urbanears

Blev väckt klockan halv 10 imorse eftersom bror min skulle iväg till peace and love nu klockan 12, de hade gjort en SUPER god frukostbuffé och tårta efter det - mums! Fina presenter har jag fått också och jag är supernöjd!

Lägger väl in en lista/bilder på vad jag fått sen! (en sak har jag på mig på bilden nedan..) Nu ska jag göra mig lite snyggare och sedan fortsätta njuta av min födelsedag, hörs!
just nu.. en helt osminkad ofixad bella!

grattis till mig själv!

..självklart ska man skriva ett grattisinlägg till sig själv! standard ju, nu har jag varit hela 17 år i en heeeeeel timme woooop woop!! GRATTIS GRATTIS TILL MIG SJÄLV :D

motorvägen woop

Kom precis hem från att ha övningskört enda till Åkersberga för att titta till den "nya" båten och sedan körde jag hem igen. Hela familjen är väldigt fascinerade att jag klarade av så mycket trots att jag bara kört tre gånger sedan mitt 9 månaders uppehåll och då höll vi ju oss bara i området där vi bor. Det är ju faktiskt bara andra gången jag är ute och kör på "riktiga vägar" och andra gången jag kör i rondeller. Vet ni vad? ..det bästa med övningsköra är ju lätt att ligga på motorvägen och pressa! tihi jag blir på så himla glatt humör efter att jag har kört bil, tycker det är så grymt kul och det är utan tvekan körkortet jag ser fram emot mest när jag fyller 18!

Midsommar igår..

..och Sofie styrde Midsommarfest, tackar henne för det och en riktigt skön kväll! Idag mår man som man förtjänar så lär ta det jävligt chill idag och vila ut eftersom imorgon fyller lilla jag hela 17 år! glöm inte det......


I just came to say hello

Jävlar i havet det är fortfarande många som checkar in bloggen typ dagligen, kanske dags att sätta igång igen! Jag har ju faktiskt officiellt sommarlov nu eftersom jag äntligen - idag - fått hela 4 veckor semester från jobbet, sedan blir det back to work! you know hard work work...

tack till mina vänner ♥


Jag och Alicia blev sambos nu i tisdags men det varade bara tills idag, alone in her apartment, wonderful huh? Anyways, efter jag jobbade igår mötte bruden upp mig och i princip övertalade mig att vi skulle ha chillkväll o bara dega.. Dock så visade det sig att hon hade en helt annan plan i skallen. När jag öppnar dörren till lägenheten fylls jag först av panik när en av mina läskiga vänner står där och jag hamna i total chock. Sedan strömmar det ut med fler och fler av vänner och det visade sig att den där lilla skitungen hade lyckats planera en överraskning (med tårta och allt!!) för mig eftersom jag fyller år nu på söndag och i princip ALLA mina vänner är gone.. p&l osv osv. Senare hamnade vi hela gänget på en fest hos en polare och jag är så himla tacksam för allt!

Ni är så himla gulliga, det gjorde verkligen min dag, min vecka! Jag vill framförallt tacka dig Alicia, min blivande sambo, du är underbar och att du lyckades hålla detta hemligt är otroligt!

hade nästan glömt...

..min älskade Ne-Yo. Den enda artisten jag någonsin sett upp till, han är så mycket mer än bara en artist.  Han är min gud!

18/6


Nu måste jag börja fixa mig för kl 6 ska jag och mami övningsköra framtills Mikaelas tjejmiddag börjar kl 7, så himla sällan jag träffar den sötnosen så ser verkligen fram emot det. Nej men fixa mig var det som gällde, ciao!

blondie? nope..


implusfärgning skedde igår kväll, gjort av AnnaW, jag är lite onöjd sådär eftersom en del av min utväxt fortf syns + att det är gult! men de försvinner förhoppningsvis snart, brukar ju tonas bort lite. btw, fan va bra det ser ut på bild! om det ändå vore så irl..

Länge sedan jag skrev något här i bloggen, mycket som har hänt sedan lovet startade och dessutom har jag jobbat varje dag, jag är helt slut, orkar inte mer, allt blir värre och värre och tyngre och tyngre. hur ska jag klara detta?

vet ni vad?..

