positiv inställning

Livet är allt bra när man är dödssjuk men ändå tar sig till skolan och sedan jobbar 15-21.30. Livet är allt bra när man får sitta ute i 1,5h för att bussen inte dyker upp. Livet är allt bra när man kommer hem en timme senare än tänkt och faktiskt ska upp om 2,5h för att jobba 03.00-09.00. Livet är allt bra när man sedan ska ta sig till skolan direkt efter och ta sig igenom en 7h lång skoldag trots detta.
Livet är fan allt bra. 
Nu ska jag försöka sova, trots hostan, lycka till Bella.
 

L Y C K A

Jag har nog aldrig älskat mig själv så här mycket förr. Efter 5 dagar med sorg över min älskade iphone lyckades jag idag laga den - är man tekniker så är man! Trots att jag håller på att hosta mig till döds här hemma i sjuksängen så är jag så jädrans lycklig!! Hoppas den håller sig hel i 1,5 månad nu bara.. 

där rök 6 tusen spänn igen då....

Jag är sämst. hatar mitt liv. ska hoppa från en bro eller nått. tack o farväl.

Efter regn kommer solsken

Har nu 3,5h hål innan dagen och veckans sista lektion, kul. Befinner mig i hemmet och har precis ätit en gudomlig lunch, mätt blev jag också - nästan för mätt så att säga. Vad jag nu ska göra för att fördriva tiden är ett stort frågetecken. Kanske ska man passa på att få sig lite sömn eller få något annat vettigt gjort. Jaja.


back to reality

Tja. Länge sen. Skolan har rullat igång igen. Kul kul. Känner då att bloggen kanske, möjligtvis, rullar igång igen den med. Bara så ni vet liksom. Tack o hej - hörs inom kort!


Helt ok!


RSS 2.0