valborg? nej tack.

Om 30 minuter måste jag gå till bussen, börjat jobbet om en timme. taggad chey. fast ne. slutar 21.30 och då har jag lite alternativ till kvällen MEN vad jag helst vill göra.. det är att bara chilla. checka film med någon skön vän. för jag orkar inte gå ut. jag är död. börjar ju förfasen 9.30 imorgon. fml.

Alicia kan du snälla starta din mobil och höra av dig - det är två människor som är oroliga över dig!

Felix Västerhamn




Här har ni min stora kärlek år 2009/2010.. Felix Västerhamn - fick upp ögonen för denna grabb från första stund i idol 2009. Han är så in i helvetes unik. Så jävla surt att nästan alla hans spelningar hålls i Uddevalla och oftast har 18-års gräns. Jag ber till gud att han kommer till sthlm snart..... NI GÅR INTE FÖRBI DETTA INLÄGG UTAN ATT LYSSNA, OK?!

leopardgecko

Efter vi slutat skolan, 14.50, blev det en liten tripp till centrum med min niggerkompis Sofie som varit borta FÖR länge! Shopping + fika.. kan inte bli så mycket bättre. Köpte dock endast ett basic vitt linne - lite pösigt sådär. Tänkte mig det instoppad i ett par svarta jeans(eller shorts) och ett flätat skärp för att piffa till det en aning + några snygga smycken, hett! Jag bar faktiskt shorts idag, första gången för i år skulle jag tro! (okej ja hade faktiskt i februari kom ja på nu..) Nu ska jag hoppa in i duschen.. ciao.

PEACE

Nu är jag äntligen klar med min humla-flash-film.. typ! Har debatt på naturkunskapen om 25 min, SHOO kommer gå bra. Allt från mig.
Tumblr_lkekggbe0k1qjv852o1_500_large

gårdagens outfitta

Självklart råkade jag somna igår och hann därför inte ladda upp dagens outfitta. Men här har ni den.. SNYGGT VA!

when I'm gone


Jag finner alltid tillbaka till denna underbara människa.. hans underbara musik. Så unik. Vilken makt. Det går i perioder. Nu är jag fast igen. Ligga i sängen och sjunga med till dessa texter.. vilken känsla. Sugen på att kolla på 8 mile nu! KÄRLEK TILL DIG.

Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
Not the expression, no, literally give an arm for?


promenix

Har nyss varit på en "promenad" med Alicia och våra fina vovvisar, riktigt fint gay-par det där!


SOVA SOVA SOVA

Vad är grejen med att jag alltid somnar när jag kommer hem från skolan? Jag menar.. jag börjar ju bli som Alicia!! -och det mina vänner.. det är illa!

Nu kommer pappa med pizzorna! ..jag som ska försöka avstå onyttigheter.
En bild från när jag, Alicia & Elin satt på en pizzeria i danderyd.. lägg märke till storleksskillnaden.

chillination


Vi blev fast på Dagy lite längre än vad som var tänkt och kom inte till vår kära gamla hemmaplan rudbeck förens efter kl ett.. även Sofie kom och joinade oss. Förstår inte varför dagy anses vara en så fiiiin skola, för det första.. självaste skolan är väl inte direkt så fiiin? Dock såg vi Mr. Skjorta-Kavaj-&-RödaByxor.. K00L kille!

Anyways... nu är det webbdesign som gäller = chillination punkt slut

TORSDAG

Ser ut att bli ganska så tråkigt väder idag.. jag som ville köra på shorts. Nu på morgon lektionen ska jag och ElinPelin åka till dagy för att påbörja vår undersökning - dock är ju halva planen gjord för att Elin vill träffa sin lilla pojke Sebbe.. men vad gör man inte för kärlekens skull? Anyway, ska gå till bussen om 30 min så dags att skynda sig!


egoboost

Bjuder på två läckra ego bilder nu innan jag snart ska röra mig mot skolan.
fråga mig inte vad jag gör för min på första bilden.....


