Saknar min bebi.....

Btw. Jag har fåttt RÖDA ögon - det går bra nu. Två kvällar kvar, nu kör viiii!!!


Påväg ut - Påväg hem - Hemma(soluppgången)


Uppdatering från Alanya!

Ja ni mina vänner.. här har vi det bra, nej inte bra - så sjukt jävla mega bra har vi det! Sitter just nu på balkongen och njuter av livet och kvällen har inte ens börjat. Bjuder på en fräsch bild från tidigare idag - sliten? Absolut inte...


ALANYA HERE WE COME!!


Fast på Nordea med 50 nummer före - det går bra nu.


Sommarrrrrloooov

Hade skolavslutning idag.. Blir ni förvånade om jag säger att jag försov mig? För ja, det gjorde jag. Kom nyss hem men ska snart bege mig iväg igen.. men först blir det ett glas färskpressad citron - gör allt för att bli frisk till onsdag!


Trött är namnet

Ja.. trött tjej här, fick ju trots allt endast 2-3h sömn inatt. Problemet är att jag känner mig alldeles för ensam i detta stora tomma hus, så.. ah, det är ju bara att slå en pling om du har lust att vara sk (sovkompisar) inatt! Eller?.....


.


Nattmys.... Eller ska man säga morgonmys?


Godmorgon folket!

Tänkte informera er om att jag har gått och blivit sjuk, har sån jäkla pain i halsen! Men nu ber jag er att ni ber för mig och att jag ska bli 100% återställd till onsdag, låter bra? Bra!
Back to bed......


ALANYA OM FEM DAGAR!!!

Ja då har man bokat en spontanresa till Alanya med Anna. Så jävla taggad!!!


Effective

Har varit ganska så effektiv idag ändå... Myst med kisse på morgonkvisten och tog en sväng till C, uträttat en massa ärenden i skolan, gymmat, shoppat med mami, träffat underbara Mickan och nu sitter jag här i soffan min - tänkte se de allra sista avsnittet av DH men upptäckte att det inte spelats in på min box, satan i gatan. Får väl hitta något annat skoj på kanalerna.
Detta fick jag med mig hem..


Herre min gud....

Tack tack och åter tack!!! Jag klarade mig, jag klarade fysik A, så lycklig!!! Livet går bra nu, typ, det mesta går bra iaf. Nu ska jag gymma - fit for fight!


JAG DÖÖÖÖÖR

Ligger på bänken och väntar på döden - slutbetyget i fysik så att säga. Ååååh skjut mig nu!


Hårt som fan/kisse

Blev lite skolk idag med om jag ska vara ärlig.. Fick trevligt besök sådär vid morgonkvisten av qatten min. Sitter just nu ute i solskenet och bara lever livet. Snart blir det en tur till sollentuna och därefter ska jag uträtta lite ärenden i skolan!


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


4/6

Godmorgon! Ligger här i soffan med vovven och dricker kaffe.. har en 10 minuters lång mattelektion om två timmar och därefter ska vi på Bellas student - tagggaaaa!!!


Lunch på jobbet! Bara 5h kvar...


Gymmet nästa!

Efter en lång arbetsdag ska jag och Natti nu träna, hurtiga tjejer!!


Nu är jag helt slut!!

Fyfan vad roligt vi hade det! Vädret var sämst och vi frös ihjäl men ja, fan vad kul det var! *hoppas det är bra väder på min student om ett år* efter flaket blev det en vaaaarm låång dusch och sedan studentmottagning hos Anna. Kom hem för en stund sedan och är helt slut! Det är väl lika bra det, ska ju ändå jobba imorgon kl 8.55 så lika bra att få lite sömn..
Men nu kommer det där problemet igen, vilken serie ska jag somna till ikväll?


första juni

Valde att va hemma idag, hatar min bildlärare.. Tänker inte låta honom förstöra mitt liv längre - därför blir det ett besök hos rektorn på tisdag! Snart ska vi röra oss mot Täby för att se Annas utspring och därefter blir det en liten tur på deras flak!

tummen ner för vädret och Andreas.


p a n i k

Alla serier jag följer är slut..... SLUT!! Hur FAN ska jag kunna somna nu??? Somnar ju ALLTID framför en serie! Åh herregud..


RSS 2.0