DIN DAG LINUS

Ja du Linus.. hoppas du checkar in bloggen nu varenda sekund för du längtade väl till dina måndagar eller hur var det?

Vad ska jag skriva denna vecka då.. kanske skryta lite över min väns grymma talanger i framförallt photoshop men även hur grym han är på att rita & måla graffiti. Jag som rent ut sagt avgudar graffiti höll ju på att  D Ö  (höhö överdriv) när jag upptäckte denna pojkes talanger. Men idioten vägrar tyvärr att lära mig... besviken på dig Linus. Men jag gillar dig ändå hehe :D ellleeeeer?
Denna bild skickade pysen till mig för typ hundra år sedan.. såg nu att den hade sparats bland all lagring av messenger så det passade ju perfekt att visa vart hans talang leder.


Och denna är bara ett exempel på alla awesome bilder han gjort.

MÅNDAG

Okej.. jag orkade aldrig sno en data hos Anna igår. Natten spenderade jag i säng med en het brunett.. börjar på B och slutar på ella. Inte mig själv dock. Ska klä på mig, sminka mig, fixa håret och allt vad vi brudar måste göra sedan ska jag möta upp Bella igen innan jag börjar jobbet.

soooooooooooooooooommmmmmaaaaaaarrrrr

business time


Nu ska jag utfärda lite business, efter det möta upp Alicia och JR (somnuharblivitklassadsomMINbitch!) för att sedan gå hem till Anna. Ska sno åt mig en data där så jag kan lyfta upp dagens bloggande lite.


WORK IS MY LIFE

Det ska fan inte bli skönt att ha jobbat 5 dagar irad.. lördag & söndag avklarade iaf.

Lördag 17-21.30
Söndag 10-18.30
Måndag 16-19.30
Måndag till Tisdag natt 3.00 - 9.00
Tisdag 14-17.30
Onsdag 15-21.30

V E M Ä R D U

Jag vet ej vad du heter. Jag vet ej din ålder. Jag vet ej vem du är. Med fruktansvärt humör stod jag där. Sedan kom du och vände allt upp och ner. Allt blev bättre. Du gjorde min dag. Jag vill veta vem du är. Men för stunden.. är du höjdpunkten av mina dagar.

KULLIVFAN

Hej hej hej nu ska jag jobba jobba jobba. 10 - 18.30. HÖRS!

LÖRDAG

Nu far jag till jobbet, 17-21.30. Får se vad jag hittar på efteråt. BYE!


FJÄLLRÄVEN

Det första jag såg när jag kom innanför dörren idag.. det var JACKAN jag letat som en galning efter och sedan insett att den nu befann sig i afrika hos något fattigt barn. Men nu hängde den där, mamma hade hittat den och det gjorde min dag! TACK MAMMA. Det är en äkta fjällräven jacka från tiden innan fjortis-stämpeln kom och jag älskar den. Hade egentligen tänkt att köpa en ny till våren men nu slipper jag lägga ner tusenlappar på en jacka, FAN VAD BRA! Den nya versionen har ju dock en fodring vilket vore mysigt.. men som sommarjacka är denna perfekt!

Den är ganska lik denna jacka.. fast självklart snyggare på kroppen än hängandes i ett träd höhö.

ANIMAL BEAT BOX


DENNA VISADE OLIVIA MIG IGÅRKVÄLL.. HAHA SÅ SKÖN!

OLIVFIS


Igår var jag med mitt kära solsken som jag har saknat så sjukt mycket. Blev en mysig kväll helt enkelt. Vi vaknade för inte så länge sedan och snart ska jag börja fara hem höhö.

TILL ALICIA....

Vet ju hur mycket du älskar fötter gumman. VARSEGOD

Ba ba ba Barbara Ann





TISDAG-->FREDAG


Här har vi Elin igen. Hon flyttas nu från Tisdagens-person till FREDAGENS-PERSON. Så nu längtar vi ju alla till fredagarna, för det gör vi ju inte annars.

Elin Isa Teresia Haglund heter denna fina tjej. Hon föredrar att vara snygg vilket ni nog noterat på bilden. Något Elin är bra på.. det är att komma sent. Kan inte ens minnas när hon kom i tid till morgonlektionen senast. Hon har även lagt ranken högt när hon trippar runt i hennes 20cm klackar, men antar att det är normalt i danderyd (dialektpådanderyd) där hon bor i ett  r ö t t  hus omringad av schtekare.


