingrarna och skriva detta inlägg. Vilka problem man har. Behöver verkligen plugga men fuck it tänker inte resa mig upp förens imorgonbitti!

Snygg man är då.....


Det gick fan bra på TUF-provet!


HAT

Åh vad jag blir irriterad på vissa människor som tror att dom är så jävla speciella. HAT ÅT ER.


Vuxenpoäng!

Här är man vuxen! Sitter och tar itu med månadens räkningar, svider i plånboken nu kan jag säga er. Ingen billig studentmössa jag beställt inte. Men klart man ska ha det bästa den dagen!

Nej nu blir det promenad med vovven min sen pluggpluggplugg!


Älskade måndagsmorgon

Två timmars mattelektion på morgonen är inte det bästa, speciellt inte efter 3h sömn... Måste bli bättre på att sova. Går faktiskt ovanligt bra idag, förstår liksom alla uppgifter - inte normalt för att vara mig!


Det enda som får mig att orka


Dags för förändring!

Eller inte... Men utväxten måste färgas så ska passa på att ha en sån där ta-hand-om-mig-själv-kväll nu!


Räcker nu. Tack.

Tack Ica för all oönskad uppmärksamhet du givit mig alla dessa år.. börjar inte alls bli jobbigt!


Så jävla rätt!


Mysmiddag med Soffan!

Kvällen har spenderats på Olearys trots att jag borde varit hemma och pluggat, yolo liksom! Ser fram emot många timmars sömn nu då vi är lediga imorgon, livet leker.


Great.

Denna underbara måndagsmorgon börjar jag med AXA's smarta gröt take away! Förutom att jag failade lite granna så är den riktigt god och smart om man har bråttom någonstans..
Hemma idag, ska banne mig bli frisk snart!


At work

Åh jag vill bara hem!! Sitter på jobbet och äter frukost, börjar om 20 minuter och då har jag ett 8,5h underbart arbetspass framför mig. Vill ha en sån där skön seg söndag hemma.....


I väntan på bussen...

Efter jobbet drog jag direkt till gymmet och belönade sedan mig själv med lite värme i solariet. Nu sitter jag, som rubriken säger, och väntar på bussen. Har en het date med duschen som väntar där hemma, sedan blir det plugg hela kvällen lång. Galet liv man har, men man får väl räkna med det när man är arbetsnarkoman..

Tråkigt att mörkret skymmer min skönhet...


Alltid lika kul att jobba....


Förvirrad gånger tusen

Fan alltså. Känner inte riktigt att jag hänger med i livet just nu.. Är för många bollar i luften om man säger så.

Anyway, denna dag har inte varit så olik de andra.. Lång skoldag med nya kurser (läser kemi med bara 96or, kul liksom....) sedan blev det jobb (är fan på gränsen till att säga upp mig, vet inte hur länge till jag pallar den här skiten!) efter det blev det en sväng förbi solariet. Nu blir det kaffe och macka till middag, snart får jag äntligen sova!


ZLATAN ÄR MIN GUD

Det är allt jag har att säga......


Twilight - the end

Ja då var man hemma såhär kl 03.00 efter att ha sett den absolut sista twilight filmen - breaking dawn part 2!
Kan ju säga att hela biosalongen bokstavligt talat dog i slutet, säger dock inte vad som hände, det får ni ta reda på själva! Bra var den iaf men känns lite sorgligt att allt är över nu, även om jag inte är de där twilight freaket I used to be..

Nu ska jag försöka sova, klockan ringer ju trots allt om fyra timmar!


TAGGA NT!!!

Inte långt kvar nu, är så galet taggad hehe. Funderar på att gå runt såhär i sport-bh i skolan. Vad tycks?


Ändrade planer, igen...