I'm a free bitch baby


pic: by me

gluteus maximus

Om cirkus tre timmar drar idrottsprovet igång.. skjut mig! Ska fortsätta plugga nu i 90 min till sedan måste man ju hinna med att snygga till sig lite. FASEN vad detta prov kommer suga!

sleepy

Sov bort 3 timmar efter skolan.. pluggat en del inför idrottsprovet men jag är långt ifrån klar. Nu blev jag plötsligt sugen på amerikanska pannkakor: shoo nattmat! Börjar ändå inte förens 13.30 imorgon och jag lär vara vaken hela natten och plugga.

NU:

naturkunskap.. två timmar.. kul..

-


to get something you've never had, you have to do something you've never done.

in school..


Trött chey sitter nu inne på en webbdesignlektion, segt som vanligt men man ska inte klaga! Mina flashfilmer krånglar ju också som vanligt så vet inte ens om jag orkar försöka.. måste notera att det är väldigt soft att skriva på ett tangentbord som har tangenten G.. saknar den lite på min data hemma. Verkligen fail. NU: facebooka & om jag orkar fixa lite på min flashiga film.


locked up


Idag börjar skolan
, om drygt 8 timmar sitter vi kära rudbeckare (de flesta av oss iaf) i skolbänken. Eller i mitt fall springer jag runt i en idrottssal.. men det är ju bara jag. Nu ska jag lägga mig i sängen, té + OC =  standard. Ännu mer standard är det att jag somnar med datan på hela natten. Denna dag kommer bli lång, så nu blir det som sagt chill i sängen tills jag däckar. P&K

quadriceps femoris

Efter en del pluggande, en del serious talk och annat ska jag nu gå ut med hunden och passa på att ringa min fina vän Isabell som jag inte sett på år och dar.. Jag älskar dig gumman.


-


Igår blev det ännu en kväll på rösjön, men denna gång grillning-chillning.. även om dem failade med grillningen. Men Jag och Alicia körde chirre dirre! (chips&dipp för er som inte förstår er på de coola språket) Blev även påmind om ett förflutet jag egentligen lagt bakom mig som jag dock måste gräva fram igen.

Idag fick jag utegångsförbud första gången ever, en vecka ska det gälla. SHOO KUL LIV!! -Skulle plugga stenhårt idag men tror ni inte att jag somnar kl ett och vaknar sedan upp 3 timmar senare - BRA JOBBAT BELLA! Nu ska jag i alla fall sätta igång.. idrottsprovet som gäller!

fail

Dammsög av tangent bordet på datorn och tror ni inte g-knappen försvinner. Inte SÅ skönt att trycka på en liten gummidyna nu... ska be pappa leta efter den i dammsugaren sen! hihi

.....

TJA TJA BLOGGEN! hamnade borta i Vallentuna igår.. slutsats: OGGE & USPEN SKA DÖ! Soft väder ute, ska börja röra oss hem nu......... PUSSEN.
Tumblr_lk5fdqebaw1qde3peo1_500_large

CHILLIN' IN THE SUN

Tog en promenad med pepsi ner till malla och mötte upp min kärlek, Alicia, det blev pizza och mys i solen på en uteservering. Precis kommit hem och nu blir det back to work..

Update: Baram Osmanov har accepterat din vänförfrågan.


SUMMER

Låg ute i solen, lyssnade på den underbara låten nedan.. njöt av livet helt enkelt. En sjukt fin fjäril flög förbi och landade på min arm... SOMMAR!!

Baram Baba Faraj

Jag har fått ytterliggare en ny kompis vid namnet Baram Baba Faraj. Baram har två namn och heter även Safin Ali. Han är uppvuxen i Italien och flyttade hit för drygt ett år sedan. Baram/Safin är inte direkt värd någon guldmedalj i svenska men tummen upp till killen som redan kan skriva hyfsat bra - jo jag vet eftersom Baram skrev till mig i facebook chatten. Tackar Alicia, Pontus m.fl. ännu en gång - TACK!