Jag och cheyen smider planer för ett modelljobb för Elins SideHaffSebbe som tydligen ska designa egna kläder - eller kläder och kläder, kalsonger dvs. SÅHÄR TÄNKTE VI ATT DE SKULLE SE UT UNGEFÄR


SLEEPY

Jag lär ju somna när som helst... så med det säger jag nu GODNATT SOVGOTT DRÖM SÖTT.
Tumblr_lg1o08nzym1qet625o1_500_large
Vore inte helt fel att vakna upp såhär.. eller?

EFTERKLOK

Kom nyligen hem från mitt andra hem = jobbet. Dock har jag inte jobbat, utan pluggat lite inför mitt tal imorgon. Lite halvt sjukt sådär att det är ett av de få ställena där jag verkligen kan koppla av. Lite surt dock att sollentuna-internet endast funkar inne i massage-stols-rummet och inte i resten av personalrummet. Dock kom jag på 5 minuter innan jag skulle gå att jag faktiskt kan koppla upp mig på mitt mobil-internet. BRA ATT VARA EFTERKLOK. 

OUTFITTA 24feb


För er nykomlingar så är alltså ordet "outfitta" ett internskämt mellan mig och min goda vän Alicia Gardellen. I vilket fall som helst.. så bar jag denna outfitta idag. Lite kylit sådär men det funkade. Fick en del blickar vid busshållsplatsen.. stela bilder jag vet.

FINT NAMN ELLER?



"Välkommen till världen, Facebook! En ung egyptisk man, tacksam för det sociala nätverkets roll i revolutionen, hyllade på det finaste sättet han kunde: Genom att döpa sin dotter efter sajten."

Detta såg jag när jag gick in på aftonbladet under lektionen. Haha det är fan sjukt.

LOVERBOIS

Efter evigheters av letande efter en datasal sitter nu jag och min loverboi Elin i en liten håla, rätt så nice. Jag på ett bord, hon på en stol. Undra vem som har högst rank mellan oss två.. Jag som sitter helt mobbad högt upp på ett bord? Eller Elin som sitter på en jävligt skön stol?


NÖDVÄNDIGT

Kom cirka 10 minuter sent till skolan och då är tydligen mattelektionen inställd, lektionen efter är idrott vilket jag inte ska vara med på eftersom att jag är sjuk. Sedan har vi samhälle, efter det 3 timmars hål och sist webbdesign. FA-AN vilken nödvändig dag!
Tumblr_lh321yk0cr1qb5vrio1_400_large


HEJHEJHEJ


Folk lär bli chockade när de ser vad jag har på mig idag. Ska fota en dagens outfit nu som ni får se senare. Måste gå till bussen om 5 min så. CIAO

SICK LIKE A DICK

Vill endast blunda om och sova i en evighet. Mår så sjukt dåligt. En person skall inte behöva gå till skolan i detta skick. Nu ska jag ut med hunden i kylan sedan får jag stressa mig till skolan för att inte få frånvaro.

APELSIN

Jag har varit så galet sugen på apelsin i EN FKING VECKA. Pappa köper äntligen hem det idag och jag sitter och finskalar den i sådär 24timmar. När jag äntligen ska ta min första klyfta.. smakar den  s k i t. Så jävla ovärt. Så sjukt besviken. Är livet värt att leva?


LATINO

Stod i postenkassan idag, utan kunder. Ett gulligt par vandrar förbi och stannar framför mig. De har en barnvagn med sig. Jag ler för mig själv när jag tänker på kärleken de unga föräldrarna delar. Det starka bandet barnet måste ha givit dem. Plötsligt inser jag.. att där står min bästa vän med hennes nyblibna man och deras lille barn. SÖTT. Nej men på riktigt.. DETTA ÄR ERAN FRAMTIDA BEBIS: (den ni hade idag var ju inte ens svart?!)
Tumblr_levru9a1xv1qg7hzoo1_500_large_large
Har funderat lite på namn.... Vad sägs som: Nicholas Nino Layton Diaz Gardell? Eller om det blir en flicka kanske Esmeralda Nino Layton Diaz Gardell passar bra?

Update: Blir det en flicka ska ungen även heta Signhild i mellannamn. Fast det kanske även funkar på pojken?

BURN


Mina fötter b r ä n n e r på grund av värmeskillnaden ute & inne. ILLA.  Annars är allt bra.. har inte alls ont i halsen eller huvudet. Jag är inte heller förkyld. Nejnej här är man på topp! Är hungrig. Ska ut och jaga nu, hoppas på det bästa. Kanske en mammut.. eller en noshörning?