..nu känner jag att det är dags att stänga av datan. Somnar väl tidigast klockan 4. Ser fram emot 3 timmars sömn, men äsch sommarlov imorgon!

vet ni vad?..

..nu känner jag att det är dags att stänga av datan. Somnar väl tidigast klockan 4. Ser fram emot 3 timmars sömn, men äsch sommarlov imorgon!

på en sekund kan allt förändras

..och så blev man attackerad av en hund igår när man var ute på en mysig promenad i solskenet med sin egna lilla vovve. Blod och rivsår, soft! Tycker mest synd om min lilla älskling som blödde som bara den & jag var i enormt chocktillstånd vilket fortfarande håller sig kvar i mig. fyfan. Det värsta är att det är ANDRA gången den hunden attackerar oss. 
bilden är över ett år gammal.. älskar dig söta lilla nakenfis. Det som gör ondast är att jag inte lyckades hålla dig borta hur mycket jag än försökte.

SOLASOLASOLA

Nu ska jag och Millur ut och SOLA! Vi ska bli spårande pepparkakor. tihi. Nu måste jag tagga till bussen, ciao.

pain

Vet inte vad jag gjorde igår.. men något har gjort mig helt handikappad. Ramlade imorse när jag reste mig upp från sängen och det är fking pain i båda knäna så fort jag rör dem. Stackars bella.... aja nu ska jag fixa mig lite innan några brudar kommer hit!


nationaldagen

Direkt när jag vaknade drog jag ut med Bella och solade i några timmar, helvete vad lökigt! när jag kom hem blev det en kall dusch sedan lite mer sol innan hunden skulle rastas. Nu sitter jag här och gör inte ett skit. Egentligen borde jag skriva klart min kompletteringsuppgift men äsch den kan göras imorgon!
En bild på mig och bellur från förra veckan i think:

nu drar jag ut, ciao!

sista bilden var menad till Alicia, men brösten ser bara ut som hängpattar ju så det blev total fail. Men babe du får spana in dom irl istället. KYSS & SMEK

i fredags.....

Vi hann med: Sollentuna, Danderyd, Vamholm, Täby, Haganäs, Täby, Mörby, Sollentuna, My place. 
Och under kvällen ragga vi upp en massa random boys, några av dom fick äran att bli fotade. Det var en jävligt knasig och annorlunda kväll men det gillas.




svartskalle stoltast i staden


in till staden med millur!

Ridin' Solo

Jag förutspådde gårdagen ganska väl i förra inlägget. Kvällen blev jävligt lyckad och jag är glad att vi drog till det random stället trots att vi tvekade, hade fan skitkul! Vaknade för en timme sedan och sen dess har jag mest städat och måste fortsätta med det ganska snart - it makes my parents happy! - vilket betyder att de payar halva resan till spanien i sommar. WOOPWOOP
Nu ska jag platta sönder mitt hår och sedan blir det städning igen, ska jobba 16.00-19.30 och efter det är planerna ganska så tydliga!

onsdag

Ska snart röra mig mot dagens enda lektion, engelska, där vi endast ska få reda på betyget sedan antar jag att vi får gå. Förmodligen tillbringar jag resten av dagen med någon skön polare tills jag ska jobba 15-21.30 och efter det drar jag och Alicia ut! ojoj nu måste jag ruscha till bussen, ciao.


hej typ sommarlov

Fick nyss ett random samtal från ett gäng grabbar, var tvungen att tacka nej till att mötas i stan NU.. hehe. Kom precis ut ifrån duschen och har skickat in min EU-uppsats (det gjorde jag faktiskt innan kl slog 00.00!) Gud så skönt, det enda jag har kvar nu är kompletteringsuppgift i samhällen, det tar max 10min att skriva klart den, och imorgon har vi engelska för att få reda på betyget sedan är skolan SLUT - förutom att avslutningen sker nästa torsdag men INGA lektioner kvar!

Nu ska jag ner och kirra té! jag lär slänga in något till inlägg ikväll/inatt då jag måste vara vaken i 3 timmar till för att låta mitt hår torka klart. KUL


puttinutti

RSS 2.0