Har tyvärr ingen bild på snubben men i mina våta drömmar ser han ut såhär:


snigel

Det går ju inte att undgå vilken dålig bloggerska jag är.. men under lovet är man tillåten ett undantag. Igår jobbade jag som sagt mellan 14-21.30, därefter var mina planer att åka hem och ta en lugn kväll för mig själv men det slutade med att Milla mötte upp mig på jobbet och sedan åkte vi och ett gäng iväg till ännu en kväll på rösjön med härligt folk. Efter en väldigt vinglig promenad på natten befann jag mig sedan at Luddes och Fabians place - trodde aldrig vi skulle komma dit asso. Var beredd att lägga mig i en skog och sova bokstavligt talat. Nog om den kvällen..

Morgonens sysselsättning... (notera att det ligger en saltad snigel under elden..)

A NEW FRIEND


-Jag vill tacka Alicia, Pontus och vilka fler det nu var som la till alla dessa random människor på min facebook. TACK TACK OCH ÅTER TACK. Nu säger vi hejdå till Ying-Ying Chen och Daro Baram. Det lär ju dyka upp ännu fler senare......

mysigt..

Ni vill INTE veta hur jag blev väckt imorse, fyfan - värsta någonsin! Det hjälper ju inte heller att jag somnade strax innan 5 inatt och fick sova 4 timmar. Tänker inte ens nämna detta på bloggen då jag spyr av tanken.. Anyway: Nu ska jag ut med hunden, ogillar han ganska mycket just nu och btw, jag ska åka till jobbet om 3 timmar FETT KUL.



HEY HEY!

Har inte bloggat på 48 timmar och det finns ingen chans att jag kan sammanfatta allt jag gjort sedan dess - gal1 mycket - galna dagar. Kom nyss hem och nu ska jag ta en fet dusch.. fasen vad skönt det ska bli!

Bild från igår - Jag & Pontus - K00LA ELLER VAD????


WEEKDAY


Nu är jag hemkommen igen - trots att jag inte får shoppa (måstesparapengarmåstespara) fick jag med mig 2 tröjor från weekday, kan ju inte motså rean? 145kr totalt för de både tröjorna = WONDERFUL! btw.. visst gillar ni mina egobilder? Notera även att mitt nagellack matchar kassen från weekday - tufft?

Måste även nämna något som jag kommer reta Alicia för resten av hennes liv: Ni som känner AliciaGardell lär ju veta vilka Rebecca&Fiona är? Gissa vem som stod framför mig i kassan inne på weekday? Jo självaste Fiona! Inte för att jag är något fan men... SYND FÖR ALICIA SOM INTE VAR MED.

STADEN


Nu blir det in mot staden med AnnaW, ciao!

söndag

Jag, Alicia och JR tänkte dra in till café 60's igår bara för att göra något + latinosen verkade grymt sugna på latte. Dock återvände vi redan i Mörby och träffade lite blandat folk. Kom hem sönderfrysen vid 2-tiden och nu befinner jag mig i sängen. Klockan är ju fasen 13.50 redan nu måste jag ta och hitta på något - over and out!

-

Måste bara säga att folket är väldigt tråkiga idag.. då i princip alla ska va hemma o chilla i sin ensamhet. COME ON PEOPLE. Det är fking lov och vi ska väl inte slösa en lördag som denna med att chilla hemma? NEJNEJOCHÅTERNEJ. Säger inte att man måste festa o spåra varje kväll, men varför inte hitta på något annat?

SUMMERFEELINGS


Vaknade hyfsat sent idag och kom inte ut ur huset förens cirkus en timme sedan då jag och hunden tog en skön promenad i sommarvädret. Uppvikta jeans, gladiatorsandalerna & en kofta på det - säger bara HEJSOMMAR! Nu sitter jag här inlåst i mitt rum och ska försöka göra någon nytta i hemmet - dvs. mitt rum då de e kaoz just nu. PUSS PÅ ER FOLKET.