FAKE FAKE FAKE


En viss person har uppgivit sig som den ÄKTA ELIN. Men i själva verket vet jag vem denna person är. Trots att jag är blondin, är jag smartare än så! Personen börjar på L och slutar på INUS

NOW: SCHOOL!


Goda nyheter...


Jag har blivit sjuk. Äckligt sjuk, kan knappt prata. Men på grund av min höga frånvaro MÅSTE jag gå till skolan hur dåligt jag än mår. FUCK MY LIFE.


NIGHTY


Funderar helt ärligt på att gå och lägga mig nu, trots att klockan är så lite. Jag ska i alla fall gosa ner mig i sängen och kanske kolla på något roligt program. SATAN jag glömde spela in Cougar town på min boxer -.-
GODNATT ALLA SÖTA OCH FULA MÄNNISKOR.


HEY THERE

Mitt hår är trots allt inte så krulligt som jag förväntade mig. *HAPPYFACE* Jaja nu ska inte jag tjata om mitt hår för mycket men nu är det faktiskt så att det är det jag hatar MEST med mig själv. Det är ett stort fking framsteg att gå ut in public såhär imorgon.

AFRO CHEY

Lovade min loverboi att ha mitt naturliga hår imorgon.. Annars är jag skyldig henne en pärlboll i cafét! Duschad för cirkus två timmar sedan och hårfan har fortfarande inte torkat. Irriterad chey här. Jag vill ju sova!

Okej det är inte SÅHÄR STORT.. luften är ju fuktigare i spanien där denna bild togs men aa hey jag har kulligt hår.

PANDA PANDA


-


Detta är Elin, min loverboi. Hon blev oehört sårad när Linus fick en helt egen dag i min lilla blogg. Så nu till överraskningen gumman.. DU FÅR TISDAGAR. And that's it, inge mer egna dagar. Då handlar ju denna blogg endast om mina tråkiga vänner. Höhö nä skämta bara. Mer om Elin får ni höra nästa tisdag.
Ä R  D U  G L A D  N U  G U M M A N ?  P U S S  P Å  D I G

"jag vill också..."

Jasså nu vill tydligen alla ha en egen dag... Hur ska vi lösa detta då?



-

Jag längtar typ efter sommaren..

HEJDUKTIGTCHEY

Tumblr_lh03ygxcsa1qe450co1_500_large
Tog en tidiagre buss idag för att hinna skriva ut arbetet och lämna in till läraren.
F A N  V A D  J A G  Ä R  D U K T I G T .

Linus Berndtsson

Detta är Linus. Han har varit med i min blogg ett antal gånger förut. Han klagar ofta på att han är med för LITE (?) tycker han borde ta och skaffa en egen blogg höhö. Nu ska vi i alla fall kompromissa lite du och jag Linus. Måndagar är din dag här i min blogg. Det betyder INTE att ALLA inlägg ska handla om dig, men du får ETT inlägg VARJE måndag. BRA ELLAH?!

DU FÅR TILL OCH MED EN EGEN KATEGORI........

zinkensdamm vietnam

Det stör mig att om man söker på Petter - Mikrofonkåt på youtube kommer endast Septembers versioner upp. Lite halvt irriterande sådär. Dock hade jag aldrig hört Petters originallåt förens förra veckan. Den är ju fa-an GRYM. Mycket bättre än Septembers... 

Dock är detta den ENDA versionen jag kunde hitta på youtube.. den på spotify är den GRYMMA!


SPOTIFY LÄNK: http://open.spotify.com/track/2W52nDjzhIrnlQK8OJaFRs

HEY SEXY

Lika sexig som vanligt.. sitter jag nu här och dunkar musik höhö! Ska ut på promenad med hunden & Bella nu. Ciao.


MÅNDAG

Sista lektinen inställd idag = slutade 14.40! Blev upphämtade av mami och vi tog hand om lite ärenden på nordea & forex. När vi kom hem runt fyra tiden åt jag min middag och somnade sedan direkt i soffan.. vaknade 18.40 med lite halvt panik sådär eftersom jag skulle skriva klart min uppsats efer middagen. Men det blir inte alltid sm man tänkt sig. Nu jävlar ska jag skriva klart fanskapet....

