Visste ni om...

..att jag har en fan blogg, eller parodiblogg kanske är ett mer passande ord. bellafml.blogg.se - check it out! Känner mig ganska hyllad!


@stinsen

Chillar i stinsen ni vet, köpt ett ganska schysst linne och lite food på BK. Eftersom kameran inte tål mitt fula face så får ni en läcker bild på min goa vän Alicia istället - som har blivit lite väl blek på sistone. Vampyr?


NT - v e c k a n

Kul att jag missar första dagen på rudbecks mest efterlängtade vecka på året... känns skitbra! Har nämligen åkt på något som kallas svinkoppor och måste gå på antibiotika i 10 dagar. Vägrar gå till skolan me dessa hemska sår jag har i ansiktet.. dessutom mår jag även illa osv så lika bra att stanna hemma kanske.


Gästblogg...

...haha låter nästan som hästblogg! Nu var jag bra allt rolig. Jag är en liten hora på 15 höstar (haha där vi hästarna igen... Fan vad skojjsig jag är idag) när vi ändå är inne på hästar kan jag nämna att det finns en bild på facebook där jag står och klappar två svarta hästar. Honan döpte jag till Basilika och hanen Negro, fyndigt va?

Här har ni en riktigt vacker bild på mig det här... Men som sagt det finns väl inga Ovackra bilder på mig!


Helt ok.

Helt ok att börja 11.35 och sluta 12.25. Helt ok. Lite segt dock att jag inte börjat jobbet förens 15.00 men men.


.

Ni har väl inte missat den nya trenden?
..plåster på hakan. Oerhört sexigt!


It's time to wake up.

Efter en lång, händelserik och krävande helg är det nu dags att komma tillbaka till verkligheten.. Trots att helgen bara består av två dagar känns det som att en evighet har gått. Imorgon är det periodsbyte vilket är ett stort jävla + för mig eftersom mitt schema är U N D E R B A R T. Dock så kommer jag ha jobbigare kurser men vafan jag pallar inte klaga... 

Jag vill avsluta detta inlägg med att säga att jag älskar dig Alicia Gardell, jag saknar dig trots att vi spenderat i princip varenda sekund av denna helg med varandra. Soulmate.

Twiday!

Dagen vi alla väntat på.... eller något i den stilen. Just nu befinner vi oss inne på biografen och här ska vi spendera de närmsta 11 timmarna (inklusive pauser osv) taggaaaråå!


Limitless..

..det var inte direkt någon bra idé att se den nu på kvällen då jag har brutalt svårt att somna nu. Men annars så tycker jag att filmen var skitbra! Men som sagt jag kommer nog inte somna förens om en timme eller två och KUL att ingen är vaken.


ett intressant inlägg osv..

När jag vaknade imorse var jag inställd på att detta skulle bli en hemsk dag.. men så fel man kan ha ibland. Fick MVG på företagsekonomiprovet =  ö v e r l y c k l i g . Dessutom kändes det som att jag lyckades rätt bra på kultur & stilhistoria provet.. fast jag vill ju inte hoppas för mycket men imorgon får jag veta resultatet och jag kan knappt hålla mig! Nu på kvällen har jag spenderat 3 timmar med Mickan & Sofia + Jakob & Alicia efter ett tag. Så äntligen har man fått träffa M's kille! 
Ett väldigt intressant inlägg detta....
men nu ska jag i alla fall kolla på Limitless. Hoppas den är bra!


Haha andra gången mamma gör detta idag..

..denna gång med världens största kopp! Nu klarar jag nog att plugga ett tag till.

 


idag är det söndag faktiskt.

Kultur och stilhistoria kan ta sig..... tro mig det är rudbecks värsta kurs. Prov imorgon och jag  m å s t e ha mvg annars är jag körd. helt körd. totalt jävla körd. Nu ska jag alltså fortsätta att nöta in 25st äckliga frågor och 25st hemska bilder. wish me luck osv.
sorry ja var tvungen... hur cool är inte grisen??? sån vill jag också ha....
Images_large

the little things..

Min söta mamma kom upp med frukost till mig, detta gjorde nog min dag!


Är man nörd så är man...

Medans alla andra lägger upp facebook-statusar om MW3, BF3, skyrim osv.. Så får väl jag ta och skriva ett superintressant inlägg om att jag köpte Halo Reach idag! *glad chey*
..köpte faktiskt två tröjor också, men de är ju inte lika intressant hehe.

 


Guess what?!

Jag ska FÖRMODLIGEN till LONDON i december, TAGG TAGG.
Min mor och jag har haft idén i över ett år nu men vi har inte funnit tillräckligt mycket tid för en resa.. men förhoppningsvis blir det av i början av december. Huuuuuur mysigt?? Vore så himla skönt att komma bort några dagar med min mami, vi behöver verkligen umgås lite på tu man hand.
Tumblr_lrtppsxrpw1qg5sy1o1_1280_large

Gick till skolan idag, duktig va?

Kom nyss in från en "promenad" med Frebban och Bella. Nu är det plugga som gäller! Prov imorgon och jag måste ha minst VG..


OK, It's Alright With Me.


Upside Down

Jag skulle i princip göra vad som helst för att bli frisk nu. Har inte tid med detta. Det är som att mitt liv har stannat, men samtidigt ligger mitt liv efter verkligheten och det är inte lätt att komma ikapp verkligheten kan jag säga er.
Tumblr_lu0gl6hooc1qdx0gyo1_500_large

I'm Sexy And I Know It

En sjuklings bästa vän.... OnePiece.

 


kul. kul liv.

Kul att jag knappt fick någon sömn inatt då jag hostat som en jävla jude. Kul att jag även hostat konstant hela dagen på jobbet. Fräsch brud liksom. Kul att jag planerat hela veckan att denna kväll skulle bli min pluggkväll.. så mår jag för dåligt för att ens orka plugga. Åh livet är verkligen bäst! Nu tänker jag gå ut på en promenad, för jag vet bara en sak som lindrar smärtan för en liten stund.. 
Tumblr_lu2xyj8x5m1qb58tdo1_500_large

ångest.....

Ska snart ta busen till Sollentuna för att möta Alicia och det kan hända att det slutar med att jag blir brunett... Vilken besultsångest jag har!! Men jag menar... hur het var inte jag i brunt hår? kolla bara bilden nedan liksom:

Onsdag osv.

Har lekt lite med Louise & Bella idag men just nu sitter jag på jobbet och väntar på att klockan ska bli tre då det är dags för arbete.. Är så galet trött att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen.


.

Staffan är bäst.
nöjd?

there is hope


riktigt skön låt....

RSS 2.0