GODMORGON!


Hade en sooft kväll igår med skönt folk, slog mina förväntningar
. Kvällen slutade dock inte riktigt som jag hade velat och efter en 3timmars färd hemåt befann jag mig i sängen kl 4 - den tackar vi Milla för!


PÅSKLOOOOOV

SHOO VAD NICE! okej jag måste ändå plugga som en liten rövfitta men ändå, PÅSKLOV förfan och vädret är underbart.. strålande.. lysande.. helt perfekt! Lite tidigare idag tog jag en promenad med hunden och det slutade med att vi satt på ett berg i den stekheta solen - jag med endast jeans, tjocktröja, ballerina och ett par schyssta solbrillor + en abas på det - chillade på livet helt enkelt. Snart ska jag röra mig utåt för att träffa lite folk och chilla lite mer på livet. Bilden ser lite fuckad ut tro mig jag vet, liksom kolla bara min mun men men vad ska man göra åt saken?


-

Jag går i ide nu. Eller tar livet av mig. Hoppar framför ett tåg, för en bro, från ett hus. Hejdå världen, hejdå folket. Hoppas ert liv blir bättre än mitt. Ses där uppe, eller nere.
-ja om de ändå var sant att man kunde skriva sådär. Nu är de ju så att jag fan heller inte kan ta livet av mig men önska kan man ju, i alla fall att få kunna försvinna ett tag.

KLOCKERS

Clas-Örjans svar på alla problem: "Det kanske inte finns tillräckligt med utrymme på datorn?"

GISSA VAD SOM HÄNDE IDAG...

Under lunchen tog vi, jag Amanda & Sofie en sväng förbi Sollentuna C. Langade B&J's på en bänk vid pendelkiosken. Jag orkar inte beskriva hela händelsen MEN vi var med i pensionärsjävlar. Herregud säger jag bara, längesen jag skrattade som idag! Efter en stund kom "kamera teamet" fram och berättade att vi varit med i självaste pensionärsjävlar, vi accepterade att vara med i programmet om just detta ska sändas och skrev även på ett kontrakt. TÄNK OM VI ÄR MED I PROGRAMMET - OMG!! Skrattade ju sönder mig själv haha pinsamt!


GAMMALFLAMMA


Vad ska man säga?
Somnade dirr efter skolan igår, vaknade för att käka pizza, somnade sedan igen framför DH och vaknade inte förens kl 9.00 imorse. Jag som brukar ha svårt för att somna.. antar att jag nu tar igen för all sömnbrist jag fått. Kom hem från jobbet för en timme sedan, nyss duschat och nu ska jag slänga i mig lite käk innan jag ringer ett samtal och börjar plugga inför MatteB prov imorgon. 


-


gillar att halva av vår webbdesign lektion går åt till att läraren inte vet hur man fixar ljudet på datan.
tips till dig clas-örjan: byt yrke!

KVÄLLSPROMENAD

Trots att jag bar vinterjacka och var en aning småkylig om benen var det underbart skönt väder när jag och AnnaW tog en liten "kvällspromenad" runt 9-tiden. Det kändes nästan som en kylig sommarkväll. Åhh ge mig nu! När vi skilde våra vägar hann jag även med att träffa Bella en stund också. 

Jag la nyss på ett telefonsamtal mellan mig och Alicia och ska egentligen duscha (vilketjagsettframemotisådärheladagen) MEN jag är så sjukt trött så funtar på dra en dusch på morgonen då de ändå inte är någon idé att fixa håret osv då vi ska simma på idrotten. FML säger jag bara, FML. Lär väl behöva gå upp så tidigt som kl 6 imorgon, eller idag rättare sagt, om jag ska hinna duscha + packa väska för simning. KUL LIV KUL.