SÄNG

Jag insåg nu att jag inte har sovit i min säng sen i torsdags. Har aldrig förr insett hur mycket jag älskar min kära säng.. Han betyder världen för mig. Nu ligger jag här och myser under täcket och ska sätta på solsidan på TV:n. Och med det säger jag återigen GODNATT. Sov så gott mina kära bloggläsare, må er säng vara för evigt älskad.
Tumblr_lgwyvmtnwj1qh410jo1_500_large

S O L S I D A N


Nu lägger jag uppsatsen åt sidan. Läser igenom den två gånger till imorgon, rättar det sista och inlämnad 8.20 på tisdag. perfekt. Ska kolla på denna sköna serie samtidigt som jag mättar min hungriga mage med något gott. Med det här inlägget säger jag GODNATT

FETTKULBLOGG

Jag skulle vela finslipa min text lite mer imorgon.. Men jag vet ju inte riktigt om hon vill att jag ska lämna in den imorgon eller på tisdag. Ja hörni där har vi ett litet ilandsproblem. Höhö. Klockan är ju fasen inte ens 10 vilket betyder att jag skulle kunna skriva klart hela ikväll MEN jag är sjukt trött.. mina ögon faller ihop. KUL ATT DENNA BLOGG TYP HANDLAR OM SKOLAN. ASKUL.

NEVER THINK


Efter att jag la upp bilderna på hetingen Robert Pattinson i förra inlägget började jag minnas tiderna då jag avgudade denna varelse. Därför kände jag mig tvungen att lyssna igenom alla hans låtar igen. Detta är min absoluta favorit. 

I'll try to decide when
She'll lie in the end
I ain't got no fight in me
In this whole damn world
So hold off
She should hold off
It's the one thing that I've known

Once I put my coat on
I'm coming out in this all wrong
She's standing outside holding me
Saying "Oh please,
I'm in love,
I'm in love!"


NOLL KOLL

Ska nu skriva klart min svenska uppsats. Ett problem bara. Jag har NOLL inspiration för vad jag ska skriva. Huvudet är tomt, ihåligt. Eller så är det FULLT, överfullt. Ska mätta magen nu. p u s s

detta kanske hjälper lite.. ellah? höhö

VÅLDGÄSTA

Från en lokalfest, till donken för att sedan våldgästa Alicia kl 3 på natten. Det var min lördagskväll. Vi vaknade så tidigt som kl 7 idag och har softat ett bra tag hemma hos henne men vi hann även med en sväng förbi stinsen där jag inpulsköpte ett par svarta uggs för 99 svenska riksdaler (baraförattjagdampadepåminaskor) Det blev även en tjocktröja, bh och en liten "plånbok". ALLT på rea - kap? haff? ragg? RAHAFF?


KYSS&SMEK

DET BLIR PIZZA TILL MIDDAG, LOVE! Dock är det rätt illa att jag har ätit pizza 4ggr på två veckor. Men det är jag värd höhö. Nu har jag i alla fall pluggat nog för idag och det som är kvar får vänta tills imorgon.
KYSS & SMEK VUXENLEK
Tumblr_lgufqpql361qaclyoo1_500_large

LASSE VS. PETTER

Sitter just nu och diggar med till Lasse Berghagens låt Stockholm i mitt hjärta. Aa fast nä nu är det ju faktiskt så att jag skriver på min svenska uppsats och är därför helt enkelt  T V U N G E N  att lyssna igenom den och jämföra den med Petters tolkning. Har snart skrivit klart hela skiten och jag hoppas verkligen att kärringen blir nöjd denna gång då jag personligen anser denna text är värd ett VG. Har ju trots allt skrivit om HELA texten och inte endast det hon ogillade. Yeahyeah back to work!


SNYGGARE ÄN NÅGONSIN

Här sitter jag i min SNYGGARE ÄN NÅGONSIN - tröja efter en skön dusch. Tröjan känns väldigt passande i detta läge (ellerinte) Ska nu börja beta av min dagens att göra lista..
• Städa mitt läskigt stökiga rum
• Dammsuga
• Skriva om hela min svenska uppsats
• Börja på levnadslära uppsatsen & skriva klart den
+ typ 63498413641438 saker till. Skulle även vlilja klämma in en date med Alicia om cirkus två timmar.

bella tycker till

Något jag har funderat på det närmsta dagarna.. är det här med päls. Som ni vet finns det folk som hatar och avskyr detta, som inte ens kan se en människa bära en päls utan att uttrycka dess hat. Förut var jag en av dom som ogillade päls men ändå ansåg jag inte att det var någon big deal. Det är deras ansvar och jag föredrog att inte bära päls. Nu har jag dock ändrat min åsikt starkt då jag generellt sätt avgudar framförallt pälsvästar och inom en snar framtid lär ni kunna se mig vandra runt där med min pälsväst + en fet tjocktröja.

