trevligt.

Spenderar kvällen med bella....... - jävligt mogen brud det där. eller???????

det går fan bra nu

Slocknade redan kl 10 igår helt utan mening och vaknade inte förens kl 8 imorse, fick skynda mig som tusan men hann till jobbet iaf. Måste ha varit helt slut som lyckades sova 10h och inte vakna av alla miljoner missade samtal jag fått under natten. Har haft en riktigt bra dag på jobbet och sen jag kom hem har jag 'storstädat' och dunkat music - livet känns jävligt bra just nu, även fast jag har ägnat dagen åt jobb & städning. Nu blir det kaffepaus och sedan back to business!


I feel so close to you right now

Blev jobb även igår och gissa vad jag ska göra idag? Jo jobba såklart! Jobbar onsdag, torsdag, fredag, lördag & söndag denna vecka - jävligt kul att man hinner med annat i livet också. Ska dra till bussen om en timme så hinner inte direkt andas ut för här ska nu städas och måste även ringa H&M's kundservice och skälla ut dom!

Mycket fina bilder från roadtriplunchen igår......

Måste även påpeka vilket underbart väder vi har, eller hur??
Sol-regn-regn-sol-hagel-regn-sol-snö-regn--UNDERBART!

onsdag.

Högst oklart hur detta prov kommer gå.... nervös. Ska halsa upp mitt kaffe nu och sedan gå till bussen. Efter provet blir det som vanligt workwork och sedan promenad med bella hem. LÄNGTAR.

SOVSÄLLSKAP

Tillbringade natten i viby -  dvs fick sovsällskap - helt ok. Var det mysigt med TVn inatt Lollo?
Vaknade så tidigt som kl 7 imorse trots att jag börjar 13.30, hur bror. Fick skjuts hem och har bara degat i soffan och tagit en låååååång dusch. Nu är det dags att kötta fysik - prov om 3h - tagg.

Inte alla som har rumpor i fönstret... eller?


in the end we only regret the chances we didnt take

Vill börja med att tacka min tandställning för den underbara smärtan du ger mig dygnet runt vilket resulterade i att jag försov mig imorse pågrund av minimal sömn. Efter skolan blev det en liten trip till stinsen med bella och nu är det fysikplugg som gäller i exakt 59minuter & 51sekunder till. Förövrigt så lunchade jag med dessa heta brudar idag.... och jag fick sällskap av en häst på väg hem från bussen - är det landet vi bor på eller?


go to hell, bitch.

Äntligen har jag fått i mig lite drickyoghurt - fan vad bra jag är!!
Nu ska jag gosa ner mig i sängen och kolla på någon film/serie.
Är så jävla trött.

köttafysik

Efter skolan mötte jag upp Bella & Louise för att sola och sedan blev det en promenad hem - kom hem för cirkus 40 minuter sen och har bara chillat fram tills nu. När nagellacket har torkat är det dock dags för att kötta fysik fram tills kvällspromenaden med bellabo. Börjar dock kurra i magen nu men jag har varken tid eller ork för att äta - har ju dessutom tuggsvårigheter hehe.


Nya Converse

ganska stor skillnad så att säga.....

godmorgon

Denna måndagmorgon har inte varit som alla andra.... i vanliga fall har jag det så lyxigt att jag börjar 11.35 men imorse befann jag mig hos tandläkaren redan 8.20, efter att ha blivit torterad i en timme mår jag nu sämre än någonsin. Känner mig svimfärdig och att prata är ingen lätt match. Om 50 minuter ska jag återigen röra mig mot bussen men denna gång är slutdestinationen skolan, men först ska jag försöka få i mig lite yoghurt - vilket är det enda jag kan äta just nu - livet är allt bra. tack och hej!

sunday

Lollo drog för en liten stund sedan - ääntligen - och nu är det pluggpaus för min del. Funderar på att beställa hem lite (mycket) kläder från internet. Vad ska man ha pengar till om man inte slösar dom liksom??

Min dag i bilder



Har spenderat denna underbara söndag med två mindre underbara brudar - Bella & Louise. Började med en timmes powerwalk och sedan gjorde vi - JAG - färskpressad juice till hela crewet.. Efter det blev det en grymt god lunch ute i solen och för en timme sedan lämnade vi bellabo vid bussen och nu tvingar ful-louise mig att pluggga med henne. KUL.

.

Tänkte bara nämna att livet suger ganska så jävla hårt just nu.

Sunday


Jag är väl i princip helt frisk nu då, dock skulle det inte förvåna mig om jag är konstant trött i ett antal veckor fram över som biverkningar av både influensan och halsflussen som jag haft på bara 3 veckor.. 

Igår fyllde min kära mor år och jag slet hela dagen för att göra hennes dag den bästa på länge - vilket jag lyckades med! På kvällen kom pojkvännen över och idag har vi bara slöat hela dagen, mot kvällen bytte jag dock ut pojkvännen mot Bella och hade en fortsatt mysig kväll. För övrigt så kan jag nämna att min iphone äntligen har blivit inlämnad på lagning så några färska bilder lär inte komma den närmsta månaden. Känner mig bokstavligt talat handikappad utan den.

Nu blir det som vanligt sängen och någon serie - frågan är vilken......... Godnatt.

Promenad med vovven


Fortfarande sjuk. Livet leker.


bild från fika med misse för nån vecka sedan - bighead om jag får säga det själv.

Hot Date

Spenderar kvällen med denna heting... måste dock därför hålla mig vaken 2h till för att ta mina piller - värt!


FAN VAD LIVET ÄR BRA

Efter att ha haft influensan hela sportlovet och nu hållt mig frisk i en hel vecka så spenderade jag gårkvällen/natten på akuten. Livet är allt bra! Efter ett antal timmar med panik om att det kunde vara hjärnhinneinflammation (JÄTTEfarlig sjukdom - vissa dör) så visade det sig dock "bara" vara halsfluss. Skönt att det inte var värre med tanke på hur läskigt dåligt jag mådde igår.. 

Jag måste nog ha sveriges absolut bästa immunförsvar, eller??


Activia

Jobb 11-19.30 idag. Rast nu. Fynda activia endast 10kr!


10/3


Denna underbara dag har bestått av jobb 8.55-16.00 och snart ska jag bege mig tillbaka till jobbet för att möta upp Bella. Men fram tills dess ska jag SOVA, eftersom man inte fick så mycket sömn inatt på grund av stalledrängen.....

Instagram

....misse har fått mig beroende.


Seriös lektion.....


london


Den där resan var precis vad jag behövde... men den fick jag inte. Nu är det bara att vänta drygt en månad till.
Längtar.

J A G L E V E R

Det var ett jäklans tjat från många håll om att jag inte har bloggat på typ en miljon år eller nått men livet har inte direkt varit på min sida den senaste tiden. Tillbringade lovet dödssjuk hemma med influensan och var därför tvungen att ställa in den efterlängtade londonresan - lyckat!

Nu ryktas det om middag här hemma så ska bege mig uppåt och då var det allt för mig för tillfället och jag lovar er, speciellt Misse & Kisse, att det absolut inte ska gå lika lång tid till nästa uppdatering från Bisse!!

RSS 2.0