Nyårsafton!

Varenda inlägg jag skrivit de senaste dagarna har konstigt nog försvunnit. Kul. Som ni förhoppningsvist redan är medvetna om så är det nyårsafton idag, jag kom precis ut från duschen och ska börja förbereda lite för kvällen. Jag står fortfarande för att nyår är överskattat men jag är fan grymt taggad för ikväll!


Fy vad det var skönt att komma ut igår!

Jag är dock besviken på mig själv för att jag inte lyckades sova längre än till klockan 10.. 4,5h har gått sedan jag vaknade och ingenting har man åstadkommit förutom en del av julklappen till min sockertopp Alicia. Men nu ryktas det skridskoåkning inne i staden med Kisse & Misse, hmmm jag är inte 100% säker ännu om de är seriösa eller ej, flickorna kan ju skojja till det en hel del så att säga.


.



26/12 - 2011

Måste bara påpeka att idag är det exakt 6 månader kvar tills jag fyller 18!


Konsten att hantera släkten under julen....

..skulle jag vilja lära mig, för att umgås med släkten konstant i 5 dagar är inte en lätt match kan jag säga er! Även om vi bara har haft 3 släktmedlemmar här under julen. Ikväll ska jag oavsett vad ut ur huset och umgås med några härliga vänner! Lite jobbigt att både pojkvännen OCH bästavännen är borta, även om hon bara är borta några dagar så saknar jag det lilla krypet. Kanske ska jag till och med ta ett avkopplande bad när släkten åkt. Skulle inte sitta helt fel så att säga.

saknar Nisse........


God Jul Gott Folk!

Vi må kanske inte få någon vit julafton, men spotify ger oss i alla fall snö på iphonen! 
detta är btw bästa jullåten utan tvekan.


it's just not the same anymore.......

Just nu i skrivande stund är det 28 minuter kvar till julafton.... so what?
Jag minns när jag var liten och blev helt ivrig när klockan började närma sig tolvslaget. Allra helst gick man ju och la sig så tidigt som möjligt så att det skulle bli julafton snabbare. Haha. Numera bryr man sig knappt om julen, känns verkligen tråkigt, har inte ens kollat på en enda julfilm liksom - besviken på mig själv! Men jag försöker dock intala mig själv att allt beror på att jag, precis som många andra, inte fått någon julkänsla överhuvudtaget detta år. Jo så måste det vara.
Kan ju i alla fall säga er att jag precis storstädat mitt rum och försökt mysa till det lite med tända ljus osv, ska nog ta och leta efter något gott i köket och lägga mig och glo på en film. Dock ingen julfilm hehe.

en bild jag fotade julen 2009. vill verkligen ha snö!

Äventyr med Gardellsystrarna!

vad har jag gett mig in på egentligen.....


I love the impossible...

Älskar när man verkligen försöker sova och det är omöjligt. Jag ger upp. Har legat och stirrat in i väggen i hela 1,5h nu. fuuuuuck. Ska ju iväg på äventyr om exakta 8h.......

jullov wehoo

Idag har jag julhandlat med Bella sen typ kl 11 imorse och vid tre tiden mötte jag upp Isabell som jag träffar allt för sällan. Blir besviken på mig själv när jag inte tar tag i sånt. Men men nu är i alla fall alla julklappar handlade och inslagna och gud vilken lättnad det är! Kvar på listan står dock: klä granen, tvätta/bada hunden & fixa det sista till bästavännens julklapp/present/julklapp! Nu skriker de att maten är klar så jag ska springa ner nu för jag bokstavligt talat DÖR av hunger.

21/12

Fasen. Fysikprovet gick åt skogen men det återstår att se om man lyckades klämma till ett G eller ej (finns inte en chans i världen att jag får g) Jag tänker i vilket fall som helst lägga det bakom mig tills jag får tillbaka resultatet. Imorgon är det julavslutning och guuuuuuud vad skönt det ska bli. Två veckor är ju dock ingenting och världensdummasteStaffan har ju flytt landet, kul fett kul hoppas du har det kul.
Nu ska jag städa mitt rum bara för att det är så kul. ganska go kille det där....

.

Paus. Det är något jag behöver. Ska träffa bella men sen blir det back to physics. fuck life.

-Fysik A

Känns så onödigt att plugga. Jag kommer ändå få ig.

There´s something in the way cause I can´t breath

Hur sammanfattar man denna dag då...... j o b b i g .
Var precis ute med Bellaboo en stund och det vore underbart att sova nu, men pigg som man är så lär det ju inte gå. Dessutom vill jag inte somna, för när man vaknar.. då är det ännu en heldag i skolan och råplugg som gäller. Men det är bara att kämpa, på torsdag är det ju lov så att säga. Kommer aldrig inse att det är julafton om 4 dagar, inte ens på självaste julafton kommer jag att förstå. Men hur som helst, nu ska jag bädda ner mig i sängen och som vanligt kolla på en miljon vänner-avsnitt tills jag slocknar. Godnatt!