Det var då det slog mig...
Dessa människor som avskyr päls. Tycker de att det är okej med exempelvis skinnjacka? Antagligen inte men varför har det blivit en sådan stor sak det här med päls för? Jag anser att det är oehört brutalt och kränkande hur de behandlar dessa djur MEN hur många äger inte antingen en skinnjacka, skinnväska eller ett par skinnskor? Om du granskar en annan människas hem, lär du så småningom hitta något i skinn. Så varför är det så stor skillnad? Ser man en tjej på stan med antingen skinnjacka, skinnväska, skinnskor eller kanske alla dessa tre så döms inte hon alls. Men om man istället ser en tjej med en pälsjacka, pälsväst eller liknande skulle hon med stor sannolikhet dömas direkt av nästan varenda person.

RAWR.....

Detta inlägg är tillägnat dem två turturduvorna på bilden nedan.
"GRATTIS" ELLER VAD MAN SÄGER. ♥♥♥
är dock lite sårad att denna boy tar min älskling ifrån mig........


NYTTIG FRUKOST ELLER?


THIS IS ME


Detta är jag när jag flyger till sängen för att undvika monstrena under sängen. Nu ska jag ta Anna på sängen. StayGay

MITT LIV ÄR ÖVER

Fick nyss reda på den dåligaste nyheten i mitt liv..... Thai resturangen där jag bor har FLYTTAT.
f u c k  r o t e b r o. 
MITT LIV ÄR ÖVER.


YOU LIKE IT?


HAT HAT HAT

I måndags blev jag som sagt tillsagd att stanna kvar efter svenska lektionen. Fick en jävla massa skäll angående mina arbeten och den dåliga frånvaron. FINE. Ge mig en ny chans ok? Efter lektionen idag blev jag åter tillsagd att stanna kvar. Nu var min uppgift i svenskan tydligen inte ens G kvalité. Hur kan en uppgift INTE ens vara G kvalité. Så den ska kompliteras nu för att kunna få G (honsägertillochmedattjagintekommerkunnafåhögrebetygpådenuppgiften)
Denna lärare är så oehört hemskt att jag vill banka hennes feta huvud i väggen typcirka 8963153131635118361 tusen ggr. S K Ö N  K Ä N S L A. Hon ger mig alltid en jävla massa dålig respons men så FORT jag argumenterar emot eller säger något jag inte gillar med henne/hennes undervisningar säger hon åt mig att hålla tyst. VAD FAN HAR VI ELEVER ATT SÄGA TILL OM EGENTLIGEN? INGENTING TYDLIGEN. RUDBECKS VALFRIHETSGYMNASIUM IN MY ASS (ävenomdetinteharmedsakenattgöra-ärbarasåjävlaförbannad) Denna lärare kränker alltid elevernas uppgifter.. uppsatserna blir FYLLDA med kommentarer om hur dåliga de är och inte ett skit om vad som är bra. Jag skulle mer än gärna få veta vad jag är BRA på och inte bara vad jag är DÅLIG på. Det är meningen att läraren även ska berömma och inte enbart kasta smuts på en.

Kul att hon btw ringde min mamma  D I R E K T  efter dagens sista lektion. Nu går jag runt med dåligt samvete och skäms här hemma. Nu har jag bara  F Y R A  timmar svenska kvar med kärringen sen är det  F R I H E T. Vi måste bara se till att vi får en ny mentor.

F E T T M Y S I G T

Tänk er att gå runt med ett 10cm långt knivblad i skallen i fyra år utan att veta om det. 
M Y S I G T ?
Länk till videon: http://video.se.msn.com/watch/video/huvudvark-var-ett-knivblad-i-huvudet/1nkc3r9wm


BARA FÖR ATT ALICIA LA UT...


I need a dollar dollar, a dollar is what I need
hey hey
Well I need a dollar dollar, a dollar is what I need
hey hey
And I said I need dollar dollar, a dollar is what I need
And if I share with you my story would you share your dollar with me
Bad times are comin and I reap what I don't sow
hey hey
Well let me tell you somthin all that glitters ain't gold
hey hey
It's been a long old trouble long old troublesome road
And I'm looking for somebody come and help me carry this load
Bridge:
I need a dollar dollar, a dollar is what I need
hey hey
Well I need a dollar dollar, a dollar is what I need
Well I don't know if I'm walking on solid ground
Cause everything around me is falling down
And all I want - is for someone - to help me
I had a job but the boss man let me go
He said
I'm sorry but I won't be needing your help no more
I said
Please mister boss man I need this job more than you know
But he gave me my last paycheck and he sent me on out the door

