FUCK YOU.

Här ligger jag, fyra på morgonen, klarvaken. Det är inte så att jag ska gå upp nu, nej jag har inte lyckats somna ännu. Tackar hostan för det, som inte kunde komma vid ett mer passande tillfälle. Underbart är ordet. Inte heller kan man stanna hemma imorgon, nej skolan måste man gå till no mather what. typ. Kan man få sig en sekunds sömn nu tack, eller ska jag ligga vaken här i ytterligare tre timmar? Det är frågan.


NT-SHOW!!!!

Japp, idag smäller det! Inte för att man är speciellt taggad efter att ha blivit inlåsta i ett rum i 4h igår och blivit behandlade som djur men jag hoppas denna dag blir grym!


NT-veckan, inga konstigheter


THE TIME IS NOW

Efter 5 års väntan och längtan är den äntligen här! Jag är tyvärr inte alls lika taggad pga en rad olika anledningar, men jag ska försöka se allt positivt. FÖD NU JÄVLAR ÄR DET VÅR TUR! Nu kör vi - NT 2012.............


(4h sömn... Syns det?)


Första advent

Godmorgon mina vänner!
Har precis ätit frukost och ska snart sätta igång med den enorma högen plugg jag har som väntar. Känner dock att en powerwalk skulle sitta strålande och ge mig lite extra energi, underbart att man inte får träna på en månad då. Känner ingen livsglädje utan träningen!


1 december

Det värsta med att gå ut är ju att man sover bort halva dagen men får ändå bara några timmars sömn.. Idag har jag bara myst hemma, städat och julpyntat lite. Måste ju få lite julkänsla trots att de inte ska firas i år. Nu ska jag möta upp min saknade vän Anna för att inhandla lite gott till vår myskväll.


Last night was a good night


Kallt som faaaaaan


RSS 2.0