Efter som att Alicia ALLTID klagar på mina ironiska inlägg.. varför inte lägga upp en passande bild när vi ändå är igång? SEXIIIIGT VA? Jag och min Chilenar-brud(Alicia) för några dagar sedan. Nejnej detta var ju bara på skämt för ett bra tag sedan. jag svär.


TJE.LÄNGESEN.VET

Öööh vadå jag har inte bloggat på över 2 dagar? Ledsen för det gott folk men nu är det såhär att jag har inte varit hemma sedan i lördags 16.30 då jag kuta iväg till jobbet. Sovit på lite random olika ställen och knappt fått någon sömn alls. Men nu är jag i alla fall hemma i min underbara säng - gud så jag saknat den. Päronen mina är inte så himla glada i mig nu då de hatar när jag sover borta innan en skoldag. yeahyeah, live with it!
-Måste även nämna att jag däckade i mina feta säng 16.30 idag och sov enda till 19.30. Vadåtröttchey?-

bild från min jobbrast i söndags, kunde inte spenderat den bättre än med min fina vän Alicia, vitchoklad, smaskiga jordgubbar och abas i den stekheta SOLEN. HEJSOMMARKÄNSLOR!

NU:

blir det jobb 17 - 21.30

lördag

PANIK när jag vaknade imorse då jag trodde det var en vanlig skoldag och jag hade försovit mig. Men ikke! Nu ska jag slänga i mig en fet god frukost och sedan är det väl dags att sätta igång med pluggandet.. FML.


UTGÅNG

..eller något liknande. Första stopp blir hemma hos Alicia, sedan får vi se vad som händer ikväll - hejpådigdödkväll!

look what i got


Titta vad som droppa ner i min brevlåda idag! Två biobiljetter av jobbet där de står "Tack för att du alltid ställer upp!" Blir grymt glad när de inser hur mycket man faktiskt ställer upp + att det är inte alla som får dessa. GRYMT BELLA!

webbdesign

Försov mig men sitter just nu på webbdesignlektionen - dock ska jag egentligen sitta hos tandläkaren nu. Snäll jag är som ringer och säger att jag inte kommer kunna komma. Nästa tid blir den 26maj.. FML. Ska försöka fixa en tidigare. Ska fortsätta med min fina humla nu. kyss&smek
Tumblr_lj4fqmp5q11qdcr3qo1_500_large

NEVER SAY NEVER

Cirkus 2 minuter efter att jag skrivit de förra inlägget.. hittar jag saken. BRA VA ALICIA?! Har bara letat i typ 1 timme totalt höhöhö. Nej nu ska jag fortsätta chilla och typ städa - känner inte för att sova. Kanske ska man dygna? Även om jag vet själv att jag aldrig kommer lyckas, men vara vaken ett tag i alla fall. Jag har ju trots allt 2st energy's som bara väntar på att bli klunkade!

RUBRIK


Nu har jag varit duktig chey..
gjort jättefint i mina garderober! Men kan fortfarande inte förstå hur något så betydelsefullt (okej. betydelsefullt för Alicia) kan försvinna bara sådär - någonstans ligger den - men vart är frågan? Ska fortsätta leta nu......

FUCKFUCKFUCK

...tror mamma såg att jag har en blogg & det är ju inte SÅ kul om hon vet. Bara störande.. så mamma OM du läser detta var god sluta och kolla aldrig igen, vill gärna ha ett privatliv också - tack på förhand! ...puss på dig

HUMLA

Skoldatorerna gillar inte mig då 3 av mina flashfilmer har blivit tomma eller går ej att öppna. MEN den lilla filuren jag ritade förra lektionen är kvar, så nu kan jag äntligen göra klart en film. Hihi.
VISST ÄR DEN SÖT ? RITADE HUMLAN HEEELT SJÄLV!! (okejdenharingabenänmensnartså)

CHICA BOMB


Mobilen dog inatt = inget alarm = bella är försenad.
Ingen idé att ruscha till första lektionen nu, så tare lite lugnan och går på 10.25 lektionen. Idag kör jag på KRULL - i think -  så om ni ser mig, passa er från att reta mig! Men just det fan, kl 10.25 har vi idrott = krullet på kommer bli ännu värre = FML = jag vill inte ha krull ---> men jag hinner inte fixa.