GENOMGÅNG

Tumblr_lgnrinfnxn1qa3jido1_500_large
Kul att man försov sig imorse. Fa-an vad kul. Nu sitter jag i alla fall här på webbdesignen igen. Läraren har genomgång.. en jävligt onödig en. Fa-an vad kul. Istället ska jag leka på datan, dricka té och äta min goda macka. D E T  är  K U L

ovanlighetens skull

Ligger just nu i sängen och kollar på vänner för ovanlighetens skull och dricker blåbärsoppa för ovanlighetens skull. Lär väl snart somna med datan på för ovanlighetens skull och jag lär vaknar upp med huvudvärk för ovanlighetens skull. Nu ska jag avsluta detta inlägg med en inspirerande bild för ovanlighetens skull. PUSS.


OH HERRE JESUS


Om ni bara visste hur våt jag blev när jag såg denna bild. H E L V E T E vad snygga shorts. Dessa MÅSTE införskaffas till sommaren. Ä L S K A R

KOLLA VEM SOM KOMMENTERAT MIN BLOGG!!


Det är fan  F U C K I N G  superman him self!!! S E R I Ö S T  så jävlacoolt jaghölltyppåattsvimmafan! Kan tänka mig att han ser ut ungefär såhär...... vadtrorni?



BRAFÖRFAN

Gick så JÄVLA bra att plugga på jobbet. Jag är verkligen inte ironisk då de gick så sjukt bra och jag hade mer än gärna suttit kvar i en eller två timmar till. Jag funtar nästan på att dra dit varje kväll för det skulle gå SÅ mycket bättre i skolan då. Har dock en hel del kvar att lära mig inför provet imorgon så ska bara halsa en energy och sedan sätta igång!

BELLA GÅNGER TVÅ

Tillbringade en hel timme i soffan med mami efter skolan för att vara allmänt social. Stackaren opererades idag men hon verkar må prima i alla fall. Kanske beror det på pillrerna hon tagit? Blev varnad att mor min kommer vara ganska så flummig dom närmsta dagarna. Men inte har jag något emot det inte. Om ett tag ska jag börja röra mig mot jobbet t r o t s  att jag inte ska jobba. Denna gång ska jag sitta och plugga i cirkus två timmar för att sedan ta en promenad hem med min goa vän Bella. LATER.

BellaDenSÄMSTA & BellaDenBÄSTA


.


Ska dock centrera spelet istället då jag insåg att det var VÄLDIGT störande som det är nu + MASSA FLER SPEL.

TJAFAN

Här sitter jag och sliter på webbdesignen. Jag menar... kolla bara på bilden nedan jag gjorde påtyptvåsekunder! Samhälls provet idag gick åt  h e l v e t e  eftersom att jag råkade somna med luren vid örat efter telefonsexet med Y. Kläderna på (jamankanhatelefonsexmedkläder), datan på, taklampan på. ALLT VAR PÅ.. tills jag vaknade imorse 06.17 förattvaraexakt med panik från topp till tå. JAG SOM SKULLE PLUGGA.


ÄR MAN GRYM ELLER ÄR MAN GRYM. GJORDE DEN HELT SJÄLV!
(har en tendens att ljuga..)

S E K U N D


I ena sekunden är jag lycklig. Lyckligare än någonsin. I den andre.. känner jag saknad. Saknad av värmen från en annan kropp. Tryggheten från en annans famn. Saknaden av någon.

NICEFAN


Idag överraskade mor & far mig med lite saker efter deras Thailand-resa. Huvudsaken var ju Midnight fantasy parfymen (STOR) Sedan lite småsaker som godiset jag bett om från planet (höhö det ska ju räcka typ ett halvår... eller?) fick även en väska jag glömde fota.

HUVUDVÄRK

Denna hemska brutala huvudvärk förstör min pluggtid. Jag kan ej konsentrera mig.. Jag behöver mat! Mat och abas - det är det som behövs. NU. När klockan slår 8 ska jag röra mig mot ica (nivetmittandrahem) tillsammans med vännen min för att köpa den energin som jag nämnde för er innan. Nej nu ska jag gå ner och gnälla "maaamma..... jag är huuuuungrig.. :( :( :( :("

FASEN vad längesen det var jag kunde säga så!