I tried to be perfect, but nothing was worth it


d.ö.d

Efter en låååång dag på jobbet ligger jag nu i min säng och smaskar på en lussebulle i väntan på maten hehe. Vet dock inte hur jag ska orka resa mig upp ur sängen när maten väl är klar för jag är verkligen helt slut. Helst vill jag bara låsa in mig på rummet och sova i en evighet.. Men nu ska jag kolla på vänner, standard!

ska nog langa en sån här tatuering för att visa min kärlek för vänner.....


hur FAN lyckas jag med detta.......


friiiiiiday

Slutade 12.20 idag, uppskattas! Under sista lektionen hade jag matteprov vilket kändes extremt lätt och därför tror jag tyvärr att jag failade HELT på det. Men det återstår att se, hoppas vi får tillbaka de innan lovet. Just nu ligger jag i sängen och känner mig ovanligt rastlös, men om drygt en timme måste jag röra mig mot jobbet. Ser inte fram emot det kan jag säga er.. 


When the power of love overcomes the love of power the world will know peace - Jimi Hendrix


it's a good feeling you know.

Känns bra att nu fyra julklappar är handlade utan att jag ens behövde sätta min fot utanför tröskeln. Sedan är det ju en annan sak när man måste pallra sig till posten och hämta de, tummen upp för att posten är på mitt jobb! Nej vet ni vad nu måste jag slita mig ifrån datan och plugga det sista inför matteprov imorgon.  jag är typ lika galen i min data som denna katten är....

hej jag är underårig.

Jag känner mig verkligen liten när jag inte ens kan göra en beställning från CDON i mitt egna personnummer eller med mitt egna nordea-kort. Sämst att vara underårig som CDON kallar mig.
Bara att hålla ut i 6 månader och 10 dagar till. woop woop

update: kombinationen av mammas personnummer och mitt nordea-kort löste problemet!

14 december 2009....

...and forever and ever. Eller hur älskling? Haha idag firade jag och Alicia hela 2 år som bästavänner, titta vad gullig hon hade varit och bakat cupcakes till mig! Sjuuuuuukt goda. Puss på dig.


SÅ JÄVLA GRYMT GJORT!!


RedBull

Trots att det är hela 6månader och 12dagar kvar till min stora dag.. dvs min 18-års dag, så vill Alicia veta redan nu vad jag önskar mig i present. Idag såg vi en sån här cool bil.. så där har du svaret gumman. Den DÄR vill jag ha i 18-års present av dig!


When the ride gets rough you got to carry on

Det är nog dags att sova snart så man orkar stiga upp 06.30 imorgon.. Men först ska jag nog smyga ner och ta lite rester från middagen då jag är något brutalt hungrig! Eller orkar jag verkligen.. ganska så trött om man säger så. Vet ni vad det är det för dag imorgon då? Det är ju inte direkt en helt vanlig tisdag, det är ju faktiskt Z-em på rudbeck. Vi brukar ju som nog alla vet ha Z-dagar men Z-eftermiddag... vad fan är det för skit? langar en fet diss på den i can tell you.


I don't stop when I'm tired, I stop when I'm done

1a0dded63e4e2d6fc8c9e54c9fc3bc00_large
Var lite impulsiv och drog till gymmet för första gången på 6 veckor..
Trots att jag bara körde 40 minuter så känns det så jävla bra.
Jag tog ju faktiskt en 20 minuters promenad hem också.
Älskar efterkänslan!

m o n d a y

Älskar mitt schema, älskar att jag har skönaste sovmorgonen på veckans värsta dag!
Men nu är det snart dags att röra sig mot skolan..........

The Notebook

Jag har precis sett The Notebook för första gången, yes you heard me.... Många som har tjatat och tjatat på mig om att jag  m å s t e se den och ja den var bra, men om jag ska vara helt ärlig så hade jag mycket högre förväntningar efter att ha hört "bästa kärleksfilmen någonsin" mm. Men den där Ryan Gosling är ju ett riktigt charmtroll, dock snyggare i filmen Drive som jag och Alicia såg på bio igår btw, grr!


They think we're all the same


Kolla vad jag fick!!

En Hello Kitty choklad-kalender från jobbet hihi. Förstår om ni är fett avundsjuka.... Vem vill inte ha en sån liksom???


måndag typ.

Det händer inte ofta att jag är rastlös innan skolan.. brukar ju alltid vara klar i sista sekund. Men nu är det hela 30 minuter kvar tills min buss går och vad ska man göra? Ingen aning.

1/12...

Heldag i skolan och sedan jobb 16.30-19.30, efter det pluggade jag osv på jobbet och nu ligger jag här i sängen och är konstigt nog helt slut. Ska kolla på 90210 och äta lite gott....


RSS 2.0