Glömde ju SJÄLVKLART att hämta ut mina NT-braxer. Så det är väl bara att pallra sig tillbaka till skolan. Då kan jag lika gärna gå på min galet korta svenska lektion och sedan gymma (ja jag utmanar ödet och gymmar när jag är sjuk, blir ju ändå aldrig frisk så why not liksom..)


Så jävla underbart

Älskar att det här händer när man äntligen lagt sig i soffan.....


Time to chillax

Dagen blev inte riktigt som planerad, drog precis hem från skolan då jag endast har mentorstid, hål till 14.00 och en 5 minuters lång svenska lektion kvar. Mår inte prima och därför blir det inte heller någon träning idag vilket känns skit då jag ska på bio ikväll vilket innebär onyttigheter i mängder trots min nya diet. Får ta igen det på fredag, lördag och söndag ist!

Nu ska jag chillaxa en stund innan det är dags att ta tag i plugget..


Godnatt

Har en fullspäckad dag framför mig imorgon, men försöker se positivt trots sjukan! Nu ska jag plugga det sista sen blir det sängen.. Ser fram emot detta:


Sjukling

Fy satan vad bakis jag var igår, värsta någonsin! Idag blir jag iaf hemma, känner mig inte alls frisk. Lyckades inte somna förens kl 5, bara roligt. Nu ska jag göra mig en kopp té och kolla på american reunion.


LÖRDAGFÖRFAN

Så himla skönt att jag bara stannade hemma igår, annars ligger man ju och sover hela dagen efter en utekväll vilket känns som slöseri med tid.
Denna underbara lördag har jag övningskört och hängt med Ellen i centrum och nu är det snart dags att fixa sig för ikväll, tjejmiddag och utgång är det som gäller!

Ps. Innebär det att jag är träningsnarkoman när jag gjort magövningar samtidigt som detta inlägg skrevs??...


hej fredag

Under hålet idag tog jag och vännen min en promenad (hurtigt) till centrum för att fördriva tiden och uträtta lite ärenden på banken (vuxet). Fick även med mig lite kläder och annat nödvändigt (glad tjej). När vi sedan insåg att det var 10min kvar tills lektionen börjar så löstes problemet med att lifta som flyktingar liggandes i en minibuss (detta gjorde sorgligt nog min dag) you had to be there, okey!?

Nu ligger jag här i soffan, stendöd efter dagens dans och gym! Får se om jag förblir här resten av kvällen....


Godnatt

Bara roligt att man var tvungen att jobba trots feber och hela köret.. Känner mig faktiskt liiiite bättre så imorgon blir det full fart hela dagen med skola, dansträning + gym! Det gäller ju att ligga i nu med träningen fram till NT-showen.

Sexy girl chillar i sängen.....


Sjuk? Jag? Aldrig!

Vad förvånande att jag blivit sjuk igen... känner mig mer sjuk än vad jag är frisk. Livet segar ner så förbannat mycket så fort jag blir sjuk, orkar inte! Nu ska jag halsa en liter te, tack och hej.


Onsdag

Spenderade hela dagen på Forsmark med teknikarna, det förvånar mig hur lite vi hann göra på sååå lång tid. Efteråt blev det jobb vilket resulterade i en helt död Bella!


Tröstpizza

Firar mitt extremt underbara liv med tröstpizza och helt ok sällskap..


YOLO LIKSOM

Varför gå till skolan när man kan va hemma och spela halo?!


Första dagen i skolan!

Efter det extremt långa lovet dvs, fy. Förstår inte hur jag ska klara av denna dödliga period som kommer..... Får helt enkelt bara hålla ut för om 45 dagar befinner jag mig i Aussie! Kämpa Bella, kämpa.
Nu ska jag ut och köra en sväng, ciao.


Love you baby!

Igår blev det spontanareutgång till tivoli, vilket var en dålig version av "sommar!" men men det blir vad man gör det till!
Idag mår man som man förtjänar och trots att jag lovade mig själv att plugga stenhårt idag så har jag inte fått något gjort... standard.


RSS 2.0