KRYDDAN FÖR DAGEN

Det lilla extra som alltid kryddar till dagen är då man kliver på bussen hem och den är full av ..småbarn. Imorgon har vi på rudbeck z-dag= U N D E R B A R T. Men vi ettor får aldrig ta del av denna underbara dag som gud skapade åt oss rudbeckare då skolan alltid schemalägger något för oss under denna dag. Denna gång är det KURSPROV i Matte A. Vilket också är rätt så U N D E R B A R T.. eller? Inget jag ser fram emot direkt. Då det kommer gå SKIT rent ut sagt. Ikväll ska jag plugga sönder, sönder och lite mer sönder. (Måste även hinna åka iväg för att köpa lite energi till morgondagen: typ godis & energy drink höhö)


detta "lärde" vi oss idag..


FA-AN vilken nödvändig lektion förFA-AN!

HEII SEXII BIILD


Chacha bloggen! ..aa fast nä. Sitter på dagens sista lektion - webbdesign. Kulkul. Uppsatsen är inlämnad och "klar". Jag fruktar dagen då betyget är stämplat och klart. Inte mycket att göra åt det. Jag har lagt mina kort och får skylla mig själv.

TACK FÖR ALLA MAHMAD ALICIA....


ALL NIGHT LONG

Kom nyss hem från en mysig kväll hos Alicia och precis när jag började gosa ner mig i sängen så insåg jag att jag ska skriva klart en svenska uppsats som ska in imorgon 8.20 annars blir det IG-varning och kurator snack... Inte så kul va? Så nu ska jag sitta uppe hela natten och skriva. FAN VA KUL. Om någon har lust är ni MER än välkomna att underhålla mig. PUSS PÅ SKÄRTEN.


Alla ♥ Dag


Efter en hård skoldag och 3 timmars jobb sitter jag nu hemma hos min älskling som jag överaskade med lite fika. Du är den enda personen jag vill tillbringa denna dag med.

LACK PÅ LÄRAREN

Tumblr_lgjej0jorb1qcfmjwo1_500_large
Kul att denna dag nu förstördes av min idiotlärare.

HEY SEXY

BLÅBÄRSSOPPAN ÄR SLUT! HUR FAN SKA JAG KLARA MIG?! ..tur att mina föräldrar kommer hem imorgon och räddar mig. Ska försöka somna i tid (yeah right) för imorgon ska jag gå upp så tidigt som kl 5.30 (försöka går ju)


i've got an angel


-


vill ha en pälsväst


"det bästa med det här är att man inte får några skuldkänslor"

..sade precis Isabell medans vi sitter och dricker våra zuppahgoda smoothies. Nu ska det tillverkas ännu en med KAFFE. GOTT? JAG VET!


SUGEN?

Nu är vi (mina inneboende kompisar: Alicia & Isabell) hemkomna efter en mysig kväll hos Anna. Jag kan nog tala för oss alla när jag säger att vi är HELT slut. Nu blir det en p-rulle och orgie i soffan. Någon som är intresserad? 0704094189, bara att höra av sig.. varning: på grund av störningar kan olämpliga läten höras!


PARTYYY


En grym kväll igår och nu hoppas vi på en till lyckad kväll när det bär av till ANNA för att fira hennes SJUTTON år och EN dag!

KYSS & SMEK

Går in på datorn för första gången idag och finner detta på ALICIAS BLOGG:

"Det här är Bella. Hon är min främsta älskling. Inte just nu kanske, hon strular bredvid mig med nån annan, dvs. inte jag. Nån annan är fett pervers som tar på henne. Aja... Jag älskar Bella, hon är som min syster/bästa vän samtidigt. Hon är alltid där för en och hon är bra på datorer. Det är ett stort plus. Hon mobbar aldrig sina vänner. Hon är skitbra på att laga mat. Nu vände de sig, jag ser hennes rumpa, nasty_gal. Kan inte säga nog hur mycket hon betyder för mig. Hon gick från mattekompis till älskling på ett år. Nu sitter hon på honom, måste kolla på showen, later! Wow nu sitter han på henne. Snusk."


Jag älskar dig med gumman,
dock är du kanske lite FÖR ärlig på din blogg. ELLER?! nejdå sanningen är bra den! 


INGEN SKOLA?


Antar att INGEN har missat snökaozen.. dvs. att ALLA bussar är inställda + grova förseningar med tåg osv osv. Själv kunde jag ju valt att gå men det känns så ovärt då:

1. i vanliga fall tar det cirka 25 min att gå till skolan vilket betyder cirka 40 min nu med all snö.
2. tänk om inte ens lärarna har kommit fram till skolan och de skickar hem oss? KUL LIV LIKSOM.
3. det lär inte vara såå många elever i skolan och man vill ju inte vara själv?`(fast nu har tydligen folk börjat tagga till skolan)
4. jag har ändå håltimme andra lektionen

======== OVÄRT!