LET'S GO

Pretty little thing going low, low, low 
Bouncin' up and down on that pole, pole, pole


LOSE CONTROL

Duscha, laga mat & äta har jag i alla fall gjort nu - så det är bara att plugga och städa (vilket inte kommer hända ikväll..) kvar så nu ska jag bara vänta på att mitt hår ska torka så jag kan sova. Men det är lugnt, de tar ju bara sådär 1-2 timmar till. Jag har ju all tid i världen ingen fara nej nej!


standard onsdag

EnUddaRandomBild

Lite komiskt att min kortaste skoldag (10.25-12.25) ändå innebär att jag är borta i 12 timmar. Sedan jag kom hem har jag inte gjort ett skit - förutom att snacka tele med Alicia i 40 minutros. Nu ska jag duscha, laga mat, äta mat, plugga, städa och städa lite till. KUL LIV FAN VAD KUL LIV. Om någon planerar att vara vaken lika länge som jag är det ju bara att höra av sig!

Mellan skolan och jobbet tillbringade jag och Sofie ett antal timmar i centrum - bland annat Subwaykakor & latte på espresso house - typ standard på onsdagar? Jag köpte även två toppar och två BHar  SOOOOFT! hejjaghartypingapengarkvareftersomjagskaspararesten

NU:

SÄNGEN + TV!
bjuder på en gammal smexig bild!..


HIT THE LIGHTS

Sitter o skriver på min engelska uppsats - fan att jag inte fick göra klart den förut när jag ändå var insatt i den o visste vad jag skulle skriva. Nu har jag ju glömt bort allt o det blir ett jävligt dåligt avslut på den. FUCK ALLT. Imorgon har jag sovmorg = GLADCHEYGÅNGERTUSEN! Frågan är om jag ska duscha ikväll (=måste vara vaken i tre timmar och låta det torka isåfall) eller gå upp innan kl 7 imorgon för att duscha (trots att jag inte ska gå till bussen förens 10.00) Något att tänka på.. I vilket fall som helst, nu ska jag göra en kopp té! ..och rita lite. ni vet paus från pluggandet liksom....


-


failassofail

Förstår inte.. städar bland mina kläder och nu är alla lådor osv FULLA men hälften av mina kläder ligger utanför. FUCK. Dessutom använder jag knappt hälften men man kan ju inte slänga så länge de passar! Blää har inte tid för detta nu ska ju plugga också. kuuuuuuuuuuuuult.

pluggaellerinteplugga

Egentligen ska jag plugga nu, fast jag vill hellre städa mitt rum - och det behövs ju - så det får bli det istället - bra va? - gäller ju att prioritera! MEN-SEN-MÅSTE-JAG-PLUGGA-OK-?-!

FYRAMINUTER


Har haft ett 4 minuter långt förhållande med Markus Hedlund nu, SHOOO! Nää men han försöker skylle på facerape asso men vem går på det liksom. I KNOW YOU WANT ME MACKO!

I'm Good I'm Gone

Försov mig, som vanligt, men oftast hinner jag till skolan även om det innebär att jag har 20 min på mig innan bussen går. Idag orkade jag inte stressa så nu sitter jag här och äter frukost för ovanlighetens skull och kollar bussar, hmm.. jag kan hinna 8.19 bussen MEN då måste jag åka med 30st små skitungar som endast skriker och låter- PALLANTE! Så det får bli 8.35 bussen, perfekt! Nu ska jag fortsätta njuta av min goda frukost och sedan göra mig iordning - dock har vi idrott första lektionen = hejjagkansehurjävlafulutsomjagvill!