Dock irriterar det mig att skolan inte kan vara bättre på att informera. Ska vi till skolan eller ej? Nästan alla andra skolor är inställda men inte rudbeck.

GRATTIS SNYGGING! ♥


06.30


Jag försökte att komma upp ur sängen kl 5.30 idag, blev väldigt pigg men lyckades inte resa mig från min varma sköna säng. Men nu har jag iaf 90 minuter på mig innan jag ska gå till skolan. NU KÖR VI!

OTUR

Precis när jag gjort klart mina kursval (för cirka 30minuter sedan) ser jag att målsmans underskrift behövs. PANIK. Hur fasen ska det gå till när både mor&far är i thailand? PANIK IGEN. Nu har det tagit mig 30 minuter att leta fram papper där mammas underskrift är med och så var det ju bara att kalkera av. Inte så fint men, vad ska man annars göra? Jaja nu har jag bara städa städa städa och ta ut soporna kvar på min lilla lista och klockan är 00.45. KUL!

Valbara kurser:
Fysik B - 150 poäng och Företagsekonomi A - 50 poäng.
Inviduellt val: Matematik D - 100 poäng, Bild - 150 poäng och Grafisk design - 50 poäng.

OUT


Nu ska jag ut i det UNDERBARA ovädret och gå en MYSIG promenad med min MYSIGA hund. KUL VA??!

TAAAGGARÅ!

Nu är ALLT kirrat inför helgen och jag är så sjukt TAGGAD! Imorgon ska kursvals-lappen in och jag har inte ens börjat kolla.... det ska jag ta tag i nu ikväll innan jag sover. Lite sent ute eller? Nej inte alls. Detta är bara en av alla saker jag måste få gjort ikväll. Måste städa, gå ut med hunden, äta, städa lite mer, ta ut soporna & soptunnorna, ta in posten, städa ännu mer, göra lite planer inför imorgon, duscha, fixa håret osv osv.. och kanske städa lite mer?

every moment with you ends up with an adventure


Efter jobbet blev det en sväng förbi väsby (fråga inte varför) tillsammans med min favorit Alicia Gardell. På vägen dit blev vi lite smått förföljda av ett gäng blattar (ursäkta ordvalet) Jag fick panik när personen i fråga gick iväg från gänget, ställde sig bakom oss och nickade mot sina vänner men det var bara att börja vandra där ifrån.. tror ni inte att EN TILL JÄVEL från gänget börjar gå mot oss? Vi klarade oss i alla fall MEN kvällens otur är inte över ännu. Bussen från sollentuna station går sönder efter halva vägen och vi är fast i 15 minuter tills en taxi laxi hämtar upp oss. För att sammanfatta kvällen.. panik, oro, vilse, kyla, lycka, glädje.. ett ÄVENTYR.


IDAG ÄR DET ONSDAG.


Skolan är avklarad för idag och om cirka en timme ska jag börja röra mig mot jobbet. Innan det måste jag ta itu med en del saker här hemma.

THIS IS BAD!

Ja du.. det gick ju som det gick det där med att vakna kl 5.30. På något sätt råkade min mobil hamna under kudden så jag inte hörde ett skit från alarmen och jag vaknade helt enkelt för 10 minuter sen. Nu är det TREDJE onsdags-dubbeltimmen-svenska irad jag har missat. THAT'S BAD! Om jag ska hinna med till nästa lektion måste jag gå om TRETTON minuter.

HEY TJOCKISCH


Nu har jag laddat upp med TRE mackor, EN apelsin och ETT glas blåbärsoppa med datan i sängen och en kåt hungrig hund bredvid mig. Klockan är nu 02.21 och jag har bestämt mig för att jag ska gå upp 5.30. Alltså om cirkus TRE timmar. Kommer jag att lyckas? Vet ej. Men jag har en hel del att ha hand om innan jag far till skolan imorgon. NU ska jag hugga in.  
B Y E

clothes


-


HEY PANIC

Fick panik när jag kikade på klockan och den visade 00.45. Fick panik när det slog mig att kursvalen ska vara klara på fredag och jag har inte ens tittat i blanketten. Fick panik när jag insåg att jag ligger efter i princip allt i skolan. Fick panik när jag insåg att det är 120dagar till sommarlov. HEY JAG HAR PANIK!

I'M BACK BITCHES.


Nu är jag tillbaka här på min gamla goding. Bubbleroom är betydligt skönare att blogga ifrån men om jag ska ställa upp det positiva mot det negativa vinner den gamla godingen.

RSS 2.0