RANDOM PROMENAD


(bilden togs för någon helg sedan)
Blev middag med Alicia & Elin i danderyd, när jag kom hem var det promenad med hunden som gällde -  en liten random händelse dock.. stötte på en kille i 25-års åldern och vi tog sällskap med våra hundar. Random.. MEN grymt trevligt! Kom hem precis och nu ska jag langa té och BigBrother i sängen, inte för att jag sätt de mer än 4ggr då men tidsfördriv hallå?
KYSS & SMEK

-


Måste sätta igång med att plugga nu..
måste ligga i "fas" med matten och skriva klart engelska uppsats. KULFAN! Det som för en gångs skull är fint väder - vill inte sitta inne.. ut ut ut är vad jag vill! JUSTÄÄÄ!!! trodde jag hade spikat IG på matteprovet vi hade förra tisdagen men fanheller exakt G på den, WOHO!!! Därför ska jag nu plugga loss till matteprovet nästa torsdag (shooo lite tid mellan proven?!) Ska spika VG på den & kirra VG på kursprovet så säger vi bara HEY VG DU E MITT SLUTBETYG!


ELIN..........

Herregud vad du spammar min blogg med kommentarer Elin.. hur mycket jag än älskar dina kärleksfulla kommentarer föreslår jag även att du ska blogga lite bättre själv! 

TillDigLoverboiiElin..
-Knaoz är VÅRT ord Elin, aiight?
-Och vilka dessa E är.. jadu gumman ask me later!
-Funtar fasen på One Tree Hill, men då måste jag ju se från allra första första början - helt helt själv ? FUCKNO! Och vad i helvete är Veronica Mars???

PUUUUUUUUUUUSS PÅ DIG

TAGGAR TILL ANNA NU


Nu är magen full & väskan packad - herregud vad mycket saker man måste ha med sig för att klara sig en natt/morgon. Då syftar jag alltså på hur sjukt mycket prylar jag använder varje morgon för att fixa mig. Jaja dags att röra sig mot Anna nu.

SHOOO


Bild från igår innan vi tagga till.

Gårkvällen var riktigt lyckad och för det tackar vi Louise & Jenny som ligger bakom allt. Idag degade jag i sängen till cirkus ett och någon timme senare mötte jag upp Alicia och har spenderat dagen med den tösen. Fika, shopping & mat - precis som det ska va. Resten av dagen/kvällen ska jag spendera hemma och chilla galet innan jag drar hem till AnnaL och sover över hos henne. SHOOO!

WOOP WOOP

Nu ska jag möta upp bella för att fixa oss, tagga för ikväll!


E-massa-E

Däckade i sängen runt halv ett sådär och under den timmen jag sov så ringde min mobil 9ggr - verkligen skönt att sova då.. tack för den ni människor! Nu ska jag förvandla mitt rum från KNAOZ (ni vet kaoz + knas = knaoz.. eller de visste ni inte va!?) Sedan ska jag ta en nattpromenad till Malla för att möta upp E & dra en abas för att sedan möta upp en annan E o ta med den hem. Komplicerat? Not at all.


webbdesign


Standard rubrik på fredagsmorgonen!
Nu har i alla fall lektionerna börjat bli lite intressanta då vi får leka med flash filmer. Dock är det inte SÅ kul när man sitter bredvid klassen proffs - Linus och cheyen med världens sötaste flashfilm - Elin. Nu ska jag fortsätta med min söta lilla vovve som förhoppningsvis ska kissa på ett träd nu (y)

VOVVHUND

Tycker megasynd om min hund som är typmagsjukellernågotsådant. Vill verkligen inte lämna han själv på morgonen.. vill bara ha rätt till att skolka och vara vård av sjuk barn(hund) och ta hand om han heladagenlång. Om det ändå vore så. Nu ska jag lägga mig i sängen o leta efter en serie att checka. Spååårat.

EXTREMT GAMMAL BILD, K?!

RSS 2.0